Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

4hvězdová absolut parodie!!! :-DDDDD Takhle nějak se točí filmy pro radost. Je z toho cítit nadšení pro věc a odhodlání. Já prostě tyhle oddychovky miluju. Hudební motiv sice malinko vykraden z Ospalý díry, ale to vůbec neva. Nicméně další film, který dokazuje, že češi sou banda podělaných sucharů. Jo, přesně tak. Jste jen banda nanicovatých, hloupých sucharů bez kouska vtipu v duši. ()

Nautila 

všechny recenze uživatele

Mě se teda dostalo přesně toho, co jsem podle názvu očekávala. To znamená hlavně spousta zatraceně sexy upírek, nějaké to hláškování (i když slabé) a pár opravdu vtipných scén. Pobavila jsem se, pokoukala jsem a až na pár okopírovaných nápadů (svěcené kondom-bombardéry viz. Od soumraku do úsvitu apod.) a bezkrevné, spíš jakési spermaoidní smrti upírek nemám co vytknout. Velkým plusem je postava kněze, celková vizuální a atmosférická stránka, a ještě...no prostě ty kočky... ()

Reklama

moviesfan odpad!

všechny recenze uživatele

Velká Británie jakožto původ filmu slibovala (pro mě) skvělý humor a ztřeštěný děj. Jaké jsem zažil zklamání, když jsem se nedočkal ani jednoho, jen velmi nudného a hlavně nevtipného příběhu. Vlastně mohu použít i výraz trapného. Vím že je nutné se nad tímto výsledkem povznést a brát ho s nadhledem. O to jsem se pokusil, ale stejnak je výsledek stejný. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý nářez odpovídající nezaměnitelnému stylu své domoviny .. tohle mohlo vzniknout opravdu snad jen v hrdém Albionu … a nutno podotknout - zas tak často se u filmu nahlas nesměji … krom moc pohledných lesbiček je přítomen pro vnímavého diváka i další bonus : suchý britský humor doplňuje a koření úžasná muzika, které vévodí britští rock´n´roll velikáni let dávno minulých, ale let to mého mládí : Showaddywaddy a jejich hit z roku 1976 : "Under the Moon of Love" … wow(!) … ... škoda těch negativních místních hodnocení, moc lidí to koukám nepochopilo .. měla (A JE!) to být především tak trochu odvázaná zábava ... rada pro ostatní (a pro ty místní nafoukaný negativisty) : nebrat tolik vážně .. film, ani sebe ... !!! ... ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Asi jsem už na takové typy filmů starý a film Lesbian Vampire Killers mě v tom akorát tak utvrdil. To co mělo být rádoby vtipné, bylo spíše trapné a v zástupu těch kravin jsem se pousmál snad jednou a to už si ani nepamatuju o jakou situaci vlastně šlo. Dokonce ani hlavní ustřední dvojice herců na mě působila spíše nesympaticky a všechny ty obnažené neherečky s ostrými kusadly v hubě to rozhodně nezachrání. Scénář je jednoduchý, bez nějakých zvratů a spíše čerpá z dementních hlášek a scén, které se střídají jak na běžicím dělnickém pásu. Nevím kolik z vás rozesměje představa meče s rukojetí kokota, nebo spermie místo krve výtekajicí ze zabitých upírek, mě teda rozhodně né. Jednu hvězdu dám leda tak za efekty a interiéry, které aspoň vypadaly k světu, jinak se jedná o totální kravinu a vícekrát si ji rozhodně pouštět nehodlám. Jednoznačně ztráta času a peněz jakbysmet. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)
  • Roli Heidi měla původně hrát Ashley Mulheron. (HellFire)

Reklama

Reklama