Reklama

Reklama

VOD (1)

Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! (oficiální text distributora)

Recenze (608)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatický ušmudlanec, který sice nedosahuje odpornosti prasouna Zounara nebo vepřika Vodoucha, ale jeho turecký akcent a cigošské manýry mi i tak spolehlivě zaženou chuť i hlad. Hnus. Ještě by mu mohla třeba asistovat nějaká vymatlaná kráva, třeba Aduš Gondíková nebo Alice Bendová:-))) Tuhle jsem slyšel jeden v autobuse: Víte, jaký je rozdíl mezi Mc Gyverem a Babicou? Mc Gyver udělá z hovna bombu, Babica z něj udělá výbornou pomazánku:-))) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ty voe to je zase jeden povedenej nováckej pořad. Babica blábolí nesmysly, u kterých se nestačim divit ani já nekuchař a navíc mi přijde, že je pernamentně nalitej. Bohužel se na to nedá koukat ani jako na guilty pleasure pořad, je to prostě příšernost oproti které jsou Kluci v akci klenotem českých kuchařů ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby náhodou někdo nevěděl, jak vypadá vajíčko, tak vypadá asi takhle (vezme do ruky pingpongový míček), a když nemáte vařečku, tak to zamíchejte rukou, já to taky tak dělám. A hlavně, aby to maso bylo správně proleželý a šťavnatý, je potřeba ho mít tak dvě až tři slabý hodinky pod pažemi, jak jsem to udělal já. Je to kvalita, to víte, koupelnu a deodorant znám jen z vyprávění. A na závěr jděte na www.haraburdi.cz a do neděle tam mají zlevněno báječnou kvedlačku a husí brk za cenu jednoho. Doporučuje Jirka Babica. 0% ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Na to, aby jste něco ukuchtili nepotřebujete žádnej pořad. Je sice fajn, že se ukáže příprava jídla, jenomže v rámci natáčení, několik střihů, několik nepřesně řečených formulací od samotného šéfkuchaře a jste tam, kde jste byli i bez videonávodu. Nesmyslné a zbytečné, jediné přínosné mohou být snad jen nějaké recepty, ale pochybuju, že by šlo vždy o nějaké novinky v gastronomii. ()

Gee.Rocks odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se říká: "Jirka Babica, kuchařská je prasnica." Jestli se takhle má vařit doma?! To je něco jako přečíst si recept na mimibazaru. Nechutné, na blití, trapné a občas taky život ohrožující. Nemůžu se na to dívat ani v rámci pobavení, protože to není ani sranda. Vegetu a bujón z lenosti si cpát přímo do žíly. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • O Jiřím Babicovi složila píseň "Jirka Babica" skupina Težkej Pokondr. (ČSFD)
  • Jiří Babica je fanouškem pražské Sparty. (ČSFD)
  • Jiří Babica se kromě výuky vaření pro široké veřejnosti věnuje též prodeji lyží. (ČSFD)

Reklama

Reklama