Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (325)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Hodně vtipný! I když uznávám, že rozhodně ne pro každého. Takhle se představuji Ferrelovský film. Absurdní humor, perverzní hlášky a totálně asociální ústřední postavy, kterým musíte fandit. "Máš parádní sbírku pornáčů". "Jo mam porno ze 70., 80, a 90. let, je to jako, kdyby sis ho honil ve stroji času". Nemůžu si pomoct, ale já se výborně bavil. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell si napsal pro svou komedii scénář, ale bohužel mu to nevyšlo jako Paulu Ruddovi s jeho Role Models. Celá zápletka se čtyřicátníky s mentalitou pubertálního fracka, stále žijícími se svými rodiči je sama o sobě trapnou představou o možné komedii. Ne, tohle jsem Ferrellovi ani Reillymu nesežral, několika málo pozitivy však zůstávají některé vytříbené vtípky (zákaz televize, zombie, první náměsičný výstup), pohodové roličky Richarda Jenkinse a Mary Steenburgenové a.. a to je vlastně vše. Po většinu sledování jsem se cítil poněkud trapně, tak by se spíše měli cítit tvůrci, že vypustili něco takového do světa. Je to po 40 let panic moje druhá Apatovka, tentokrát mě však zklamala. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell opět hraje totálního pošuka a zdatně mu sekunduje John C. Reilly. Sice jsem se dozvěděl, že existuje nějaká necenzurovaná verze, která je mnohem lepší a já viděl tu cenzurovanou, ale ani tak nemůžu říct, že bych snad byl zklamanej. Zase jedna z řady pošahanejch komedií s W. Ferrellem v hlavní roli a na tyhle filmy já můžu koukat skoro pořád a vždyky mě rozesmějou. 75% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Největší tragédie je, když se na jedné scéně ocitnou oba bratři najednou. To pak následuje jedna větší trapárna za druhou a já si začínal říkat, kolik že je těm "-átníkům" let. Příběh je teda taky uplně mimo rozumné myšlení a po 104 minutách jsem nevěříl vlastním očím, že něco podobného dosáhne 62-ti procent! 25% ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Uznávam, že moje hodnotenie je maximálne subjektívne a nekritické, ale po nudných až do seba zahľadených Ferrellových kvázi komédiách sa konečne trafil do mojej struny. S Reillym tu predstavujú ideálnu dvojku pritrúblych, prerastených adolescentov, ktorých humor ma privádzal do sálv smiechu. Nie, nehanbím sa zato, takáto absurdná komika mi sedí. A čo je prekvapujúcejšie, Reilly je skutočné komediálny talent. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Mary Steenburgen hrala vo vianočnom filme Elf (2003) náhradnú matku Willa Farrella (Brennan). V tejto snímke hrá jeho skutočnú matku. (misterz)
  • Film bol dovezený do niektorých kín s názvom "The Insane Team" (šialený tým). (Flipper)
  • Píseň, kterou zpívá Will Ferrell a John C. Reilly hraje na bicí, je Por Ti Volare. Ano, je to ta samá píseň, jež zazní na začátku filmu Ledově ostří. Výkon obou herců byl skutečný. (HellFire)

Reklama

Reklama