Reklama

Reklama

VOD (1)

Walt dává do pořádku binec po prvním drogovém kšeftu. Skyler se nebezpečně blíží pravdě o manželově dvojím životě. (Netflix)

Recenze (20)

Ruut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu nebudeš naštvaný za to, že jsem se tě pokusil otrávit, zakopat do hrobu a když jsi ožil, tak tě týden držel zavřeného ve sklepě ? Fakt neee? Tak to je supeeeer ... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaměřeno na postavy. Ač je seriál pomalejší, právě o vývoji jednotlivých postav to celé je. Chlapík ve sklepě se hodlá Walta a Jesseho rozhodit a poštvat proti sobě, celý barák smrdí jak zapařené nohy i chemická čistírna v jednom a polovina „práce“ stále není dokončená. Sbližování s přeživším dealerem fajn, skládání rozbitého talíře ještě víc. Navíc je tu strejdovská chvilka Hanka s Waltem Jr. u feťáckého doupěte. Dean Norris hraje navenek legračního ukecaného agenta DEA výtečně. Vince Gilligan dokazuje, že mu postavy jdou a že má cit pro rozmanité nápady. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Dnes jsem měl takové štěstíčko na film, že jsem měl možnost vidět více nemocných lidí než zdravých. S hlavním hrdinou to vypadá dost vážně. Dost dobře si nedovedu představit, že se mu podaří ukašlat 5 sérií. Celá epizoda se stále točí kolem toho, že náš hlavní hrdina stále nebyl schopen otrávit toho retarda ve sklepení a hledá složitější způsob. Nakonec konečně po prudce inteligentní úvaze nad střepy talíře k toužebnému očekávánání přeci jen dojde. Chápu, že tvůrci potřebují hlavnímu hrdinovi budovat nějakou divácky přijatelnou image, a tak k usmrcení zločince potřebuje co nejpádnější důvod. Celkem obstojný díl. Jen se mi celkem nepříjemně koukalo, kterak se smažka oddával sexuálním hrátkám s tím nejodpornějším kusem těla obdařeným cicinou, ve které bydlí snad všechny pohlavní nemoci světa a snad i ty dosud neobjevené. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto časť by sa kľudne mohla volať Štokholmský syndróm, ale tvorcovia sú menej spoileroidní ako ja. V postate seriál pokračuje v nastavenom trende a najväčší problém, nastolený na začiatku, je konečne, aspoň z môjho pohľadu, vyriešený a môžeme sa tešiť na ďalšie dejové línie. Z tohto hľadiska ma do budúcnosti bude zaujímať, ako dlho sa budú riešiť jednotlivé čiastkové zápletky. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Díl obsahuje mírně odlišnou sekvenci titulků s rozpojenými Br a Ba, nikoliv se spojenými. (KGBelik)
  • Krazy-8 (Max Arciniega) má na sobě žlutou barvu, která značí ambivalentní morálku a používá se v celé dosavadní sérii, když se hlavní postavy chovají morálně ambivalentně. (KGBelik)

Reklama

Reklama