Reklama

Reklama

Megamysl

Trailer 2

Megamysl je neskutečně vtipný film, který dává všem příběhům o superhrdinech nový rozměr. Sny ďábelského zločince Megamysla o ovládnutí města Metro City se stávají skutečností, když se mu podaří přemoci ochránce města, Metromana. Pak se ale na scéně objeví další zloduch, který rozpoutá chaos, a největší „mozek“ na světě se svým legračním kumpánem Minionem se náhle ocitají v rolích zachránců... (Magic Box)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (750)

lamps 

všechny recenze uživatele

Opět bez problémů dodržený vysoký standart, který si tvůrci v posledních letech nastavili na filmech jako Příšerky s.r.o. nebo Úžasňákovi. S těmito animovanými skvosty bych sice Megamysl určitě nesrovnával, ale svou kvalitou se jim alespoň dost přibližuje. A ani není moc potřeba vyjmenovávat pozitiva, protože je to u těchto snímků z mého pohledu pořád to samé. Důležitý je především humor a s ním související vtipné hlášky či povedené narážky, A toho má Megamysl skutečně vrchovatě. A když připočtu ještě vysoce originální děj a super hudební doprovod, vychází mi čistých 85%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $130miliónovTržby USA $148,415,853Tržby Celosvetovo $321,887,208Tržby za predaj Blu-ray v USA $26,819,546 //počet predaných kusov 664,916Tržby za predaj DVD v USA $51,006,145 //počet predaných kusov 3,242,267║ Tak tento rok 2010 prináša jednu animovanú lahôdku za druhou, DreamWorks potešili ako len mohli, veľmi príjemný film, ktorý baví, dramatizuje, šokuje, oči animačne poteší, pre mňa slasť a veľký konkurent pre Ja zloduch. Plus skvelý Slovenský dabing. /videl v kine 3D verziu: 95%/ ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Po prvých minútach som mal pocit, že sa bude opäť jednať o predpubertálny pojašený animák, ale moje obavy sa čoskoro rozplynuli. Napriek všadeprítomnému humoru a akcii je badateľná irónia a parodizovanie superhrdinov všetkých druhov. Jekkylovský modrý zloduch má priestor na charakter a to určite ocenia dospelí diváci, takisto treba dať uznanie nepredvídateľnému deju, ktorý sa odlišuje od podobných príbehov tohto žánru. Po Planéte 51 spred roka som sa opätovne pobavil na animovanom snímku. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Animák, který si jak je tomu zvykem půjčuje od hraných filmových kolegů, naštestí mu to jde ale vtipně a chytře.Vizuál paráda, příběh baví, akce mraky, nadupanej soundtrack...tvl Ozzy....prostě skvělá trefa ve všem a příklad toho, jak málo stačí, aby se se film chytil u širšího a hlavně staršího publika.Jeden z nejlepších animáků.85%. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pro piškoty jistě hodně zábavné, pro dospělé lehce úsměvné, ale nadprůměrné. Jako v jiných animácích najdeme i zde toho "druhého", který má za úkol pobavit drobnými vtípky. Konkurence je však silná, animáků roste jako hub po dešti, a když se tak svou megamyslí zamyslím, tak Megamysl nepřináší nic nového. Nenadchne, ale nenudí... 60% ()

Galerie (133)

Zajímavosti (28)

  • V Megamyslově (Will Ferrell) kanceláři na radnici Metrocity můžeme vidět spoustu pokladů jako například Archu úmluvy, Stanley Cup, trofej z FIFA, Maltézského sokola, sošku Oscara a dále mnoho slavných obrazů, mezi nimž jsou "Hvězdná noc" či "Mona Lisa". (Brodyman)
  • Během filmu se oblek Roxanne (Tina Fey) mění podle jejího postavení vůči Megamyslovi (Will Ferrell). Ze začátku je červený, což je pravý opak Megamyslovy modré, v polovině filmu - během jejího vztahu s Bernardem (Ben Stiller) - se změní na fialovou, protože si přestává být jistá, jestli je Megamysl opravdu tak zlý, a na konci filmu je zcela modrý. (Alfred_Duck)

Související novinky

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

16.02.2023

Je veškerá fantazie v Hollywoodu definitivně mrtvá? Možná. Následující oznámení ale rozhodně nepomáhá přesvědčit veřejnost o opaku, studio Universal Pictures totiž oznámilo, že chystá hraný remake… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno