Reklama

Reklama

Ezra Miller se představí v roli Barryho Allena alias Flashe, který ve vůbec prvním samostatném filmu o superhrdinovi DC překonává hranice svých superschopností. Barry Allen použije svou superrychlost, aby změnil minulost, ale jeho pokus o záchranu rodiny vytvoří svět bez superhrdinů a donutí ho závodit o život, aby zachránil budoucnost. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (5)

Trailer 11

Recenze (511)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pukancožrúti budú zase spokojní, to je jasné, a niektorým vženie slzy do očí Keaton, to je ale netopierie dojatie! Zvyšok je dobrý nápad na 20 minút a postupná strata nádeje v jeho úspešnú realizáciu. Filmový príbeh skoro nula, nostalgie za kýbel. Jediným prekvapením bolo neohlásené a nenápadné zaangažovanie Jaimeho Lannistera do jednej scénky. Film si prirodzene zase zanechal veľa otvorených vlákien, aby komiksiáda sťaby dojná krava holého údu mohla pokračovať. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Film, který si nakonec neukousl až tak velké sousto, jak jsem se obával, a není jen čekáním na Batmany a všechna možná camea. Je to opravdu dobrý, především zábavný Flashův příběh. Nic hlubokého, nic, na co bych dlouho vzpomínal, ale o to asi ani nešlo. Škoda "jen", že je ten film vlastně k ničemu a že si ho už před premiérou řadou různých rozhodnutí zařízlo samo studio. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Sice nás nečekal žádný zázrak, ale i tak se Andymu Muschiettimu povedlo Snyderverse hezky uzavřít. Film bohužel plně nevyužívá potenciálu, který mu tento materiál nabízí. Animák to zvládl rozhodně líp. Ezra tu opět hraje tak trochu debila, ale na to už jsme si časem zvykli. Dost se tu hraje na humor, což mě u DC dost překvapuje. Ale většina vtipů funguje dobře. Batmanů se nám tu taky vystřídá dost. Hodně pracují s tím, co si ve filmovém světě za ty roky nastřádali. Baryy je tady už dost zkušený a svoje schopnosti skvěle ovládá. Stále ho ale tíží tragická smrt matky a to, že je jeho otec ve vězení za její vraždu. Nenapadne ho tedy nic jiného, než jít do minulosti a zabránit tomu. Tím se ale spustí kataklysmitický řetězec událostí. V minulosti se k němu v boji se Zodem přidá o Kara. Možná, že jsou některé části trochu uspěchané, ale jinak to funguje skvěle a je tam spousta pomrknutí pro fanoušky. "Leťs go nuts!" ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Flash je film, se kterým nikdo neví, co si počít. Navazuje to na Hamadaverse a díky dotáčkám i na Snyderverse, ale zároveň ho to svou ztřeštěností hanobí. Závěr vede nikam vzhledem k rebootu série. Prostě film, který vznikal v problémech, byl třikrát přetáčen a vlastně je úplně k ničemu. Ezra Miller potvrdil, že je dobrý herec. Hraje permanentně dvojroli celkem přesvědčivě. Sasha Calle a Michael Keaton taky dobří. Z produkčního hlediska je neslýchané, že vlastně poslední 3 filmy od Waltera Hamady - Black Adam, Shazam 2 a Flash jsou úplně z jiného těsta. Nijak na sebe nenavazují, nijak na sebe neodkazují, každý je v úplně jiném tónu, jako kdyby za každým stálo jiné studio. Fakt neskutečné, co byl Hamada za břídila, že prostě plodil filmy, které neměly ujasněný žánr, cílovku, provázanost atd. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Já musím říci, že mě Ezra Miller jako herec nevadí a i v roli Flashe byl fajn. Dodal filmu takový odlehčený tón. Co se týče děje, tak se DC asi opět inspirovalo Marvelem a předneslo nám téma multivesmíru. Takže zde uvidíme všechny možné Batmany, Supermany atd. Hlavní linie filmu o cestování do minulosti mě úplně nenadchla, na toto téma bylo už hodně filmů, ale alespoň to tolik nenudilo a dalo se na to dívat, některé momenty byly fajn. Celkově však hodnotím film průměrnými 3*. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (47)

  • Hlavná budova ruskej väznice sa nápadne podobá na pamätník Buzludža v Bulharsku, čo je teraz pamätník z komunistických čias Bulharska. (Arsenal83)
  • Film byl po neúspěchu Ligy spravedlnosti (2017) několikrát odložen, původní premiéra měla proběhnout v roce 2018. (JG9)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (více)

Reklama

Reklama