Reklama

Reklama

Osudový dotek 2

  • USA The Butterfly Effect 2 (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Každý z nás zažil okamžik, kdy si přál změnit kousek minulosti. Napravit křivdu. Opravit omyl. Získat lásku... nebo moc. Co kdyby to opravdu šlo... Mladík Nick Larson (Eric Lively) objeví způsob, jak cestovat časem, a vrací se do minulosti, aby napravil chyby své i svých přátel. Nebezpečný experiment se mu však vymkne z rukou, což vede k fatálním důsledkům... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

Smok 

všechny recenze uživatele

Možnože by filmu pomohlo, keby mal úplne iný názov, aby nemusel byť konfrontovaný so svojim starším a silnejším bračekom, s ktorým má spoločné aj tak len jediné - a to kladenie si otázky "čo by bolo, keby..." Aj tak je tu dosť zrejmá snaha tvorcov ešte nejaký dolár vymáčknuť hodením na video trh viac menej toho istého námetu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +Erica Durance, trošku mi to připomělo Nezvratný osud -o dost slabší triky, nevýrazná hudba/// No budu přísnej. Oproti jedničce je to ve všem tak o polovičku slabší. Sice chválím námět, ten je velice zajímavý. Ovšem určitě by si zasloužil lepší zpracování. A fakt, že hlavní hrdina se přenese do minulosti tím, že se zadívá na fotky, mi nepřipadá moc cool. Ale teď už s tím nic nenadělám./// Celkem 44%/// ()

Reklama

Tomasso001 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu jsem zvědavě čekal na výsledek pokračování, zpočátku strach že půjde o teenagerský horor, potom příjemné překvapení a zadoufání, že to bude zajímavý film, ale nakonec jen znuděné sledování něčeho, co se dalo ve všem předvídat dopředu a ničím mě neoslovilo. Nepřesvědčivé herecké výkony,efekty,děj a pro změnu otevřený konec. Kdo si nechce zkazit vzpomínku na zdařilý první díl, ať raději tenhle film obejde obloukem.. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud tedy muselo být nutně natočeno pokračování výborného Osudového doteku, tak mám pocit, že takové si ani nezasloužilo. Jiní herci, jiný režisér, jiný scenárista a tedy i jiný film. A tedy velmi špatný film. Bez invence, bez možnosti identifikovat se s postavami. A tedy tím pádem s minimem prožitku. Tohle pokračování je katastrofa. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Né,tohle nemohl přece nikdo myslet vážně! Hodně pokračování dělá svým prvním dílům ostudu, ale v případě Osudového doteku jde doslova o trestný čin. A zvlášť když je první Osudový dotek bez diskuzí tak geniálním a famózním snímkem. Naštěstí tento totální průšvih vůbec ničím na původní nářez nenavazuje, takže já tento jeden velký nesmysl po jeho shlédnutí ze své hlavy okamžitě vymazávám. Přitom se to ale rozběhlo docela slušně a já jsem ještě během úvodní půlhodinky byl docela natěšený a zvědavý, jakým směrem se to dějově celé bude ubírat, neboť to ještě mělo jak náboj jedničky, tak něco i z též docela povedené série Nezvratného osudu. No, a ubíralo se to asi nejhůře, jak jen mohlo. Film rezignoval na jakoukoliv logiku, zápletka byla naprosto nudná a až otravná, celé mi to přišlo strašně odfláknutý a nedopečený, dějově nefunkčně sešroubovaný a nepůsobivý. V pokračování Osudového dotyku mi navíc chyběla i atmosféra a hlavně i natolik úžasné napětí z jedničky. Ale především,byla zde totálně zpackaná a úplně bezhlavě převrácená ústřední myšlenka prvního Butterfly Effect, a za to tento druhý díl odsuzuji nejvíc! K výraznějšímu hodnocení pak nepřispěly ani poněkud nevýrazné postavy a ani jejich představitelé, a tak musím zkrátka Osudový dotek 2 označit bez zaváhaní za nudnou televizní slátaninu, která nemá absolutně žádný význam a absolutně nedoporučuji! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Keď Julie fotografuje, tak je jasne viditeľné, že šošovka je zavretá, teda nemohla fotiť. (Greenpeacak)
  • Natáčalo sa v Kanade a to najmä vo Vancouveri a v Britskej Kolumbii, ako tomu bolo aj v prvej časti. (Greenpeacak)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. srpna 2006 v Izraeli. (Varan)

Související novinky

Další dotek osudu

Další dotek osudu

17.01.2006

Efekt motýlích křídel časové smyčky v nízkorozpočtovém (13 mil. dolarů) snímku Osudový dotek vzbudil před dvěma lety velmi kladné reakce publika a celosvětové tržby 96 mil. byly pro producenty více… (více)

Reklama

Reklama