Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že se tu asi s leckým shodnu, ale jako zavilý fanoušek dvoje Pegg-Frost musím povznést námitku vůči některým vysokým hodnocením - snaha přiživit se na britské parťačkokomické akčnosti, která už stačila obsáhnout detektivy-parťáky a zombie apokalypsu je patrná už jen z "kchůl" kombinace lesbiček a upírů. Stylizace a efekty ještě ujdou, snaha kdeco zachránit post-processingem už začíná značit, že někde je něco špatně, někde něco schází. Je to přesně jak zmínil Červeňák, chybí tu přesně ten humor výše zmíněné dvojice, jejich souhra, jejich vypointovanost scén. Ano, nějaké perly se tu také najdou, ale ke konci filmu už se zdá být 83 minut skutečně vražedných. Komiksové ladění zabralo, hezké holky nejspíš také, absence záplavy humoru a pořádné akce (krom pár interiérů a lesa, který vypadá pořád stejně, se prakticky nehneme) ovšem ne. I pokus se ovšem musí docenit, já si ho cením na silné 2 hvězdy, coby béčkový hit z půjčovny to asi bude dobré. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Upíří lesbické Soft-porno, kde se pořád snaží tvůrci i postavy dělat legraci. Výsledek nepobaví, protože postavy jsou nesympatické. Navíc rozpočet filmu nebyl příliš veliký. Tvůrci toho nedbají a snaží se vše dělat přes triky. Atmosféra žádná, triky mizerné, vtipy trapné....Jen ty holky co se rády cumlají stály (a stálo mě) za to. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Maximálne vtipná pecka. Od začiatku dokonca som sa kosil. Perfektná atmosféra, dobré efekty, husté hlášky a pekné, sporo odeté lesbické devy. Už len kvôli tomu názvu som to musel vidieť. Jediné čo ma škrelo, bola absencia krvi, lebo z upírok trieskala len nejaká podivuhodná biela tekutina. Ale aj tak to treba vidieť, lebo kde inde by sa človek dozvedel, že panvicou sa dá odseknúť hlava? ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Chcete odreagovačku?V tomhle případě ji máte mít, protože u tohoto filmu nelze hledat vyšší princip :). Děj nic moc, ale občas se zasmějete nějakým hláškám. Musím se přiznat, že jsem se i občas lekl a to je v případě ne moc vyspělých efektů určitě dobře. Je to hezký průměr, který nenaštve ani nepřesvědčí. Sice bych se nakláněl spíše ke 2 hvězdičkám, ale přítomnost hezkých slečen tenhle filmek udrží na 3. Oh Ja. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Priznavam, kdyz jsem videl ten ultimatni nazev, nezajimalo me, kdo v tom hraje nebo o cem to je a proste jsem to musel videt. A skvele jsem se bavil. Celej film je totiz naprosto stylove natocenej s lehkou primesi komiksu a navic perfektne svizne odsejpa. Pribeh sice nepatri mezi kdovijak slozity (i kdyz cela ta legenda je docela fajn), ale aspon se nikde moc nezdrzuje a uplyne chvilka a lesbicky upirky uz jsou na scene. Film se sice po chvilce smrskne jen na hlaskujici tlustoch, sympaticka zenska a chlapek versus banda upirek, ale jakmile na scenu prijde drsnackej knez a pozdejs jeste dildo mec, zacne fakt paradni jizda. Jako horor to samozrejme ani v nejmensim nefunguje, obzvlast, kdyz upirky nechcipnou vybuchem nebo tryskanim krve, ale vystriknutim nejaky mrdky, coz ale filmu rozhodne neubira na atmosfere a hlavne je proste porad se cemu smat a tech 80 minut utece jako nic. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)
  • Jméno upíří královny Carmilla odkazuje na stejnojmenný upírský román Josepha Sheridana Le Fanu z roku 1872. (m.xFuck)

Reklama

Reklama