Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Falko 

všechny recenze uživatele

V detstve sa mi zdali byt tieto komedie perfektne na jedno kopyto, aspon teda asi prve styri casti, avsak teraz v porovnani s jednotkou, ktoru som videl prednedavnom a dal som jej plne hodnotenie, musim znizit az na tri hviezdicky. Humoru je tu sice stale dost, avsak chvilkami nebol az tak vydareny. Najviac mi tu chybal kapitan Harris, s ktoreho si v jednotke vsetci robili prdel. Tu bol sice iny kapitan, ale uz to nebolo ono. Avsak pre zabavu je to stale slusna komedia, hlavne ze si tu zahrali takmer vsetci herci z jednotky. _________ Steve Guttenberg - (Dôstojník Carey Mahoney) +++ Bubba Smith - (Dôstojník Moses Hightower) +++ David Graf - (Dôstojník Eugene Tackleberry) +++ Michael Winslow - (Dôstojník Larvell Jones) +++ Bruce Mahler - (Dôstojník Douglas Fackler) +++ Colleen Camp - (Seržantka Kathleen Kirkland) +++ George Gaynes - (Commandant Lassard) +++ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Logicky pokracovani prvniho dilu, z kadetu jsou poldove a tak se poprve dostavaj na ulice a hlidaj poradek. Sestava lehce proridla, ale nevadi to, protoze beztak zbyly ty nejvyraznejsi a nejsympatictejsi. Jen skoda, ze Gaynes ma jen par steku. Zaporak tu je hyper urvany hovado Goldthwait a stejne jako v pripade prvniho dilu skvela zabava. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Kadeti se vrací tentokrát jako členové 16. okrsku. Jejich protivníkem se stává šílený magor Zed a jeho gang a také kapitán Mauser, který je stejný magor, jako v prvním díle Harris. I když kvalita šla dolů, což se projeví hlavně při finální akci, nechybí několik nezapomenutelných scén (Tacklberryho randění, Jones hrající si na Bruce Lee, Hightower a jeho vyčištění Modré ústřice, Mauserův sprchový gel). Z nových postav potěší hlavně mrňavý prodavač elektra Sweetchuck, který se v dalších dílech vrací jako polda. Celkově stále výborná zábava. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Pokračování klasiky,tentokrát v terénu,což umožnilo novou sérii vtipů a gagů.Celkově trochu za první akademií zaostává,protože všechny herce známe a jejich eskapády už nám tak vtipné nepřipadají.Já jsem byl ale c celkovým pojetím spokojen,opravdu jsem se nasmál a bavil.A i po letech se do tohohle prostředí rád vracím,takže dávám policejních 75%,protože je to pořád velmi dobrá a zábavná podívaná. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

Čerství absolventi z policejní akademie potřebují nabrat zkušenosti, a tak je velitel Lassard vysílá na pomoc svému bratrovi, který má svém rajonu škodnou v podobě bandy zlotřilého Zeda. Pokračování populární komedie je lepší než předchozí film. Perfektní Bob Goldthwait v roli Zeda a kupa vtipných hlášek. ("Eriku, já nutně potřebuji nějaké chlapce." - "Jsou určitá místa, kam můžeš zajít. Různé bary a tak...") ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Bill Paxton si mal zahrať Proctora, musel však ponuku odmietnuť, pretože ho kontrakt zaväzoval aj k natočeniu pokračovaní. Namiesto toho natočil film Votrelci (1986). (beso74)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 55,6 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama