Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Evii.B 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jen nudný pracovní jednání a věci, ve kterých jsme se ztrácela, ale pak mě to začalo náramě bavit a vyklubala se z toho krásná rodinná komedie. Musela jsem se až smát, jak bláznivé to bylo. Yara byla bezvadná, naprosto přirozená a Murphy jako vždycky super. Jejich výpravy do světa pod dekou jsem milovala. Po dlouhé době opravdu moc pěkný odpočinkový film. Za šťastný konec jsem byla vděčná, bez něj by to nebylo ono. Teď už vím co všechno lze dát na palačinky!!! :) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mancina: 1. Got To Get You In My Life - Matthew Sweet/Susanna Hoffs ,2. Here Comes the Sun - Colbie Caillat ,3. Nowhere Man - Landon Pigg ,4. I'm Looking Through You - Tyler Hilton ,5. I Want To Hold Your Hand - Hope ,6. I'll Follow the Sun - Glen Phillips ,7. Here, There, and Everywhere - Mikal Blue ,8. With a Little Help from My Friends - Karey Kirkpatrick ,9. All You Need Is Love - Paulist Choristers of California ,10. Here Comes the Cun - Mikal Blue/Colbie Caillat ,11. Leaves of Autumn - Paulist Choristers of California , ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Jedna velká nuda v podání koncertu Eddie Murphyho. Nakonec všechnu slávu po zásluze odnáší Yara Shahidi(Olivia), díky které si můžeme tento film představit dětskýma očima. Těmi dospělými uvidíme pouze několik málo vtipných hlášek a to na úspěch nestačí. Zajímavosti: Eddie nakonec všem těm pohádkám o princeznách uvěřil natolik, že bylo těžké, přivést jej zpět do reality. 40% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ne, komedie tohle určitě není. Jedná se o příjemný rodinný snímek kde exceluje Eddie Murphy, který se tu svým herectvím nijak nevymyká. Těžko říci, jestli to měla být komedie, ale svým vyzněním snímek funguje. Roztomilost Eddieho filmové dcery je příznačná a jeden by mu ji i záviděl. I její imaginární přátele, kteří mu pomáhají předvídat obchody na akciovém trhu. Trochu fantaskní příběh, kde hlavní roli má především děcká fantazie. A ta je plná složitostí a kdo ho pochopí, může na tom i vydělat. Námět není originální a tak nepřekvapí, že otec je neustále v práci a vydělává peníze, což je mu za zlé, protože nemá čas na dceru a když si ten čas nachází i za cenu obětovaní své kariéry, je to špatně taky. I v tomto filmu vyznívá, že matka neví, co vlastně chce. Jedinečností snad je jen to, že rodiče jsou rozvedení a drží střídavou péči po jednom týdnu. Není to špatný film, ba naopak. Trochu vede i k zamyšlení. Když mají rodiče malé dítě, není to jen o tom, aby bylo o něj postaráno, ale jde i o jeho pochopení a podporu. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I přesto že kromě starších vyjímek točí E.Murphy jeden blbej film za druhym,tahle rodinná komedie neni špatná.Sice nic objevnýho,ale co na poli rodinnýho příběhu můžem čekat za originalitu.Murphy tady hledá cestu k citům svoji dcery,ale jako kariérista a pokrytec to nezvládá,a ještě to přináší spoustu legračních situací.Sice sem milovník jinejch žánrů,ale proto to nevodsoudim,když vim,co jsem si půjčil.Takže se nebojim dát 70%. ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama