Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Někoho jsem zabila, ale byla to nehoda........... Jennifer Love Hewitt ( Julie James ) zůstává a je stále hezčí a hezčí. Víte jaké záběry nemám rád ? Třeba ten z dvacáté druhé minuty. Utíkání před jedoucím autem prostředkem silnice, přitom stačí jen uhnout ke krajnici. Tady se však hlavní pronásledovaný rozhodl skočit přes svodidlo až v tom nejhorším místě - za svodidlem byl svah. Ve filmu si zahrál i Jack Black jako Taitus a ještě nebyl psaný ani v závěrečných titulcích. Julie ( Jennifer ) si ve 36 minutě zaspívá song How do i deal. http://www.youtube.com/watch?v=Cg377DeHgsM Děj filmu se odehrává na Bahamách a i na Bahamách je v módě nošení rybářských pláštěnek, zajímavé. CITÁT - Prosím, nerušit........... Karla Wilson ( Brandy ) a její přítel Tayler ( Mekhi Phifer ) mě docela lezli na nervy, čekal jsem nadějně zda a kdy zemřou. A taky mě docela štvalo, že ve filmu umírá spousta nevinných lidí, kteří nemají nic společného s případem loňského léta. Film je o hvězdu horší než jeho loňský kolega. CHYBA VE FILMU - Julie vystřelí ze šesti raného koltu osm nábojů - to je výkon. Hudba - John Frizzell a kamera - Vernon Layton. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Další léto = další tajemství. Druhý díl se podařilo obsadit ještě lépe než jedničku. Jeffrey Combs je přímo lahůdkový. Bohužel scénaristův mozek si vzal zřejmě na čas dovolenou a taky to podle toho vypadá. Vřeštění střídá rozepnuté blůzky, takže divák se více soustředí na vnady Jennifer Love Hewittové než na cokoliv jiného. Ono ale tady toho zajímavého k vidění vlastně ani více není. Konečný účet: 8 mrtvých. 30% ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Brazílie, voodoo kartáček, solárko. Když je z relativně děsivého vraha trapný rutinér, z vedlejších postav nesnesitelná individua a nejzákladnější logika si vezme dovolenou, je z fajn slasheru šmahem nesledovatelný a velesměšný brak, který předchozímu příjemnému dílu jen zbytečně kazí jméno. Bez sympaticky houževnatého Freddieho Prinze by se jednalo o naprosté dno. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Slušná vyvraždovačka, bohužel to je dost podobný jako první díl, nicméně zhulenej Jack Black s dredama je prostě děsnej kruťák a ještě k tomu skvěle chcípne, ostatně dobrejch vraždiček je tam i víc a hlavní řezník v rabářským oblčeku s hákem v ruce je božskej, ale všechno to bohužel zkazí čekaná a hodně slabá pointa filmu. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Pokračování osudů přeživších z předchozího snímku pokračuje přesně po roce a přidávají se nové postavy. Onen záhadný zabiják v rybářském plášti a s hákem v ruce se z nenadání vrací a tentokrát se už nemazlí s vůbec nikým. Vraždí prostě na potkání naprosto každého. Jde tady vůbec ještě o nějakou pomstu? S hlavními postavami si hraje jako kočka s myší, což naprosto postrádá logiku. Opuštěný hotel na Bahamách kvůli začínající sezóně hurikánů, nikde v okolí kromě jich a majitele hotelu ani živáčka a náš vrah neustále kolem pobíhá a z nenadání vždy někde vyskočí jen aby mohl do někoho vrazit ten svůj hák. Proč? Proč tam prostě rovnou nevlezl a nezamordoval všechny najednou, když to měl v úmyslu a když nikde nikdo nebyl? No, tady si nad tím tvůrci hlavu rozhodně nelámali. Zajímavé je, že tento námět i se stejným překvapujícím vyvrcholením se nejednou zopakoval a to dokonce i v jistém seriálu. Tento snímek vlivem své značné jednoduchosti a hlavně té masivní nelogičnosti velmi hodně ztrácí. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 14. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Premiéra filmu se v Americe uskutečnila v pátek 13.listopadu 1998. (Stocki)

Reklama

Reklama