Reklama

Reklama

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (157)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Miloučký ale nevtipný film a to je na komedii velmi špatná známka.Českým filmovým tvůrcům a opakuji to do zblbnutí, chybí fantazie jako chybí Libušce a Mirce Šafránu. Nebýt Tondovo námětu, nebyla by ani ta jedna hvězdička, protože se mi líbila parodie nejen nekonečných seriálů, ale samotného diváctva, které nemá po těžké práci za přepážkou na úřadě, jiný způsob oddechu, než do sebe z husta pumpovat tyto otupující elixíry antiinteligenčních ejakulantů. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že je to troškovina, ale česká kinematografie zoufale potřebuje schopné režiséry a scénáristy. Je to pořád dokola. Buď jsme svědky zoufale upocené tuzemské řachandy, nebo něčeho, co má slušně našlápnuto, ale nakonec to stejně z mnoha důvodů nevyjde. Těch, kteří se pak dokáží odříznout od všech těch promarněných šancí, je minimum. Šmídmajer s Mádlem mísí žánry, neví, kudy kam, nabalují zbytečné linie a doklopýtají do finále, které je stejně bezradné jako předešlé dění. Jako reflexe rychloobrátkové televizní zábavy slabé. Po jejich předchozí spolupráci na Probudím se včera jedno velké zklamání. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Osobnost producenta / režiséra Miloslava Šmídmajera je často podepsána pod filmy, které nejsou vyloženě špatné, ale ani vyloženě dobré. Má rád Jirku Mádla, mladé nadějné herečky (ideálně ze Slovenska) a pokouší se vrátit českému filmy kdysi oblíbený žánr crazy komedií. Místy se podaří dílčí nápad, někdy jednotlivý nápad, ale jako celky jsou ty jeho filmy slabší. Zde přišla na přetřes poměrně zajímavá hra a nápad vtipně pojednat o zákulisí něčeho, co je zjevně inspirované v Ulici. Hůl nad výsledkem nelámu, ale chápu, že i tento tzv. průměr je nutný k existenci celku. Co se týká srovnání se stejnojmennou divadelní hrou, je to jako vždycky, hra se pomalu propadá do vzpomínek a film zůstává stále k dispozici. Takže je to sice škoda, ale vzhledem k povaze jednotlivých médií je to fakt. Bohužel je vždycky lepší špatná adaptace než žádná. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Snaha Jirky Mádla o napsání kritického veledíla se teda moc nepovedla. Náznaky by byly, ale skutečnost je bohužel úplně stejná jako jsou filmem kritizované miliónté díly podřadných předzprávových seriálů. Přehrávání, trapný humor, tuctová lovestory, do které se musí zamíchat co nejvíc postav. No a závěr ve stylu Doktor Hollywood? Mohl by to být zábavný film kopírující slavnějšího brášku, kdyby nezačal pár minut před koncem tohohle braku. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Nebýt bubun a KM Phoenixe, kteří se vrhají do džungle české "komediální" tvorby s odvahou hodnou Holuba nebo Livingstona, o tomto filmu bych vůbec nevěděl, a byl bych tak ochuzen o další silný zážitek. "No ty kkt!" Ano, tohle byla má spontánní reakce ve chvíli, kdy vyjely závěrečné titulky. Od českých komedií už toho, bohužel, příliš neočekávám, a pokud v tom s tvůrci "jede" i jedna z našich komerčních televizních stanic, mé obavy se mění v jistotu. Příběh to byl jistě velmi povedený a nesmírně vtipný, to jen já, mrzký morous, jsem ho nedokázal patřičně docenit. Musím každopádně vyzdvihnout husarský kousek, který tady tvůrci předvedli; product placement v product placementu (vlastně takový product placement na druhou) jsem ještě nikdy předtím neviděl. Musím vypíchnout i dialog, který mě úplně rozsekal: "Včera som konečne otvorila." "Já vím, bydlím tady v baráku." "Jo? To je fajn. Já som zo Slovenska." Chtělo se mi říct: "To nevymyslíš.", ale on to někdo vymyslel... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku milostné scény (cca 60. minuta) shodí Hrobský (Jiří Mádl) zády figurínu. Je vidět, že figurína má šálu jdoucí vepředu jen na jedné straně, z pohledu kamery vlevo. Padá až za stůl se šicím strojem. Na konci scény je ale figurína opřená více zpříma a šála jde vpředu také na pravé straně. Na konci scény se navíc sáček s nitěmi posunul více vlevo a zakrývá větší část šicího stroje. (Jarek572)

Reklama

Reklama