Reklama

Reklama

S tebou nikdy

  • USA Anyone but You (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V komedii S tebou nikdy vypadají Bea (Sydney Sweeney) a Ben (Glen Powell) na první pohled jako perfektní pár. Po úžasné první schůzce se však něco stane a to, co vypadalo jako žhavá přitažlivost, spadne na bod mrazu. Pak se ale nečekaně potkají cestou na svatbu do Austrálie. A tak udělají to, co by udělal každý dospělý: předstírají, že jsou pár. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (119)

higuain 

všechny recenze uživatele

V součtu všech plusů a mínusů solidní rom-com, kde funguje "com", ale už moc ne "rom". Má to řadu humorných momentů a v rovině komediální oddechovky je to hodně dobrý. Jakmile to ale přejde do vážnějších poloh, je scénář plný kýče a předvídatelných klišé. A v tomhle ohledu to pak nezachrání ani herci. Sydney Sweeney určitě není charakterní herečka, má dvě přednosti (není těžký domyslet si jaký), ví o nich a umí je prodat. A to je ok. Pokud nějakýmu přecitlivělýmu hnidopichu tohle tvrzení přijde jako sexistická objektifikace, tak buďte v klidu, Glen Powell je naprosto to samý v mužském vydání. Podobně jako v Top Gunu je jeho rolí být cool týpek s tělem jak vystřiženým z magazínu a že umí snad jen jeden výraz je už vedlejší. Oba jsou totiž celkem sympaťáci, vzájemná chemie jim jakž takž funguje a díky učebnicovým postavám se na ně dobře kouká, o čemž oba moc dobře ví a nebojí se toho využít. A znova opakuju, to je ok. Na film tohoto typu to bohatě stačí. Jen to ze strany Willa Glucka chtělo ubrat na rádoby dojemných scénách nebo tu vztahovku prostě napsat líp (alespoň na úrovni Friends with Benefits, kde ale měl zároveň k dispozici lepší herce). Takhle je to jen průměr, který vybočuje pouze tím, že tu podobných filmů v posledních letech moc není. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to dobrých 10 let co jsem naposledy viděl vyloženě romantickou komedii ve stylu '00s a devadesátek. Tady to má sympatický obsazení a nenudí, je celkově příjemně sluníčkový (přeci jen, ta únorová Praha...), ale chybí to hlavní a to sice pořádná chemie / nechytne za srdce, level srandy je jen vlažný, otravný woke poznámky jsem zde i čekal a ignoruji. Takže pohodový průměr, mělo na víc. ()

Reklama

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Neskutečně pohodová letní romanťárna nabušená svěží energií. Namakanej Powell a brutálně sexy Sweeney, která mě totálně odzbrojila už v seriálu Euforie. Dva lidi co se nemůžou vystát letí na rodinnou svatbu do Austrálie. Negativní atmosféra kolem nich jen srší a očekává se průser za průserem. Navíc přicházejí komplikace v podobě jejich ex, kteří jsou také pozvání. Aby se to vše do svatby uklidnilo, oba se rozhodnou předstírat skutečný pár. Velmi jednoduchá zápletka, kde však není o vtipné scény a hlášky nouze a já se upřímně i od srdce zasmál. Sem tam klišé, včetně konce, ale když to na mě funguje, co mám holt dělat. Asi bych tu mohl do něčeho dloubat a najít negativa, ale po skončení jsem se cítil tak odreagovaně a pohodově, že už jsem začal vyhlížet samotné léto. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď to celkovo pôsobí ako typická vzťahová komédia, ktorá vyvrcholí na nečakanom stretnutí na svadbe, tak to reálne bolo celkom vydarené. Na svedomí to má hlavne sympatická ústredná dvojica Bea & Ben. Ich ironické rozhovory plné sarkazmu a podpichovania boli výborné, už dlho ma tak nepobavila žiadna romantická komédia. Zápletka bola síce očakávaná a záver jasný, ale bola tu kopa vtipných momentov a scénok, ktoré to celé spestrili. Škoda, že tu bolo zopár trápnych hlúpostí, ktoré to trochu ťahali dole, ale ako celok to bol v danom žánri jasný nadpriemer. A mimochodom, Unwritten od Natashi Bedingfield mám aj ja celkom rád, takže ma potešilo zaradenie tohto skvelého songu do celého filmu. 4* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Snad nejvíce klišoidní romantický film co kdy vznikl. Ženská jde do kavárny a chce na záchod  obsluha ji nechce pustit jelikož tam smí jen zákazníci tak to řeší slyší to chlap a koupí jí čaj tak, že na ten záchod může. Ona se do něj zamiluje (asi jen díky tomu čaji) a stráví s ním noc pak odejde pak se chce vrátit a slyší jak on říká kamarádovi, že to byla jednorázovka a nevrátí se. Posuneme se  v čase a jeho sestra a její kámoška mají svatbu tak se potkají znova tam jejich rodiče se  snaží je dát dohromady, protože se pořád hádají a bojí se , že jim tu svatbu pokazí  tak je s tím pořád otravují navíc oba tam mají bývalé  tak hrají , že jsou spolu pár , aby jim zavřely huby  a, aby ty bývalé získaly zpátky mezitím se do sebe, ale zamilují. V čem je teda problém no v tom, že to jak to hrají by poznal i idiot , že nejsou pár. Většina těch scén má potenciál , ale jsou zkazené blbým humorem  třeba hrají si na Titanic a ona spadne do vody nebo jsou na nějakém útesu  šahají si na prdele a on tam má pavouka. Ona je pěkná , scéna jak spolu tančí je povedená to jak se spolu vyspí je romantické  a konec se podařil, ale než k těm scénám dojde je tam pusto prázdno. Vtipné to taky není je tam jen jeden vtip s tím jak spadnou do vody a jeden chlap poznamená, že asi to hrají celý film ne tu scénu a na konci u titulků vtip s koalou jinak nic. Jinak přijde mě hodně sprosté zneužívat záchranářský vrtulník , abych se k ní dostal.  Je to mezi 2 a 3 hvězdami , ale pokud to porovnám třeba s  Vem si mě (2022) na , kterém jsem byl tehdy v kině a dal jsem mu 4 hvězdy tak Vem si mě si ty 4 hvězdy obhájí tohle ne. 40 procent ()

Galerie (97)

Zajímavosti (12)

  • Propagaci filmu napomohl bulvár, který rozvířil spekulace, že mezi Sydney Sweeney (Bea) a Glenem Powellem (Ben) proběhl na place skutečný románek. Powell se během natáčení rozešel s dlouholetou partnerkou, modelkou Gigi Paris, která následně přestala Sweeney sledovat na Instagramu. Sweeney byla v době natáčení zasnoubená s producentem Jonathanem Davinem – její postava ve filmu byla také zasnoubená za muže jménem Jonathan, ale než došlo na svatbu, rozešli se. „Je to romantická komedie, asi to tak lidi chtějí. Glenovi a mně je to docela jedno. Bavíme se spolu a máme k sobě vzájemnou úctu,“ řekla Sweeney pro Variety. Powell v rozhovoru pro Men's Health dodal: „Když začaly všechny tyhle spekulace, přišlo mi to dost nefér. Ale uvědomil jsem si, že je to asi součást téhle práce.“ (DavePave)
  • Názov obchodu, kde sa vyzdvihuje svadobná torta, je Dogberry's. Dogberry bolo meno strážnika v hre „Mnoho kriku pre nič“, na ktorej je tento film založený. (dwdb)
  • Film se natáčel v Sydney v Austrálii. (SONY_)

Související novinky

Sydney Sweeney, Edgar Wright a Barbarella?

Sydney Sweeney, Edgar Wright a Barbarella?

15.05.2024

Natočení nové verze kultovního snímku Barbarella z roku 1968 je tématem střídavě prakticky už skoro po dvě dekády, nicméně zatím se nový příběh spoře oděné hrdinky a jejího meziplanetárního… (více)

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

Al Pacino a Jessica Chastain v adaptaci Shakespeara

28.02.2024

Al Pacino (Irčan, Klan Gucci) byl před lety tím šťastným aspektem, který pomohl dnes oscarové herečce Jessice Chastain (Interstellar, Očima Tammy Faye) dostat se do Hollywoodu. Tehdy třicetiletá… (více)

Reklama

Reklama