Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (169)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

K uzoufání plochá romanťárna o úspěšném sukničkáři, který ve svém životě neojel pouze svou nejlepší kamarádku, kterou samozřejmě roky miluje ale uvědomí si to až ve chvíli, kdy se má vdávat. Spousta snímků i z této naivní báchorky, která má určený začátek, prostředek i konec, dokázala vytvořit zábavný film ale to by ho musel mít na starost inteligentnější režisér a k ruce by potřeboval sympatičtější a lidštější herce, než jen pouhé karikatury. Z daného žánru jeden z nejslabších kousků co jsem viděl. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nejlepší jsou tyhle zážitky, které nečekáte. Mělo to všechny indicie nezájmu, ale nakonec se z toho stal příjemný fandomový film, aneb cross mezi Patrickem Dempseyem (Grey's Anatomy), Kevinem McKiddem (Rome), Busy Philipps (Cougar Town), Kelly Carlson (Nip/Tuck), Jaime Ray Newman (Eastwick) a Kevinem Sussmanem (The Big Bang Theory). Well played. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Další nevyvedený pokus o romantickou komedii. Jak bývá často u podobných plytkých snímků, romantika tady troskotá hlavně na nepodařených charakterech ústředního milostného trojúhelníku. ______Dívka je nevýrazná, je to jen prima holka bez zajímavějších charakterových rysů. Působí jako typický materiál na nejlepší kamarádku, nikoliv na hlavní postavu. ______Její skotský snoubenec je téměř nezřetelný, tady se scénář ani nepokusil dát mu nějakou zajímavou povahu, takže se stává papírovým panákem, jehož určují jen vnější atributy - šlechtický titul, bohatství, skotské tradice. Ani to se ale příliš neprojevuje, až snad na skotské zvyky, které snímek dost přiblble zesměšňuje. ____ Ústřední postavou, kolem které se vše točí, se tak stává povrchní sukničkář, který (zdánlivě) příliš pozdě prozře, jak je láska přece jen důležitá.____ Je takový zvrat uvěřitelný? Ne. Je jeho boj o teď už zadanou dívku vtipný, dojímavý nebo vytrvalý? Ne. Dá se věřit, že by dívka dala přednost muži, se kterým se léta platonicky kamarádí a jehož přezíravý postoj k ženám a vztahům podrobně zná? Ne. ____Zbytečný snímek zajímavý snad jen tím, že soky v lásce hrají dva chirurgové z Chirurgů. /17. 6. 12./ ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Po pětistéprvé... příběh tak průhledný až by se chtělo brečet. Patrick by měl také méně povídat a hrát spíše poklidnější osoby ve stylu Kouzelné romance nebo nejlépe zůstat u seriálové tvorby a pokračovat co nejdéle ve skvělé roli Dr. Dereka Shepherda u Chirurgů. Avšak stejně tento film nezatracuju a budu hooodně schovívavý, jelikož jsem se kupodivu nenudil! ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ten Dempsey je ale šulda :-) Vtipnej sympaťák, to mu nikdo nevezme, ale pokud má vedle sebe nudnou a ne přiliš atraktivní Monaghan, nezmůže prostě nic. Ta herečka je mi čim dál tím víc protivnější a nemůžu ji vážně vystát, ty její - správně poznamenáno - psí oči mi těžce vadí. První hodinka je docela v pohodě, celkem jsem se bavil, ale ta závěrečná půlhodinkaje mizerná, režisér "zapl" romantiku nějakým čudlíkem a myslel, že to pomůže. Ta ale kolem mně profrčela neskutečnou rychlostí, že vůbec nezapůsobila a já se nudil u patetických hlášek a scén, kde kliše střídalo klišé. Odfláknuté celkově! Soundtrack dobře vybraný, ale nevhodně použitý, krásná balada od Oasis neskutečně promrhaná. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)
  • 40 centimetrů měří skotská sukně, kterou nosí Patrick Dempsey. Navzdory tradici si pod ni vzal i spodní prádlo - prý kvůli otravnému hmyzu. (Valsadora)
  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)

Reklama

Reklama