Reklama

Reklama

Připojte se k akční jízdě/seznamte se s komandem tří nejkrásnějších žen, jaké jste kdy ve filmu viděli! Hel, Trixie a Camero jsou opravdové sexbomby, které vedle svých vnadných křivek ovládají také všechny typy zbraní a pěstní souboje. Společně hledají v poušti diamanty v hodnotě 200 milionů dolarů, aby mohly začít své životy od začátku. Jednoduchý plán se ale zkomplikuje, když se proti nim postaví největší lotři místního podsvětí. Nenechte si ujít tuto atraktivní podívanou plnou skvělých comicsových triků a zběsile nádherných žen! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (428)

castor 

všechny recenze uživatele

Už filmový plakát dává tušit, že tahle záležitost si říká o velkou obrazovku. Když ale po pár minutách pohled na luxusní silikonová těla přestane účinkovat, musí nastoupit nějaký příběh nebo alespoň něco, čeho by se měl divák chytit. V luxusních kostýmcích napěchovaná prsa totiž vystřídají rádoby chytré podrazy na druhou, všichni se začnou mlátit, kolem to bouchá a ten úvodní sexy náboj je v tu ránu pryč. Ruku na srdce, mít Bitch Slap třicet minut, tak ty permanentní záběry na prsa, dlouhé nody a zadky ještě můžou bavit, ale takhle? ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jsem v nedávné době nějak zhřešil, jinak si nedovedu vysvětlit proč jsem se stal obětí jedné z největších (promiňte) chujáren všech dob. Nemám nějak extra velké výhrady vůči podobným brutálním masakrům. Např. From Dusk Till Dawn shledávám za kvalitní podívanou, ale Kurevská nakládačka neobsahuje absolutně žádnou ingredienci správného cool masakru. Dialogů by se lépe zhostili neandrtálci s těžce poškozenou slabomyslností a samotný příběh vymyslel analfabetický šimpanz. Tenhle film si zkrátka hraje na něco, na co opravdu není, hluboké dekolty mu fakt nedodávají na šťávě a ústřední trio krav by se mělo taky léčit. Z jejich "drsného" chování, které je nadmíru trapné mi bylo do pláče. S tímhle tématem jsem nadobro skončil. 0,5% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak nebudu suchar a ohodnotím to tady taky. Kurevská nakládačka se totiž fakt hrozně blbě hodnotí. Film se nedá brát subjektivně a ani objektivně. Subjektivně je to totiž sračka a objektivně je to taky sračka. Jenže pořád to má něco do sebe. Jedná se vlastně o takovej příběh nepříběh uprostřed pouště, kde jsou tři kurvy, který se pořád polejvaj vodou (no spíš volejem), občas někam majznou krumpáčem, ukážou kozy, prdel, boky (jak se jim tam při každým majznutí všecko klepe) nebo jim z prdele vystřelí jiskry a oni vodlítnou kamsi do prdele. Vlastně se to hodnotit ani nedá. Je to jenom taková sebranka úchyláků, kteří si dělají prdel z akčních filmů a hlavně toho, co chlapy tak rajcuje. A podávaj to uplně brutální ironickou formou, že víc ironicky už to ani nejde. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že aj niektoré trojminútové kraťasy majú vyššiu scenáristickú hodnotu ako tento výplod, je ale aj pravda, že v žiadnom z nich sa mi ešte nedostalo toľko povrchného potešenia. Je jasné ktorej časti populácie je film venovaný. Odkrvené mozgy dávajú štyri a viac, ženy a opačne orientovaní dve a menej. Ja som normal, akurát píšem film s pár-dňovým odstupom a krv sa mi vrátila späť do hlavy, takže som aspoň o trochu objektívnejší. 55%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct že podobný typ filmu tady dlouho chyběl ... bohužel myslím že ani nechyběl, film je hrozná capina. Musím ale uznat že po počátečním rozčarování, kdy jsem opravdu to chtěl několikrát vypnout a jen silou vůle jsem odolával, sem nakonec na filmu zpozoroval několik celkem povedených scén. PS: Nedá mi to spát, Bitch Slap je tak strašně blbé, až je to celkem dobré. Čert to vem, přidávám hvězdu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Na konci filmu Trixie (Julia Voth) drží samurajský meč a nazývá jej naginatou. Naginata je však úplně jiná zbraň, podobná evropské kůse. (Dreadd)
  • Rawhide si ve filmu zahrála Zöe Bell, která měla také na starost koordinaci kaskadérů a kaskadérek. (Terva)

Reklama

Reklama