Reklama

Reklama

Jimmy Monroe a Paul Hodges jsou newyorští policisté, kteří byli po nepovedené akci na tři měsíce suspendováni a byl jim pozastaven plat. Jimmymu se to vůbec nehodí, protože potřebuje zaplatit svatbu své dcery. Proto se rozhodne prodat unikátní baseballovou kartu z roku 1952. Když ji ale nabízí k prodeji, je obchod přepaden a kartu mu ukradne zloděj Dave. Jimmy a Paul se vydávají po stopě baseballové karty, Dava dopadnou, ale on ji už nemá, protože s ní zaplatil za drogy. Dealer jim je ochoten kartu vrátit, pokud najdou jeho ukradené auto. Vůz se jim podaří po krátké době objevit, ale v jeho kufru je spoutaná Mexičanka Gabriela, manželka zavražděného drogového bosse. Osvobodí ji a žena jim dá flashku s cennými informacemi o prodeji drog. Aby získali ukradenou kartu zpět, rozhodnou se zaplatit kauci za Dava a nutí ho, aby ji dealerovi ukradl. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (738)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Asi už rozumím ženám hudebnicím, které tvrdí, že nejdůležitější ze všeho je pravidelný rytmus. Když se na mě odrážel lesk Brucovy plešky, chrochtal jsem si jako čuně v žitě a dokonce i promíjel trapasy vedle něj pištícího osla. Mám na mysli toho, co nikdy nemůže dělat reklamu na dobrý opalovací krém. Jakmile ovšem kamera uhnula jinam, moje myšlenky se začaly rozbíhat do ledničky za polárkovým dortem. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To je policejní brutalita! - Ještě ne!" Jako milovník obou šklebů Bruce Willise musím smutně podotknout, že se Poldové úplně nepovedli. Bruce se sice šklebí na vysoké profesní úrovni, ale celý příběh je jenom taková blbůstka na jedno zkouknutí a Tracy Morgan, v milionté variaci postavy černého hláškaře, svým otravným přehráváním spolehlivě zabíjí každý pokus o vtip. Jenže je mám pro akční komedie a Bruceovu vyleštěnou lebku slabost, takže velkomyslně přejdu skutečnost, že jsem si zasloužil pobavit se o dost víc a půjdu si do trezoru prohlédnout zabezpečení své dokonalé sbírky kartiček hráčů NHL. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Další film, na který jsem slyšel dost špatných ohlasů (a to recenze ze zásady nečtu, protože si radši udělám vlastní názor) ale skutečnost je jiná. Cop Out je v některých ohledech geniální (narážky na filmy, mimo jiné na Hříšný tanec, Star Wars, RoboCop, Schindlerův seznam a v neposlední řadě i na Smrtonosnou past, kdy Tracymu Bruce řekne, že ten film ještě neviděl! :-D), jenže v několika málo momentech je Tracy Morgan hodně otravný. Většinu času je vtipný a snesitelný, ale měl tam pár momentů, kdy jsem si v duchu přál, ať ho radši umlčí. A myslím, že tohle právě většina nevydýchala… Já se nepovažuju za Smithofila, od něj jsem všehovšudy viděl jen čtyři filmy, když budu počítat i tento. A jak říkám, navzdory (někdy) otravnému Tracymu se jedná o skvělou komedii, kterou si myslím, někteří zbytečně odsuzují. P. S. Trochu SPOILER! A Seann William Scott žije! Jen si chvilku po titulcích počkejte na vtipný dovětek z márnice… ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Miliarda narážek na filmy. To Kevin Smith umí. Kór, když se mu pod ruku dostal Bruce Willis. Poldové jsou bomba. Já se fakt bavil. Na hodnocení nehleděl a fakt se upřímně bavil. Vždyť co mi může víc chybět. Kevin Smith a jeho brutální dialogy. Bruce Willis a jeho motherfucker ksicht, co si filmem kráčí jen pro bejzbolovou kartičku, bláznivej Tracy Morgan a invalidně ukecanej Seann William Scott. Každý má svůj osobitý druh humoru, který se tu ve všech případech parádně spojí. Tak to má být. A co, že je tohle nejslabší film toho a toho..mně je to jedno, hlavně když mě to baví. A tenhle film mě opravdu bavil. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Nerada porovnávam, ale tentokrát si jednoducho nemôžem pomôcť. Cop Out mi celú dobu pripomínalo Smrtonostnú zbraň po 23 rokoch. A je jasné, že tieto dva filmy sú neporovnávateľné, no inšpirácia tam istotne bola. Najmä ak si mal Rigsa pôvodne zahrať Bruce Willis. Cop out je komediálny, miestami silený, americký a priemerne fungujúci. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (20)

  • První film Kevina Smithe, který režíruje a nepsal k němu scénář. Zároveň první film Kevina Smithe, který neprodukuje Scott Moiser. (TomikZlesa)

Související novinky

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

22.10.2018

Oscarový skladatel Hans Zimmer (Temný rytíř, Počátek) a Harold Faltermeyer (Top Gun, Tango a Cash) budou společně skládat hudbu k vysoce očekávanému pokračování Top Gun: Maverick. Pro Faltermeyera,… (více)

Johnny Depp jako kanadský superpolda

Johnny Depp jako kanadský superpolda

20.08.2014

Pokud znáte hrubozrnnou tvorbu Kevina Smithe (Clerks, Clerks 2), dobře víte, že je mimo Poldů s Brucem Willisem prostá velkých hvězd. V několika Smithových filmech se sice objevil jeho kamarád Ben… (více)

Další smithovka bez Jaye a Boba

Další smithovka bez Jaye a Boba

08.07.2010

A taky bez vulgárního humoru a popkulturních odkazů. Po krimikomedii Poldové zkusí Kevin Smith další nový žánr – horor. Přesněji řečeno – politický horor. Projekt Red State není žádnou novinkou,… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Reklama

Reklama