Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proudové letadlo Boeing 707 je na své cestě z Atén do Říma a New York City uneseno palestinskými teroristy. Ti požadují, aby je pilot dopravil do Iráku. Zabíjejí cestující jednoho po druhém, dokud nedosáhnou splnění svých požadavků. Mezitím je do akce povolán elitní tým členů výsadkové jednotky vedený majorem McCoyem a plukovníkem Alexanderem, aby zlikvidoval všechny teroristy v letadle včetně těch, kdo jsou do únosu zapojeni. Čeká je nelehký úkol pokusit se znovu získat kontrolu nad letadlem dříve, než teroristé zabijí všechna rukojmí… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (141)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda brutální akční a válečné filmy ve kterých tečou potoky krve, ale toto bylo uměřené. Chuck své fanoušky nezklamal, i když některé situace byly trochu přes čáru. Byl to jen film, nejde o skutečnost. Film to byl ve svém žánru skvělý, náročný na výpravu a početný kompars. Herecké výkony byly odpovídající i když v tomto případě byly nepodstatné, taky výbuchů a bojových střetů bylo pro milovníky akce dost. Zaujalo mne, že ženy byly v letadle statečnější než muži, i když mezi nimi byli i vojáci. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nikdy sem neměl moc rád Norrise,a i přes spoustu viděnejch filmů v mladym věku ho teď považuju za docela babralskýho herce????.Studio cannon a jeho producenti G+M maj širokou paletu udělanejch filmů,ovšem povětšinou dost bídný kvality.Delta force je slušně obsazený,výbuchy a všechny efekty nevypadaj uměle,ani příběh neni úplně blbej,ale těch chyb.Tuny nesmyslů,a do toho Norris,dřevo bez špetky charismatu,tvaří se při boji stejně jako na hajzlu.Slabota za dvě.40%. ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že Mahmúd Ahmadínežád Delta Force nikdy neviděl. Protože kdyby ano, nevyhlašoval by žádné soutěže o nejlepší karikaturu holokaustu, neb by mu bylo jasné, že nic nemůže překonat první půli tohoto filmu. Významný a ve své domovině populární izraelský režisér a producent Menahem Golan (ani se nechce věřit, že jeho dřívější film Mivtsa Yonatan byl dokonce nominovaný na Oscara, že?) natočil extrémně blbou americko-sionistickou agitku, ve které je sice úsměvně tupých propagandistických momentů přehršel, ale žádný z nich není tak idiotský a nevkusný, jako právě začátek, v němž dva zlí a oškliví Arabové (s "originálními" jmény Mustafa a Abdul) unesou americké letadlo, přičemž z pasažérů speciálně odfiltrují všechny Židy. A hle - Ti začnou naříkat, že přichází další holokaust (jeden z nich je přitom přeživší zajatec z koncentračního tábora a ještě k tomu vypadá jak Bernard Lewis), zatímco jedna žena dokonce začne svým spolupasažérům nadávat, že už se zase nesnaží nebohé Židy před útlakem a nespravedlností bránit. A do toho začne trojčit i letuška, která je Němka a vzpomínka na nacisty jí nedovoluje se na něčem takovém podílet.... Nu ale naštěstí se v druhé půli objeví kucí z Ameriky na buginách a motorkách střílejících rakety, všechny zajatce (Židy i Góje) spasí a všechny zlé Araby (jsme v 80. letech, takže to ještě nejsou zavilí islamisté, nýbrž zavilí socialisté) za doprovodu chlapáckých hlášek postřílí. Je vám asi jasné, jaký film si po večerech pouštěli Raegan se Šaronem na společných setkáních, že? ;) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film, který patří mezi velmi dobré filmy s Chuckem Norrisem. Příběh je celkem klasický o únose v letadle. Někdy nastane menší nuda, ale moc to nehrozí. Film má dobré spracování, je zde kvalitní akce, příběh zaujme a Chuck Norris asi nejvíce zaujme. Film není přeakčnělý, ale pořád je to stará dobrá klasika. Film hodnotím na 72% = **** ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo chce co chce,tenhle film je kultovní záležitost.Je to sice plný nesmyslů a ikdyž je to založený na skutečných událostech tak je to místy až moc přitažený za vlasy,hlavně pokud jde o Chucka.V roce 1985 opravdu unesli teroristé americké letadlo a opravdu je osvobozovali členové Delty,ale nebyli sami.Dobrou polovinu práce na sebe vzali Navy Seals.Ale to je jedno.Každopádně hudba Alana Silvestriho se zaryje hodně pod kůži. Osobně se mi moc líbila vozítka Delťáků,ale komu asi ne,když nám bylo těch náct. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Jde o jeden z prvních filmů, v nichž se objevil Liam Neeson. Zahrál si však maličkou roli na úrovni komparzu, takže v závěrečných titulcích napsaný není. (ČSFD)
  • Posledný film Lee Marvina. (m.a.t.o.)
  • Scenár bol napísaný na základe skutočných udalostí, ktoré sa stali 14. júna 1985. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama