Reklama

Reklama

Policejní akademie 7: Moskevská mise

  • Česko Policejní akademie: Moskevská mise (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tentokrát se pustí do řešení problému na opačném konci světa. Boris Jelcin má totiž trable se šéfem ruské mafie Konstantinem Konalim. Ten během krátké doby vydělal miliardu dolarů prodejem nové počítačové hry a teď se rozhodl ovládnout celý svět, Ruskem počínaje. Jelcinova žádost o pomoc je v USA vyslyšena a úkolem je pověřen samozřejmě Lassard, se svými neschopnými, ale stoprocentně úspěšnými policisty. Zmatky začnou hned na letišti v Moskvě, kde je vítá velitel Rakov a nesympatický poručík Talinskij. Lassard omylem nastoupí do pohřebního vozu, odjede na pohřeb nějakého komunisty a nakonec je přijat do rodiny pozůstalých. Mezitím senilní Rakov s obtížemi vysvětlí Američanům, co je jejich úkolem, Connors se zamiluje do krásné tlumočnice Káti a Konali nařídí svým zabijákům, aby americké policisty odstranili. To je však nesplnitelný úkol, neboť policisté všem nástrahám uniknou. Naopak Konali podlehne půvabům Callahanové, která vystupuje v jeho baru jako zpěvačka. Poté, co pokus zatknout Konaliho během představení Labutího jezera skončí fiaskem, jsou Američané vykázáni z Ruska. Zdá se, že je vše ztraceno, když tu se na scéně objeví zmizelý Lassard. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Tento díl Policejní akademie je naprostá katastrofa. Bezduchý, nelogický a nesmyslných děj plný tupých postav, které připomínají naše oblíbené hrdiny z původních dílů. Herecké výkony jsou katastrofa. Tento díl je blbý, hloupý a nevtipný. Nechápu, jak někdo mohl Policejní akademii tak zneuctít. Navíc prostředí Moskvy se k této sérii vůbec nehodí. Navíc z původní sestavy postav zbyli jen Harris, Lassard, Jones, Tackelberry a Callahanová, což je dost smutné a ještě k tomu ty původní postavy nejsou, co bývali. Jednu jedinou hvězdičku dávám za pořád sexy Leslie Easterbrook. 1 hvězda. ()

gombarix odpad!

všechny recenze uživatele

sestava "starých známých tváří" tu připomíná už spíš jen sbírku vyčpělých mrtvol... a můj oblíbenec DracuLee taky zjevně vymete opravdu kdeco. Jediné, na co se tu stálo za to dívat, byla Claire Forlani. - Nejvtipnější na celém filmu je tak nakonec odkaz (asi snad záměrný) ke stejnojmennému veledílu hollywoodské válečné prosovětské propagandy (Mission to Moscow, 1943)... ()

Reklama

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Tohle už nemá s Policejní akademií nic společnýho, snad jenom ten název. Nechápu jak to mohlo dojít do takových rozměrů, že se natočil až 7. díl. Ty první díly, u těch se člověk upřímně zasmál a herci člověku tak nějak přirostli k srdci a zajímal je jejich příběh a navíc to mělo nějakej děj, ale tohle už je jenom chaos. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Poslední díl s nádechem vztahů mezi USA-SSSR. Jo docela to šlo, ale to docela je tak na 2 hvězdičky. Celkové hodnocení tedy: 1. díl = 5 hvězdiček, 2. a 3. díl = 4 hvězdičky, 4. a 5. díl = 3 hvězdičky, 6 a 7. díl = 2 hvězdičky. Krásně sestupná tendence, ale to se dalo předpokládat. Já jsem rád, že něco takového vůbec vzniklo a je dobře, že to u nás běží rok co rok v televizích. Nejhezčí na tom je to, že samotní američani (mladí) o téhle sérii nemají ani tušení a u nás je to jedna z nejzažitějších komedií podobně jako Slunce seno. :-D ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejhorší díl celé série. Tady někdo nevěděl, kdy si má říct dost. Těch málo dobrých vtipů ve filmu už bylo v předchozích dílech a ty nové, ty jsou prostě trapné. Harris v tomto filmu nemá co dělat, je to už zbytečná postava, která tu už ani nehází klacky pod nohy. Na imdb jsem si před rokem všiml, že plánují osmý díl. Dnes už tam nic takového napsaného není. Díky bohu! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (11)

  • Jediný díl série, který v kinech nevydělal ani milion dolarů. (HellFire)
  • Když delegace přistává v Moskvě, je v záběru přistávající letoun Iljušin Il-62, který má motory na zádi. Když však delegace vystupuje z letadla, je v záběru letoun s motory pod křídly (patrně Boeing 707). (Foxhound#1)
  • V kanceláři Aleksandra Rakova (Christopher Lee) se nachází ruská vlajka, která je vzhůru nohama. (KucC)

Související novinky

Já nic, já muzikant

Já nic, já muzikant

03.11.2006

Jonathan Davis, frontman světoznámé metalové skupiny KoЯn, si rozšiřuje obzory a v rozpětí několika měsíců potvrdil účinkování hned ve dvou filmech. V obou případech půjde o čistokrevné horory dělané… (více)

Reklama

Reklama