Reklama

Reklama

VOD (1)

Připojte se k akční jízdě/seznamte se s komandem tří nejkrásnějších žen, jaké jste kdy ve filmu viděli! Hel, Trixie a Camero jsou opravdové sexbomby, které vedle svých vnadných křivek ovládají také všechny typy zbraní a pěstní souboje. Společně hledají v poušti diamanty v hodnotě 200 milionů dolarů, aby mohly začít své životy od začátku. Jednoduchý plán se ale zkomplikuje, když se proti nim postaví největší lotři místního podsvětí. Nenechte si ujít tuto atraktivní podívanou plnou skvělých comicsových triků a zběsile nádherných žen! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (428)

Fr 

všechny recenze uživatele

Nakopu ti zadek na všechny světový strany, až budeš úplně na ruby. Pak ti rozjebu cecky na kousky a nakonec si to s tebou rozdám tam dole, ty feno!..... (povídala žena ženě) V hlavní roli: sexy ženský a jejich vnady, sexy prádlo, záběry jako z Hustleru, násilí a občas kurevsky dobrá muzika (namátkou metal core Walls Of Jericho). A co jinak? Scénář stejně ,,famózní“ jako třeba Crank 2, zápletka skoro dokonalá jako v Obvyklích podezřelích a závěr vystřižený z Mad Maxe. Dvojky! Občas jsem se začal bezdůvodně smát. Taková zhovadilost!! Nebo je to geniální? Prostě UJETINA, která je nezajímavá, až je skvělá!!! Jak to bylo před 4mi, 6ti hodinama? Před 5ti dny? Dlouhá cesta až na úplnej začátek k zjištění, proč jde těm třem holkám v poušti o kejhák a jaký je jejich tajemství. A hlavně... KDO JE MALÍČEK!!?? Hodnocení? Já fakt nevím a nedivím se ani těm, ani těm. Jakožto milovník abstraktu, zůstanu někde uprostřed s tím, že tohle už nikdy neuvidím. PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

HAL 

všechny recenze uživatele

V postGrindhouseovské záplavě nových laciných béčech snažících se vypadat jako stará laciná béčka patří Bitch Slap jasně k tomu nejzábavnějímu (a také nejpřímočařejšímu, nejujetějšímu, nejnadrženějšímu atd.). Na rozdíl od ostatních totiž jeho autoři pochopili, že dát si za cíl natočit ujetou krávovinu a pak se při její tvorbě zastavit na stavidlech dobrého vkusu a mainstreamové přízemnosti není úplně ideální cesta, a tak se absolutně urvali ze řetězu a chrlí na plátno nejen záplavu standartních (tedy standartně prezentovaných, nikoli standartně velkých) prsou a sem tam šplíchance krve, ale dělají si z filmů srandu hlavně co do stylu narace (vyprávění ve flashbacích jasně evokuje Občana Kanea), samotného příběhu (gangsterská Bondovka zkombinované s pornem, to celé na LSD), cameo roličkami a narážkami (agent Herkules, jeptiška Xena) i šílenostmi které se ve filmu dějí (pro změnu vykrádající anime a hentai filmy... jen ty chapadlovité monstra tu chybí). A k tomu samozřejmě, v hlavních rolích dokonale lascivní KOZY a ZADKY, v ideálním případě v mokrém/miniaturním/roztrhaném oblečení. Testosteron stříká na všechny strany, hardcore feministkám implodují lebky a všichni s nadhledem a lehce švihlým smyslem pro humor se skvěle baví. 7/10 ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Název filmu mluví za vše!! Jestli máš rád Kozy a Krev, tak tohle je to pravý pro TEBE!! Začíná to jako levný Porno Film Končí,však jako Akční Masakr Ala Tarantino Style! Ve filmu jsou skvělé Cat Fighty, Lesbické scény, Štavnaté, Kozaté Antihrdinky a na závěr přijde i sám Herkules! Nebýt tak přehnaného digitálního Konce dám i za 4*. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dlouhý rockový klip, který zřejmě sponzoroval Playboy... Naprosto zbytečné je hledat nějaký příběh či souvislosti (byť to tam nakonec je), když hlavním cílem je předvést tři šťabajzny, co nakopávaj chlapům prdel a pak si ji nakopou navzájem. Kdyby film zůstal jen u polévání vodou a vrtěním zbrojními pasy, pak by stačily hvězdy dvě. Za nadsázku, vtip a gore musím ale přihodit dvě další. Tenhle snímek dotahuje scény tak, jak o nich mnohdy přemýšlím. Postava namíří na druhou zbraň a pak si to rozmyslí...říkám si, tak to zmáčkni...nic...no, a tady se onoho zmáčknutí dočkám. A nejlepší je, že i když se děvenky tváří smrtelně vážně, cítíte, že si v určitých chvílích dělají legraci samy ze sebe. Nevím, kdo si natáčení užíval více, zda ti před, nebo za kamerou. Něco mi však říká, že to pro všechny na place byla jedna obrovská bžunda! Pokud na tuhle hru přistoupíte, budete se bavit, jinak...jinak si to raději vůbec nepouštějte. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Jacobson se pokoušel jít ve stopách Rodrigueze a Tarantina, Bitch slap je však mnohonásobně slabší než Mačeta nebo Auto zabiják. Opravdu tady skoro nic nefunguje. Hlášky jsou nucené a křečovité, hudba je slabá, stejně tak kamera a nudné jednotvárné prostředí. Mimochodem mi na mysli vytanulo další "veledílo" Princ z Persie - samý písek :). Co zbývá? Několik výstřihů skoro až po kolena, ale to je tak všechno. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokacích Palmdale a Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama