Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jeff Cox, Craig Cox, John Altschuler, Dave Krinsky .. Oheň a led. Jak účelné spojení.. Bylo by celkem snadné odstřelit tuto komedii jako tuctovou podprůměrnou podívanou. Něčím víc na letmý pohled vlastně ani není. Už samotný příběh je ten nejpřímočařejší a do puntíku plní zavedené schéma. Jenže tento snímek je o drobných detailech, vypilovaných sestavách, kdy vždy hraje jeden úžasný song za druhým a atypické dvojici bruslařů s ksichty Will Ferrell (jeho kurs u mě značně stoupá) a Jon Heder - těm extravagantním klučinům to spolu vážně slušelo. A ono to vlastně stačí .. na bezmyšlenkovité, přesto zábavné večerní osvěžení. 70%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Docela podařená zábava, ale absolutně ničím výjimečná. Obsazení a herecké výkony byly dobré, mám rád Willa Ferrella a v dalších rolích se objevili Jon Heder (Napoleon Dynamite), Will Fichtner (Prison Break) a Luke Wilson. Scénář byl docela zábavnej, ačkoliv nijak překvapivej, bylo jasné, že vše dobře skončí. Krasobruslařských kreací si užijete dost, stejně jako přiblblejch forků, škoda jen občas poněkud hrubozrnného humoru. Zábavná komedie, ale myslím, že se na to víckrát nepodívám. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// +kupodivu snesitelný a dokonce zábavný Will Ferrel, skvělí Jon Heder, sympaticá Jenna Fischer, zábavné, vtipné, napínavé -mohlo být klidně delší/// Tak jsem se konečně po dlouhé době zase skvěle bavil. Bylo to tak příjemné zábavné, že jsem chtěl ještě nášup. Má to sice pár trapnějších situací, ale nic co by jste neustáli a ty zábavné převládají. Jinak příjemná romantika a celkově je tohle film na odreagování jako dělaný./// Celkem 83%/// ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Trochu Zoolander na ledě, trochu Vybíjená, Poloprofesionál, Ricky Bobby... Ale pořád zábavné. Willa Ferrella mám takhle rád a líbí se mi, jak si Ledově ostří zároveň dělají legraci ze sportovních filmů, ale přitom ten příběh o přátelství myslí docela upřímně. Řada scén je vážně k zbláznění vtipných, ale najdou se i o trošku (ne o moc) slabší chvilky. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

I developed a move. A move the likes of which the world had never seen before. A move so revolutionary, so dangerous that it would have catapulted the team that stuck it straight to the top. And like many revolutionary ideas, it just scared the shit out of the establishment. So I quit. And I took it to the one place on earth batshit crazy enought to give it a try. North Korea. Behind the Bamboo Curtain, they call it "The Iron Lotus". Will Ferrell opět nezklamal. Jeho a Hederovi společné bruslařské kousky ´sou nezapomenutelně sexy, a hlášky, které oba drmolí celý film, vás prostě převálcujou. Takhle dobře ´sem se naposledy bavil u Anchormana. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Will Arnett a Amy Poehler, ktorí hrajú súrodencov, sú v reálnom živote manželia. (Raccoon.city)
  • Scénáristé prohlašují, že většina dialogů Willa Ferrella jsou čiré improvizace nebo repliky, které si Ferrell osobně upravil. (Siriuss)
  • Plán Stranze a Fairchild zranit Chazze "pod kolenem a nad kotníkem" odkazuje na útok na Nancy Kerriganovou z olympijských her v roce 1994. (Bajda)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno