Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z Nicka a Audrey Spitzových jsou soukromá očka na plný úvazek. Po jejich příteli se slehne zem a oni se připletou k mezinárodnímu pátrání po jeho únosci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (172)

Anderton 

všechny recenze uživatele

V podstate to isté ako jednotka. Čo je zároveň aj výčitka, pretože pri vysokej sledovanosti na Netflixe diváci neboli príliš spokojní, takže sa dal čakať scenáristický pokrok. Ten nenastal, i keď tento prípad ma bavil asi o čosi viac. Humor je na úrovni originálu, čiže občas fajn suchý, častokrát ale hlášky vyprchávajú do prázdna. Našťastie tej trápnosti je tu minimum. Opäť tu máme aj okrem ústredného dua niekoľko hereckých hviezd, takže keď už je zábava priemerná, aspoň sa nepozeráte na béčkových hercov (ale občas aj na tých). Pri letných horúčavách s vypnutým mozgom je to akceptovateľné. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Murder Mystery 2 je tretím spoločným filmom Jennifer a Adama, ktorých ja môžem vždy :-). Celkom fajn oddychovka, hoci to mohlo byť vtipnejšie. Niekedy až nechápem, koľko filmov sa už natáčalo v Paríži, sen každého Američana, joooj to nemohli ostať radšej do konca filmu na tom nádhernom exotickom ostrove?🏝60%. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jednotka sa mi veľmi páčila, toto už skĺza do kopy zbytočného kriku, výbuchov a chaosu. Typicky sandlerovsky urobené, ale chýba nejaký vydarený humor, ani jedná scénka neutkvie v pamäti. Keby Aniston mala deti, už by bola možno babičkou, ale nestárne s gráciou. Nejaké viditeľný umeliny na tvári, že by ich ani chemikár neidentifikoval, čas nezastavíš a rovnako tak nezastavíš Anistonovej kožnú vyťahanosť, ktorá sa dá reálne zachrániť len dobrým svetlom resp. radšej tmou. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Minule se vraždilo na jachtě, teď se hledají únosci v Paříži. A je to víceméně stejná nuda, ve které na sebe Sandler a Aniston většinu času roztomile křičí a okolo nich stojí schopní herci, kteří nemají co hrát. I přes devadesátiminutovou stopáž se Vražda v Paříži většinu času dost táhne, protože i přes hvězdné obsazení a pár nečekaně slušných akčních scén jde o rutinu, na kterou do druhého dne zapomenete. I když nejde o odpad, těžko se hledá důvod, proč někomu doporučit, aby u toho strávil devadesát minut života. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Chápu opovržení většiny zdejších kritiků, mně nicméně tyhle Sandlerovky celkem chybí a u téhle jsem se poměrně dobře pobavil. Ano, u mnohých filmů od Netflixu často trpíme a částečně je to způsobeno přemrštěnou stopáži, dvojka Murder Mystery je však ještě dokonce o fous kratší než jednička a udržuje si tak akorát tempo, kdy jsem se nezačal nudit, což by s další půl hodinou navíc jistojistě přišlo. Více takových a více stříhání. Proto za mě tu sedmičku za večerní jednohubku musím udělit, kvalitativně srovnatelné s jedničkou. A navíc už jste to všichni viděli.. ()

Galerie (269)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie začalo v januári 2022 v Honolulu na Havaji a skončilo 8. apríla 2022 v Paríži vo Francúzsku. Natáčalo sa aj v Karibiku. (Arsenal83)
  • V prvej časti (vražda na jachte) sme sa dozvedeli, že Audrey (Jennifer Aniston) má intoleranciu laktózy. Ale keď vojdú do izby vo vile na ostrove, prvé čo urobí je, že zje syr, ktorý je na stole. (Dajman)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Reklama

Reklama