Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (325)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako cekal jsem, ze to bude sranda, ale rozhodne sem necekal, ze to bude takovejhle mega brutalni namrd. Nevim jak normalni verze, ja videl unrated a diky bohu za to. Ferrell a Reilly jsou naprosto hyper brutalni dvojka vypatlanejch dementu, 40 lety hovada, ktery se chovaj jak desetilety, ale jeden druhymu nijak neprekazi, naprosto perfektne se doplnujou a celej film tahnou kupredu, protoze neuplyne par minut, aby neudelaly nejakou kokotinu. Vyvoj pribehu je sice jasnej od zacatku, nenavidi se, sprateli se, jenze tady to de jeste dal a pak se zas nenavidi a zas sprateli a at uz sou zrovna kamosi nebo ne, vubec na tom nesejde, protoze bud delaj problemy jeden druhymu, nebo spolecne svymu okoli. Vtipy jsou sice vetsinou dementni, ale stoprocentne zabavny a kolikrat se objevi i neco originalniho. Navic je dobre doplnuje Richard Jenkins jako fotrik, kterej to kolikrat taky pekne rozjede. Necekejte zadnou inteligentni komedii, ale hodinu a trictvrte ve ktery Ferrell a Reilly neslezou z obrazovky a radi jak tornada a diky unrated verzi je to kolikrat taky pekne sprosty. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nářez - tak tahle komedie má opravdu KOULE! Ani nevím proč , ale v náladě co jsem měl mě tahle komedie natolik sedla, že jsem se vyloženě bavil. Ferrel a Reilly neskutečně rulují po celou dobu. Neskutečné sledovat dva chlapy ve 40ti letech co jsou jak děti. Chubaca 4ever! (1000 komentář na csfd - fuck yeah!) ()

Reklama

Janek 

všechny recenze uživatele

Zhruba do třetiny skvělé, Ferrellovsky přehnané a místy skutečně vtipné. Ve zbytku už se hlavní motor (přehrávání hlavních představitelů) okoukává a vtipy začínají nabírat na nefungčnosti (deset vteřin dlouhý prd Johna C. Reillyho). Totální průser zachraňují herci (v čele s výtečným Jenkinsem). Ve filmu je hned několik scén, které bych si s chutí projel znovu (palanda, Jenkins vs. Adam Scott). Základ je dobrý (jednotlivé útržky by rozhodně zazářily třeba v SNL), ale křečovité vsunutí do celovečerní stopáže rozhodně Step Brothers neprospělo. 50% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Největší hovadina,kterou jsem kdy viděla. Přiznávám,že jsem neviděla celý film ale naprosto mi to stačilo abych tohle mohla tvrdit...Přišlo mi to jako příběh o dvou ztroskotancích, kteří zamrzli ve 13ti letech a zůstali tak u rodičů, protože jsou neschopní, zaostalí, nevzhlední a vymazaní...Brennan má projev i oblečení ve stylu pětiletého děcka a Dale se zase chová jako oplzlý puberťáček, který si každý den maští u porna ale nikdy v životě neviděl nahou ženskou nebo aby si na ni snad sáhl. Naprostý nesmysl a mrzí mě, že to musím říct, protože většinou shledávám práci Willa Ferrella za přínosnou nebo alespoň vtipnou tady jsem celou dobu co jsem se na to donutila dívat koukala s vytřeštěnýma očima a nevěřila jsem tomu,že snad tohle všechno mohl napsat(nebo se do toho zapojit)někdo jako je právě on....Takže jedna hvězda jen za jeho obsazení a za dobrý námět( ale VELICE špatné zrealizování). ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

No v niektorých momentoch som sa rehotal teda poriadne. Will Ferrell má neuveriteľne komický ksicht, ale ani Reilly neťahá za kratší koniec. Zo začiatku záplava nápadov a naozaj vydarených vtipov. I keď sprostých slov je tu požehnane a fekáliám sa film tiež nevyhol, všetko to má svoje čaro. Ku koncu sa táto celá šialenosť však začína brať nejak vážne a začína sa moralizovať. Pokazilo mi to inak veľmi dobrý dojem. 4* ušla len o malý kus. 65% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Umělá varlata, která Will Ferrell ve filmu používá, stála 20.000 dolarů a štáb mu je předal jako dárek. (HellFire)
  • Film bol dovezený do niektorých kín s názvom "The Insane Team" (šialený tým). (Flipper)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno