Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

Nautila 

všechny recenze uživatele

Mě se teda dostalo přesně toho, co jsem podle názvu očekávala. To znamená hlavně spousta zatraceně sexy upírek, nějaké to hláškování (i když slabé) a pár opravdu vtipných scén. Pobavila jsem se, pokoukala jsem a až na pár okopírovaných nápadů (svěcené kondom-bombardéry viz. Od soumraku do úsvitu apod.) a bezkrevné, spíš jakési spermaoidní smrti upírek nemám co vytknout. Velkým plusem je postava kněze, celková vizuální a atmosférická stránka, a ještě...no prostě ty kočky... ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Tento film se snad ani nedá řadit k hororům, jedná se jen o neuvěřitelné fóry, které jsou na úrovni mateřské školy. Určitě se je čemu smát a některé věci, jako pozoruhodný meč nebo jak upírky pozval hl. hrdina do domu mě opravdu dostaly, ale většinou je to poněkud slabší. Příběh se zdá být místy nedomyšlený, např. nevíme jak dopadl kněz, který se vrhl do boje s upírkami. 2 hvězdy hlavně za opravdu pěkné herečky. ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

4hvězdová absolut parodie!!! :-DDDDD Takhle nějak se točí filmy pro radost. Je z toho cítit nadšení pro věc a odhodlání. Já prostě tyhle oddychovky miluju. Hudební motiv sice malinko vykraden z Ospalý díry, ale to vůbec neva. Nicméně další film, který dokazuje, že češi sou banda podělaných sucharů. Jo, přesně tak. Jste jen banda nanicovatých, hloupých sucharů bez kouska vtipu v duši. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Chcete odreagovačku?V tomhle případě ji máte mít, protože u tohoto filmu nelze hledat vyšší princip :). Děj nic moc, ale občas se zasmějete nějakým hláškám. Musím se přiznat, že jsem se i občas lekl a to je v případě ne moc vyspělých efektů určitě dobře. Je to hezký průměr, který nenaštve ani nepřesvědčí. Sice bych se nakláněl spíše ke 2 hvězdičkám, ale přítomnost hezkých slečen tenhle filmek udrží na 3. Oh Ja. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Nejodvážnější je na celém filmu skutečně jeho název. Spojení komedie o zásunu a upířiny nevyšlo zejména kvůli patrnému nedostatku režisérova talentu. Zlomyslně mne pobavila urputnost, s jakou se snažil takřka v každém záběru alespoň něco zachránit postprodukcí. Marně, akorát tím vystavuje ještě víc na odiv, jak chudý byl rozpočet. Vtipy jsou pitomé, atmosféra žádná, herci prkenní, jen ty herečky pěkné a kamerou lascivně očumované, čehož bohužel není využito dost důmyslně, aby film dokázal rozpoutat nějakou vážně míněnou diskuzi. 35% Zajímavé komentáře: Cervenak, 2-Xtreme, FlyBoy, GodComplex ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)
  • Silvia Colloca, ztvárňující v tomto filmu postavu upírské královny Carmilly, si upírku zahrála již dříve. Konkrétně ve filmu Van Helsing (2004), kde hrála roli Verony, jedné z Draculových nevěst. (tb_23)

Reklama

Reklama