Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (325)

H34D 

všechny recenze uživatele

Jak krásně by se mi hodnotily filmy Frat Packu, kdyby se v nich pokaždé nenašla nějaká (navíc poměrně značná) část plnící funkci rádoby seriózní dějové výplně s otřepaným moralizováním a "uváděním na pravou míru", která mě nesmírně nudí. Bratři z donucení jsou od počátku šílená blbost (v dobrém slova smyslu), ale zároveň velice vtipná infantilní hra na malé, tvrdohlavé brášky... Však co, Will Ferrell byl vždycky takové přerostlé dítě, takže hrát si na něj mu jde pěkně od ruky (stejně tak J. C. Reillymu) a já mu s úsměvem tleskám, tohle je jedna z jeho nejlepších rolí. Nebýt poslední nudné půl hodiny, ve které jediným světlým a opravdu zábavným bodem byla titulková scéna parodující Johna Woo, dal bych jednoznačně 4*. 7/10 ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Tupá antikomédia s dvomi extra tupými hercami, ktorí hrali ako dvaja najväčší kokoti na opustenom ostrove s názvom Kokotizmus. Trpel som, vtipné dialógy neboli vtipné ale príšerne detské a nesmierne ale nesmierne trápne. Boli momenty, keď som si myslel, že spácham samovraždu. Samozrejme som si film pretáčal, lebo pozrieť plný film by žiadalo odo mňa enormne úsilie. Som rád, že je to za mnou, už nikdy viac. Taký film a takých hercov treba poslať niekam, kde normalita nemá žiadnu cenu. 15% ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Za Ferrella dávám čtvrtou hvězdičku, já tyhle trhlý komedie, které nesouvisí s filmovým uměním, prostě mám rád. Nic nedává smysl, všechno je přehnané, příběh stojí za bačkoru, happy end na každém kroku, ale je to správně "ujetý", a to se mi na tom líbí. (nekoukat na to sami v obýváku, ale čím větší počet lidí, tím větší lavin, tím větší zážitek) ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

Ferrellovy komedie mám celkem rád, některé jsou výborné, jiné méně. Ovšem tep Brotherrs jsou jeden unikatni propadak, kde jsem se zasmál pouze dvakrát a zbytek filmu bylo neustálé řečnické "WTF?!". Osobně řadím tento snímek mezi několik nejhorších filmů všech dob, které jsem měl "tu čest" shlédnout. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Hodně vtipný! I když uznávám, že rozhodně ne pro každého. Takhle se představuji Ferrelovský film. Absurdní humor, perverzní hlášky a totálně asociální ústřední postavy, kterým musíte fandit. "Máš parádní sbírku pornáčů". "Jo mam porno ze 70., 80, a 90. let, je to jako, kdyby sis ho honil ve stroji času". Nemůžu si pomoct, ale já se výborně bavil. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Píseň, kterou zpívá Will Ferrell a John C. Reilly hraje na bicí, je Por Ti Volare. Ano, je to ta samá píseň, jež zazní na začátku filmu Ledově ostří. Výkon obou herců byl skutečný. (HellFire)

Reklama

Reklama