Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odpudivě neodolatelný kasař Willie (Billy Bob Thornton) je stále alkoholik, pořád děvkař a už zase na dně. O tom, jak prochlastat a proválet život by mohl vyučovat. Jednoho dne Willieho vyhledá jeho bývalý parťák Markus (Tony Cox), kterého předčasně propustili z vězení. Fakt, že se vzteklý trpaslík Markus kdysi pokusil Willieho zabít, dokáže jinak velmi zásadový Willie přehlédnout. Motivací je Marcusova nabídka na „prácičku", která vynese 2 milionů dolarů. A tak se osvědčená zlodějská dvojka vydává na svou velkou akci do Chichaga. Jenže nic není tak snadné, jak se zdá. V Chicagu Willie potkává svou kudrnatou, zlatovlasou noční můru v podobě buclatého a stále veselého Thurmana Mermana (Brett Kelly). Aby pohrom nebylo dost, na scéně se objevuje Willieho matka Sunny (Kathy Bates), kterou Willie 15 let neviděl. A protože jablko nikdy nepadá daleko od stromu, Sunny vykazuje silné kriminální sklony a zlodějský talent. Plán je však pro nyní již čtyřčlenný gang jasný. Obléci santovské obleky a na Štědrý den vybrat napěchovaný sejf chicagské charity. Jenže ředitelkou této charity je okouzlující a ostýchavá Diane (Christina Hendricks), která ve Williem probudí jeho romantickou duši a chlípné libido... (Bioscop)

(více)

Videa (34)

Trailer 2

Recenze (180)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Štěědrej večer naasral.. Umění Zwigoffa dostat do svých filmů o ztroskotancích porci lidskosti a obhroublou, ale přitom vkusnou vtipnost tady rozhodně nehledejte. Jedna hvězda navíc nad zkurveným betlémem, ve kterém mudrc Baltazar určitě przní ovci a frnda Panny Marie má podobu japonského jídla, je za Billyho Boba, který toho zpustlého losera i přes sračky, které musí vypouštět z úst, dává s noblesou.. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Billy Bob Thornton stejně výborný jako v jedničce, Tony Cox to samý, Christina Hendricks naprosto úchvatná (na to, kolik jí je), Kathy Bates (resp. její postava) mě tam spíš srala, a Brett Kelly je prostě něco neuvěřitelnýho - ten tlustoprd vypadá jako mladší verze Milana Fridricha a jeho vzhled mě prostě fascinuje - scéna, ve které zpívá sólo na vánočním koncertě, je neuvěřitelně vtipná. Celkově to byla fakt sranda a naprosto perfektní závěrečné rozuzlení podle mě možná i překonalo konec jedničky. Film, který mě zvládl pobavit i dojmout - u mě dobrý. P. S. Český název "Santa je (pořád) úchyl" je prostě debilní a zavádějící, titulní postava žádný úchyl není. Nevím, co bylo potřeba měnit na Bad Santa (2). Některé filmy jdou u nás někdy do kin pod původním názvem, ačkoli by šel v pohodě přeložit do češtiny (The Boy, Love, Room...), u jiných musí distributor za každou cenu vymýšlet název, který ten původní "překoná" (Pozdravy ze spermabanky, Vzkříšení démona, Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek...) - obojí nechápu. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Bad Santa 2 není sprostý ani šílený, ale naprosto bizarní. Humor zde jde za hranice únosnosti a je to opravdu dosti silná káva i pro mě, jakožto milovníka černého a ujetého humoru.Některé situace byly místy dost trefné a svým způsobem originální, ale morálka mi prostě nedovolila se zasmát, což se mi u filmu stalo asi poprvé v životě. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Jednička je pro mě skoro kultovní záležitostí, která má šmrnc, vulgární, ale ještě únosný humor a k tomu vánoční kouzlo, které tomu dodává ten malý tlouštík. Dvojka už je víc trapná než vtipná. Už po 10 minutách mě to začalo nudit a celý film se nesl v podstatě ve stejném duchu. Hrozně velká blbost a nebýt Billyho Boba Thorntona, asi by se na to dívat nedalo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když někomu blejete moc často do klína, zahubí to i romanci." Tak to si budu pamatovat a nejen to. On ten tradiční symbol vánoc, tedy sprostý, ožralý a smrdící Santa, má totiž poučení na rozdávání. A jelikož není lakomý, tak se o ně podělí s divákem. Je tedy pravda, že pokrytci, zastánci etikety a ti, kteří ještě nikdy neřekli sprosté slovo, patrně se Santovým způsobem vyjadřování myšlenek nebudou spokojeni, ale to je jejich problém. Mě Hovňous, Trojnožka, maminka i Thurman celkem pobavili. A nyní mě omluvte. Jdu si dát u popelnic pár čísel, ke kterým nikdy nedošlo, s šéfkou té charity, tedy vlastně se špinavou courou. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskej provincii Quebec, ale aj v amerických štátoch Kalifornia, Illinois a Arizona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno