Reklama

Reklama

S tebou nikdy

  • USA Anyone but You (více)
Trailer 11

Obsahy(1)

V komedii S tebou nikdy vypadají Bea (Sydney Sweeney) a Ben (Glen Powell) na první pohled jako perfektní pár. Po úžasné první schůzce se však něco stane a to, co vypadalo jako žhavá přitažlivost, spadne na bod mrazu. Pak se ale nečekaně potkají cestou na svatbu do Austrálie. A tak udělají to, co by udělal každý dospělý: předstírají, že jsou pár. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 11

Recenze (119)

Pollock 

všechny recenze uživatele

Jasně, že takových už bylo hodně a kdyby to dopadlo jinak, než člověk od začátku doufá dostavil by se šok. Takto se dostavila vtipná pohodová komedie, která tak nějak celkově fungovala. 4x tolikrát jsem se smál, že to slyšeli asi i sousedi. A po dlouhé době vidět Bryana Browna, který nepotřebuje smrtící triky, aby předvedl že má stále charisma, byla třešnička na dortu. ()

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl takhle kýčovitou romantickou komedii. Od začátku až do konce je každá scéna tak moc předvídatelná, že až to bolí. Sydney Sweeney znám pouze ze seriálu Euforie, kde se docela předvedla, a proto jsem čekal podobně dobrý výkon. Ale bohužel tady se moc nepředvedla. K tomu Glen Powell, kterého jsem viděl naposled ve filmu Top Gun: Maverick. Přijde mi, že tihle dva se k sobě vůbec nehodí a fakt se mi hledá těžko něco pozitivního. Aspoň tady jsou hezké lokace :) Jinak samotné podání příběhu je naprosto otřesné. 4/10 ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru koukatelnej průměr, jinak podprůměr, ale z nějakýho důvodu mě navadily některý trochu přehnaný pasáže a koneckonců jsem se i párkrát zasmál, navíc chemie mezi těmi dvěma fungovala a hlavně mě zajímalo, jak to zaonačej. A možná i proto, že měla velký kozy, dávám 3*. # příběh ** | hudba **| humor * | akce – | napětí – | pustil bych si znovu ** ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

S tebou nikdy by se dalo lehko zaměnit s libovolnou americkou romantickou komedií, kterých je každý rok v kině opravdu přehršel. Je to předvídatelné klišé, v němž někteří herci neskutečně přehrávali (viz postavy rodičů), přesto jsem si snímek (s dnes takřka povinným LGBTQ-multi-kulti personálem) v kině celkem užil - na čemž mělo mj. podíl i humorně parodické pomrkávání po Titaniku či naspeedovaná verze Hemswortha z Wishe. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď to celkovo pôsobí ako typická vzťahová komédia, ktorá vyvrcholí na nečakanom stretnutí na svadbe, tak to reálne bolo celkom vydarené. Na svedomí to má hlavne sympatická ústredná dvojica Bea & Ben. Ich ironické rozhovory plné sarkazmu a podpichovania boli výborné, už dlho ma tak nepobavila žiadna romantická komédia. Zápletka bola síce očakávaná a záver jasný, ale bola tu kopa vtipných momentov a scénok, ktoré to celé spestrili. Škoda, že tu bolo zopár trápnych hlúpostí, ktoré to trochu ťahali dole, ale ako celok to bol v danom žánri jasný nadpriemer. A mimochodom, Unwritten od Natashi Bedingfield mám aj ja celkom rád, takže ma potešilo zaradenie tohto skvelého songu do celého filmu. 4* ()

Galerie (97)

Zajímavosti (12)

  • Producentka Carol Baum, ktorá vyučuje na University of Southern California School of Cinematic Arts sa po pozretí filmu spýtala svojich študentov, že odkiaľ sa berie ten fenomén oslavovania Sydney Sweeney: „Chcela som vedieť, kto to je a prečo o nej všetci stále hovoria. Povedala som im, vysvetlite mi to. Nie je pekná, nevie hrať. Prečo je taká žiadaná? Nikto mi nedokázal odpovedať.” Sweeney na to reagovala prostredníctvom hovorcu: „Je veľmi smutné, že žena v jej pozícii, ktorá môže zdieľať svoje odborné znalosti a skúsenosti, si namiesto toho vyberie útok na inú ženu. Ak je to to jediné, čo sa počas svojej práce v tomto priemysle naučila a učí to aj svojich študentov, tak je to hanba. Znevažovať svoju kolegyňu hovorí veľa o jej charaktere."  (Arsenal83)
  • Rozpočet filmu byl 25 milionů amerických dolarů a utržil 214,9 milionů dolarů. Jelikož jde o moderní adaptaci hry „Mnoho povyku pro nic“, na kterou je několikrát odkazováno, technicky je S tebou nikdy nejvýdělečnější adaptací Williama Shakespeara. Jde také o první romantickou komedii s ratingem R (pro dospělé) od roku 2016, která vydělala přes 100 milionů dolarů. Tehdy se to povedlo snímku Dítě Bridget Jonesové (2016). (DavePave)

Související novinky

Sydney Sweeney, Edgar Wright a Barbarella?

Sydney Sweeney, Edgar Wright a Barbarella?

15.05.2024

Natočení nové verze kultovního snímku Barbarella z roku 1968 je tématem střídavě prakticky už skoro po dvě dekády, nicméně zatím se nový příběh spoře oděné hrdinky a jejího meziplanetárního… (více)

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

28.02.2024

Al Pacino (Irčan, Klan Gucci) byl před lety tím šťastným aspektem, který pomohl dnes oscarové herečce Jessice Chastain (Interstellar, Očima Tammy Faye) dostat se do Hollywoodu. Tehdy třicetiletá… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno