Reklama

Reklama

Áno, šéfe!

(pořad)
Reality-TV
Slovensko, 2011, 50 min

Obsahy(1)

50 horúcich minút plných dobrých aj zlých jedál, čašníkov i flákačov, kuchynských tajomstiev... Ktorej reštaurácii pomôže legenda medzi šéfkuchármi Jaro Žídek ako prvej? Kto dostane vytúženú nálepku s jednou prípadne viacerými hviezdami? (oficiální text distributora)

Recenze (80)

Carlinhos 

všechny recenze uživatele

Srovnání s českou verzí se přímo nabízí, podle mě za ní ta slovenská výrazně zaostává, a to kvůli postavě šéfkuchaře. Na rozdíl od Pohlreicha není Žídek vtipný, má nulové charisma a celý pořád kvůli tomu tak trochu připomíná leklou rybu, i když v jádru je to dobrý formát. K tomu to jeho z českých úst strašně směšně znející "hej" za každou třetí větou... Takhle ne. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Veľmi sa mi páči, že tu nejde o nejakú lacnú šou, ale ide tu skôr o rady a pozdvihnutie prevádzok do ziskovosti, do kvality a dobrého fungovania. Jaroslav Žídek je veľký odborník a skvelý kuchár, ktorý naozaj vedel nájsť problém a vedel to dať najavo. Tu sa jednoducho berie ohľad na celkový stav prevádzok. Zlepšuje sa rôznymi nápadmi, tematikami. V priebehu krátkej doby sa snaží o čo najväčšiu pomoc od kuchyne po obsluhu, na Michelinove hviezdy to síce nikdy nebolo, ale pomoc bola vidieť. Veľmi som si obľúbil tento program, ktorý sa tak ako česká verzia podobá, teda je skôr totožný s americkými predlohami, ale tu je to vedené ozaj normálne a ozaj s manažérskymi schopnosťami k nejakým reálnym výsledkom a poučeniam. ()

Reklama

Fracek 

všechny recenze uživatele

Taková slabší verze Zdenka P., taky nadává sprostě, ale méně a tak nějak v křeči. Mladší kuchařky umačkává k smrti, starší jen poceluje na líčko. Mnohdy vytýká personálu uplné zbytečnosti, jen aby působil zasvěceně v oboru a bohužel to nedělá kamarádsky, ale z pozice predátora. Dívat se na to dá, ale chybí tomu koule, ako často hovorí Zdenek. ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Jaroslav Žídek se snažil jít trošku jinou cestou než Zdeněk Pohlreich a pro mě jakožto fanouška české verze to byla příjemná změna. Obě dvě verze mají něco do sebe. Je hloupost říkat, která je lepší, ale mě bavili obě. Jen mě mrzí že ta slovenská má jen 2 řady. Škoda... Doufám že se nám Jarda ještě někdy vrátí ;) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Porovnání s miláčkem národa Zdeňkem Pohlreichem se Jaro Žídek nevyhne i kdyby se rozkrájel tím nejostřejším nožem co má ve své kuchyni. A ač si oba jmenovaní po stránce kuchařské nejsou nic dlužni, Pohlreichovo televizní charisma se „slovenskému“ šéfovy bohužel nedostává a ani geniální hlášky tipu „buchty s mákem šťouraný ptákem“ z jeho úst nezasahují terč na těch správných místech. Přesto držím panu Žídkovy všechny palce, kterých se mi dostává, protože i přes fakt, že zatím vše co stačil předvést, vyznívá jako nepovedené kopie šéfa Zdeňka, působí jako velký sympaťák. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Jaroslav Žídek několikrát v pořad uvedl, že nenávidí kamery a že mu dělá problém se s nimi v kuchyni sžít. V několika dílech pak opravdu nehraně kameramanům vyhrožuje, ať se mu nepletou do cesty. (DexMASTER094)
  • Jako první na 3 hvězdičky dosáhla restaurace a steak house Chilli v Galantě. (DexMASTER094)
  • První na pozměněných 5 hvězdiček dosáhla pouze školská jedáleň ZŠ a MŠ Grösslingova - Bratislava z úplně posledního dílu. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama