Reklama

Reklama

Hotel Chevalier

  • Francie Hôtel Chevalier
Krátkometrážní / Drama / Romantický
USA / Francie, 2007, 13 min

Obsahy(1)

Do hotelu za mužem přichází jeho přítelkyně, od které utekl. Setkávají se oba v okamžiku, kdy již začínají oba toužit po tom druhém. Barevně naladěná romantická komedie představuje první část filmu Darjeeling Limited. (Schobul)

Recenze (130)

F.man 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá když si Wes natočí něco pro radost. Tímhle magickým kraťasem, který dle mého názoru s Darjeelingem nemá pranic společného (jasně postava, kterou nám představuje, ale jinak není proč - i když bez něho je asi nepochopitelný), Mě vážně dostal. A není to jen nahou Natálka, ale i v takové kraťasu je napěchovaná celková atmosféra, která mě zaujala už na Darjeelingu. Možná je tady ještě vyšponovaná do vyžších úrovní. Tleskám. "Chceš vidět můj výhled na Paříž?" ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Hotel Chevalier, těžké o něm něco napsat, když to má 13 minut. Atmosféra je vybudovaná kouzelně a Wes Anderson mi opět předvedl, proč ho mám tak rád. Skutečně působivá režie, všechno to ovšem vyznívá tak trochu do ztracena právě proto, že je to tak krátké. Já to ovšem beru jako součást Darjeelingu, takže jsem původní hodnocení 3*** po uvážení zvedl na čtyři (jako jsem ohodnotil i Darjeeling). ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Prdelka Natalie Portman je doslova umělecký dílo a byla by chloubou každý národní galerie po celým světě. Já bych ty čmáranice z těch galerií vyhodil a vystavoval bych tam povedený ženský zadky. To by asi chlapi houfně opouštěli fotbalové stadiony a trávili svůj veškerý volný čas v galeriích. Já bych tam dělal rovnou hlídače s nonstop službama. Natálčin zadeček bych samozřejmě dal do Louvru na místo Mony Lisy, stejně už tu krávu všichni viděli, kromě Bushe a ten si navíc myslí, že se jedná o sochu. Na Natálčin zadeček se totiž opravdu kouká mnohem líp než na ten dementní úsměv. V tomhle před filmu ještě navíc k té Natálčině prdelce hraje suprácká hudba a povídají se fakt výživný řeči. 13 minut strhující podívané bylo u mě ještě zvýrazněno, že Natálčina prdelka, mi hrozně připomněla nejmenovanou prdelku, nejmenované jihočesky...... no já bych jí klidně i jmenoval, jen mám strach, že pak by mě nejmenovaná jihočeska i se svou nejmenovanou prdelkou kopla do mého nejmenovaného orgánu. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Sympatický snímoček, ktorý fanúšikov tvorby Wesa Andersona dozaista poteší sám o sebe a nefanúšikov tvorby Wesa Andersona poteší aspoň... ...veď vy viete čo - každý vie. Ako samostatný krátky film je Hotel Chevalier hodný trochu silnejších troch hviezdičiek, ale ako doplnok, či prequel k The Darjeeling Limited si s prehľadom zaslúži štyri. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pocity z tohto kraťasu sú zatiaľ najlepšie z Andersonovej tvorby, paradoxne na tom ale Anderson nemá najmenšiu zásluhu a myslím, že takáto forma reklamy je trošku pod úroveň. I keď samozrejme veľmi poteší. Ak však nebude mať absolútne žiadny súvis s propagovaným filmom 'The Darjeeling Limited', dávam okamžite o hviezdičku menej. 60%. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama