Reklama

Reklama

Obsahy(1)

prvním filmu se hlavní hrdina Karel Král ocitl v ženském těle. V druhém díle poznáváme na počátku Irenu Kopáčovou (Anna Polívková), psycholožku, specialistku na partnerské vztahy. A nutno říct, že neprožívá zrovna dobré období. Její doporučení klientům se trochu míjejí účinkem, Irena dostává výpověď z nájemní smlouvy v domě, kde má ordinaci a vzápětí přistihne svého přítele při nevěře. Nejlepším lékem na životní trable je vyrazit s kamarádkou Marcelou (Tereza Kostková) na víno. Kroky opilé Ireny následně vedou do stanu vědmy Zoltany (Zuzana Kronerová), kde vysloví osudové přání: Chci bejt chlap! Ráno se Irena probudí a ocitne se v podobné situaci jako Karel Král. Je v těle, které nenávidí, ale poté, co opadne prvotní šok, má možnost zjistit, jací muži vlastně doopravdy jsou.
Irena/Iren (Jiří Langmajer) se musí o sebe postarat a není nikdo, kdo by jí zpočátku uvěřil, že je to pořád ona. Nakonec jí podá pomocnou ruku soused Radim (Marek Taclík), který je odjakživa do Ireny zamilovaný. Věří jí a doufá, že někde tam uvnitř toho postaršího chlapíka je jeho milovaná a on ji jen musí, jako správný princ, osvobodit. Udělat z ženy muže není snadný úkol, a tak má Radim ve výcviku pořádné obtíže. (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (178)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Proč to absolutně nenavazuje na jedničku? Proč název nesouvisí s dějem, kde žena v mužském těle radí tupým chlapům? Proč se to v polovině změní na Okresní přebor a řeší se hlavně fotbal? Proč Langmajer sliboval, že už končí s poprcáváním před kamerou, když tady šaškuje v podprsence a mluví jako bukvice? Mnoho otázek, ale bohužel žádné odpovědi. ()

mnx 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl, ale po shlédnutí filmu si jsem téměř 100% jistý, že ji už neuvidím. Já prostě nemám ty novodobé české (a česko/slovenské) komedie rád. Zde byl poměrně slibný začátek se zajímavým nápadem, jenže pokračování nápadu bylo víc a víc přehlušováno narůstající stupiditou, a pak jsem si už jen konečně oddych, že je té zoufale trapné mizérii konec. Langmajer mi tu vůbec neseděl, a kromě Taclíka mi vlastně nesedí spousta novodobých herců (krucinál kdo má být pořád zvědav na tu neestetickou nosatou Polívkovou??). Takže jestli nějaká další CZ komedie, nejdřív kouknu na hodnocení, a jakmile to nebude 70% a víc, tak si nad tím ani neodfrknu. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele

První díl měl své mouchy, ale byl na jednu stranu poučný, nesl poselství a alespoň otvíral dveře pro nějaký vážnější herecký výkon. Dvojka je ale to samé jako jednička, pouze si role vyměnili dva hlavní herci. Asi největším problémem je to, že dvojka nepřináší absolutně nic nového. Vše okopčené od začátku do konce, filmu chybí jakákoliv originalita. Jiří Langmajer celý film zachraňuje, lepší a jistější si je rozhodně ve druhé pasáži filmu, v té první na můj vkus až moc přehrával, což mi bylo proti srsti. Asi žádnému Pražákovi neuniklo, že prakticky celý film je točen v jednom parku na Karlínském náměstí a blízkém okolí, takže i lokačně je film poměrně „nudný“. Z milosti nakonec dávám tři hvězdy, ale prosím – třetí díl už nedělejte. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola svižnejšia a mala Táňu Pauhofovú, ktorá svojim šarmom spríjemní hocijakú vec, v ktorej sa objaví. Ale za to táto dvojka ma viac pobavila. Langmajer síce Polívkovú neprekonal, ovšem je to aj preto, že samotná Anna (nič proti nej) má pomerne chlapské rysy, za to Jiří tie ženské nie. Každopádne bolo vidieť, že sa celkom snažil a stačilo to na nenudiacu, vcelku príjemnú komédiu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jedničce jsem dal tehdy 4 hvězdy u dvojky to vidí tak mezi 3  a  4 hvězdami. Režisér slíbil kdysi v rozhovoru , že vysvětlí návaznost na jedničku což nevysvětlil a já osobně to jméno Král tam teda neslyšel tak, že jestli je to prequel nebo sequel nebo nevím co nezjistíme. Jinak začátek je slabší ten měla jednička lepší tady , ale zase od té proměny to je vtipnější a vtipnější jednička, ale měla zase lepší postavy a i námět s tou firmou tady jen prostě poslouchá kecy chlapů a radí jim. Navíc tady se hodně linek nevyřeší otec trenér syn fotbalista vyjde do ztracena to s tou barmankou se vyřeší až na konci a vyloženě třeba ta kosmetička je tam hodně na sílu přidaná. Jinak nevěřte těm kecům a recenzím , že je to jen o prdění a plivání to někdo evidentně viděl jednu scénu a hned dal závěr a dělá chytrého/chytrou. 60 procent ()

Galerie (125)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama