Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní Liberty Wallace je manželkou a současně obchodním partnerem bohatého zbrojního magnáta Victora Wallaceho. Jednoho dne se její cesta na pravidelnou schůzku s milencem, hercem Russellem, změní v drama, když jí cestu zkříží tajemný střelec. Muž, který si říká Joe, přepadl v šatně divadla Russella, chystajícího se na představení, spoutal ho a umístil do šatny časovanou bombu, která je sice nastavena na devadesát minut, současně však reaguje na prudké pohyby a zvuky, které ji přivedou k explozi okamžitě. Potom zavolal na mobilní telefon Liberty, řekl jí, co udělal a přikázal jí, aby se přímo na náměstí v blízkosti divadla připoutala želízky k pojízdnému stánku s hot dogy. Potom jí prozradí, že ve stánku je umístěna další bomba, která exploduje, pokud zavěsí, nebo se jí vybije baterie. A navíc ji má na mušce speciální odstřelovačské pušky, jednoho z úspěšných výrobků zbrojařské společnosti, kterou Liberty zdědila po svém otci. Zpočátku nemá Joe žádné požadavky, ale nakonec vyjde najevo, že jeho malá dcera byla ve škole zastřelena spolužačkou s pistolí, kterou vyrobila její továrna. Netají se tím, že Liberty zabije, dává jí však na vybranou. Může zemřít jako hrdina, pokud přizná špinavé obchody své společnosti a politické čachry stojící v jejich pozadí. A protože je Joe bývalý agent CIA, je jisté že zneškodnit ho nebude snadné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Marty_cz 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý film. Hlavní náplní filmu je s převážné většiny jenom dialog mezi dvěma hlavními postavami nic méně i přes tento fakt film dokáže zaujmout a co víc zabavit a neunudit. Je hodně filmů, které se zaměří na tématiku odstřelovače, ale tenhle film je od nich lehce odlišný i když na první pohled nabízí to co všechny ostatní filmy tohohle typu, ale co si budeme povídat, převážná většina těchto filmů jsou přinejhorším dobře zpracované filmy a nezbývá než doufat, že se to v těchto kolejích bude držet dál… Jinak obsazení, hudba, scénář,… bylo dobře udělané a do filmu vše sedělo, jak mělo palec nahoru. ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Wesley není jenom kliďas, ale to musíte v tomhle filmu posoudit vy sami. V Demolition man to bylo jasné v Bladevi snad také, ale tady? Schválně kdo z vás s ním bude sympatizovat a kdo se postaví proti němu. Mám asi divné kamarády, protože se rozdelili na dva tábory a já jim říkám:Kašlete na to je jen film a ještě k tomu není moc dobrej ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Taková předvariace telefonní budky. Na takovéto laskominky já si potrpím. Nevýhoda tohoto kýče je v naprosto nulové atmosféře, nesympatičtí herci a námět zbytečně moc rozklepán na nejtenší plátek masa. Wesley Snipes(r) skoro neumí mluvit a americké hrdinské činy se tu objevují u každého kolemjdoucího.Jediná záchrana je zde neustálý prst na spoušti a poměrně dosti mrtvých. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Liberty Wallace (Linda Fiorentino), úspěšná spolumajitelka společnosti na výrobu zbraní, zvedla cestou do kanceláře svůj mobilní telefon a jeden jediný hovor změnil její život v peklo. SPOILER - CHYBA VE FILMU - Když W.Snipes zastřelí Billa (reportéra), policie celou oblast vyklidí. Ale v dalších záběrech je vidět, jak okolo Liberty procházejí lidé. KONEC SPOILERU. Výstřel první za **** zásahy. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu bývala Kari Skogland úspěšnou "režisérkou" videoklipů a reklam pro firmy takových jmen jako Pepsi, General Motors nebo Chrysler, což je na jejím slohu znát, na druhou stranu vás ale tato kanadsko-německá protiamerická agitka zaměřená proti přemíře zbraní v každodenním životě svoji tupou rétorikou spíše odradí. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Film sa odohráva v USA, no v niektorých scénach môžeme v pozadí na budove vidieť kanadskú vlajku. (newstedson)

Reklama

Reklama