Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Atkinsův hláškující detektiv Cameron je highlightem celého filmu! Humoru je zde dost a to hlavně ke konci, kdy se dočkáme bombastického finále. Veliká zábavnost tohoto hororu přebije i jeho zjevná negativa - prkenné herce a až do nebe volající béčkovost. Nicméně i v horších stránkách tohoto díla si nějaký milovník béček může objevit to své ořechové. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Sajrajt z vesmíru v podobe slimákov sa množí v mozgoch americkej mládeže. Samozrejme, že ich tie slimáky pritom zabijú a ovládajú mŕtvu schránka, čím sa dostávame k zombie. Slovo, ktoré tu dokonca odznie ak by sme boli náhodou zmätení na koho sa to vlastne dívame. Debut najlepšieho kamaráta Shane Blacka sa vyznačuje skutočným fanúšikovským zápalom pre vec. Humoru by mohlo byť viac, niekedy sa zdá, že film nevie kam sa posúvať, každopádne ako jednohubka (oddychovka) neurazí. Jediné čo ma tak trošku zamrzelo je, že pekná Jill Whitlow sa po tomto kúsku nijako kariérne neposunula a nemôžem si ju vychutnať vo viacerých filmoch. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Další chutnej úlovek ze silných let osmdesátých, úlet, kterej si dokážu nejvíc představit na nějaký domácí párty ( v těch 80.-tých letech se muselo hrozně pařit :-). Už začátek strhne vaší pozornost, ti emzáci byli skvěle ujetí. Kromě mimozemšťanů tu máme i zombíky (mimochodem skvěle namaskovaný), nějaký černý symbionty, ustřelený hlavy, hláškujícího detektiva a dvojici nerdů, co se kamarádí s fešnou brunetkou. A dost možná hodně nečekaný závěr :-) "Dámy, mám pro vás dvě zprávy, jednu dobrou a jednu špatnou. Ta dobrá je, že přijeli vaši partneři. Ta špatná, že jsou všichni mrtví." (Jedna z těch slušnějších hlášek ;-). Díky Bloodymu za super tip. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dominantným ťahačom je samozrejme neopakovateľná osemdesiatková atmosféra. Že sa hlavná ženská postava volá Cronenbergová je príjemný, aj keď možno až príliš okatý odkaz pre fanúšikov. Ale rozhodne lepší ako žiadny. Film v každej scéne pôsobí dojmom, že sa už už poriadne rozbehne, pričom skutočne sa tak udeje až pri vydarenom finále. Skrátka som mal dojem, že tu toho všetkého mohlo byť predsa len o chlp viac. S Night of the Creeps ma nespája žiadna "VHS nostalgia", čomu nakoniec zodpovedá aj hodnotenie, ale takisto pochopenie pre hard core fanúšikov. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě horrorová klasika mého dětství, ale a teď pozor SPOILER! Nedávno jsem stáhl tento film z netu a je to jiná verze než původní, kterou mám s jednohlasým dabingem někdy z roku 1991 na staré vhsce. Chybí některé scény a závěr se liší. V původní (starší) verzi, kterou mám, se na konci znovu objeví detektic cameron, spálený na prach, rozpadne a z hlavy mu utečou "ještěrky" a schovají se na hřbitově, kde je vyzvedne vesmírná loď ze začátku. V této, pro mě nové verzi, končí film se záběrem na pejska a otevřeným koncem, což je docela blbý, protože takhle mi té dívky je líto, předtím to byl víc happyend...... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • "Corman University" je odkaz na režiséra a producenta Rogera Cormana. (Chatterer)
  • Na zdi v pokoji J.C. můžete vidět grafity "Go Monster Squad!". The Monster Squad (1987) režíroval také Fred Dekker. (Chatterer)

Reklama

Reklama