Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

Renton 

všechny recenze uživatele

Žrát se bude pořád a více či méně zdařilé pořady o vaření tu tím pádem budou ještě dlouho. Tenhle nejnovější český počin se ovšem může zařadit leda tak na konec řady těch nepovedených. Je totiž nudný a má nesympatické protagonisty. Po ukončení sledování bude zapomenut stejně rychle, jako (pa)chuť včerejšího oběda.. ()

Petroff odpad!

všechny recenze uživatele

Jakýkoli pořad o vaření pro mě byl, je a bude odpadem. Jídlo vnímám teprve v okamžiku, kdy ho mám na talíři, zbytek mě nezajímá... Světovou mánii v pořadech tohoto typu přičítám stále prudčeji stoupající křivce dementnění občanů "vyspělýho" světa. Auta za 2 miliony, třetinka vody za kilo, pořady o vaření, všichni mají hypotéku a kdo jí nemá, ten jí chce (wtf??!!) ... ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tak konečně jsou tu i Kluci v akci. Jo je to vtipné a zábavné. Podle mě asi jeden z nej pořadů o vaření. Mě ti dva kluci přijdou jako trochu teplí. Nemyslíte? Ale vždyť je to jedno, tak proč se o to starat:). Sice jsem viděl jen pár dílů, ale ti dva kuchtíci to vážně ovládají a být já ženou, tak bych si i nějaký recept vyzkoušel. Škoda, že mě vaření nebaví. Jídla, které každý díl uvařili vypadají báječně. A určitě každý, kdo je vidí, může jen závidět. Velice se mi líbí, jak ti dva neustále hýří nějakými vtípky a smějí se úplně všemu. Což velmi připomíná mou "vysmátost", protože já bych se smál i na vlastním pohřbu:-). Dále musím pochválit, že se natáčí nejen v interiérech, ale i na ulici. Mám na mysli např. nákup potravin doprovázený vkusným komentářem. Zajímavým nápadem je také to, že v každém díle se dělá předkrm, hlavní chod a na závěr pro zlepšení nálady i moučník. Celková zábavnost celého pořadu si drží nějakou úroveň, narozdíl od dobrot, které nám každou sobotu vaří pan Babica:-). O hodnocení jsem moc dlouho nepřemýšlel, pro mě má tento pořad hondnotu 4 hvězd. A na ostatní uživatele apeluji, aby si svoje hodnocení rozmysleli a přidali několik hvězdiček, protože ač chcete, nebo ne, tak tento pořad je ze všech seriálů o vaření ten nejlepší. Ty dva draky bych poslal vařit do nějaké restaurace. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Náhodou! Kluci jsou podle mě sympaťáci, rozhodně nejlepší pořad o vaření, co byl v ČR stvořen (a žádný zahraniční jsem neviděla). Ty jejich "kecy", jak tady někteří píšou, mi právě vůbec dementní a trapný nepřipadaj - jsou přirozený, vtipný a normální!, což je s přihlédnutím k faktu, že toho určitě vědí o vaření hodně, ale nesnažej se nás posadit na prdel tunami cizích nonšalantních slov, kompliment nejvyššího kalibru. Má to spád a já se u toho nikdy nenudila.... ()

subic 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je v podstatě druhým pořadem o vaření na českých televizích po Prima vařečce (2001), která ovšem utrpěla častým střídáním kuchařů-moderátorů. Tady to jedou od začátku Filip Sajler a mě sympatičtější Ondřej Slanina. Kluci jsou rychlí, vtipní, má to hlavu a patu, občas podle jejich receptů něco dělám, třeba dnes vánočku. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama