Reklama

Reklama

Báječný svět shopaholiků

  • USA Confessions of a Shopaholic (více)
Trailer 2
USA, 2009, 104 min

Rebecca radí lidem, jak nakládat s penězi, ale sama vězí po uši v dluzích. Nedělá totiž nic jiného, než vášnivě nakupuje. Jejím snem je, že jednou bude pracovat v redakci svého oblíbeného módního časopisu. Ironií osudu je, že se ocitla v nepříliš známých novinách zaměřených na spoření, investování a vůbec rozumné nakládání s financemi, kde získala místo redaktorky. Pokud ale Rebecca něco zoufale neovládá, pak je to právě hospodaření s penězi. Nemůže sedět v kanceláři, aniž by přitom nemyslela na nákupy, nemůže jít po ulici, aby nevešla do obchodu, a nemůže do něho vstoupit, aby něco nekoupila. Není divu, že její dluhy a úvěry rostou závratnou rychlostí. Začarovaný kruh lží a beznaděje, z něhož zdánlivě není úniku, se neustále zvětšuje. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (300)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Tento film sice pořád ještě spadá do průměrných komedií, avšak přecejen má aspoň mírně originální nápad. Napadlo vás vůbec někdy předtím, že takoví shopaholici skutečně existují? Nebo jaký je to pro ně pocit, když vejdou do obchodu? V dnešním světě má hodně lidí aspoň mírné sklony kupovat neužitečné věci...a o tom tento film vypráví, i když možná s trochu extrémnějším příkladem :) Já si ale i takového nápadu pro film docela cením. ~(3,0)~ ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

O nic lepší ale pozor, ani o nic horší než ostatní podobné romantické komedie. Překvapivě dost slušní herci ve vedlejších rolích a překvapivě ani nijak neiritující hlavní role. Isla Fisher je roztomilá, Hugh Dancy sympatický, oba jsou z toho filmového vztahu trošku překvapení, ale celkem jim to šlape. Minimálně jsem nemusel znuděně uprostřed filmu několikrát zastavovat a jít na chvíli dělat něco jiného, jako u mnoha jiných. // 50% ()

Reklama

Molly 

všechny recenze uživatele

Miluju nakupování, obzvlášť když mi při výběru oděvu asistuje neodbytná prodavačka snažící se mi za každou cenu vecpat nějaký ten hadřík a neštítí se mi při tom namluvit, jak mi ty šaty sluší, ač jsem se díky nim zase o něco víc přiblížila strašákovi do zelí. V New Yorku takové otravné báby asi nemají, a tak může Isla Fisher nakupovat vesele, s grácií a ještě z toho mít požitek. Její patálie a zářící oči nad každým nově nabytým kouskem jsou vskutku úsměvné a tak je velká škoda, že se film drží zaběhnutých schémat a vám je jasné, jak to celé skončí prakticky od okamžiku, kdy Ona potká Jeho. ()

ORIN odpad!

všechny recenze uživatele

Vyumělkovaná stupidita největšího kalibru. Netušil jsem, že: 1) P.J. Hogan může po originálním debutu Muriel se vdává, natočit takovou kravinu; 2) Isla Fisher dokáže po osvězujícím Určitě, možná zahrát tak neskutečnou krávu; 3) můžu být takový blbec a pustit si při pondělku něco "nenáročného" v domnění, že to nebude zas tak špatné... a ono ejhle, je to ještě horší. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Bylo to slabé, ale ne natolik, abych se u toho nebavila. Sama někdy tímhle shopaholictvím trpím a ani se nemusí jednat o oblečení. Kreditka je svině. Jen je škoda, že docela originální komedie, kterou tohle ze začátku bylo, po polovině sklouzla k nudnému klišé. Kratší stopáž by taky prospěla. Horší průměr 5/10. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (6)

  • Isla Fisher, která ztvárnila Rebeccu Bloomwoodovou, je ve skutečnosti jen o 14 let mladší než Joan Cusack, která si zahrála její matku Jane. (Pethushka)
  • Isla Fisher sa vrátila k natáčaniu filmu len štyri mesiace po narodení jej dcéry Olive. (Msscastillo)

Reklama

Reklama