Reklama

Reklama

VOD (1)

Donucen vylézt ze svého suterénního pokoje kvůli pochůzkám pro svou matku, flákač Jeff možná objeví svůj osud, když celý den doprovází svého bratra, který tajně sleduje svou ženu, aby zjistil jestli ho nepodvádí... Bratři-režiséři Jay a Mark Duplassovi zkoumají v této komedii osud a rodinné vztahy. Jason Segel si zahrál hlavní roli absolutního flákače, který stále žije se svou matkou. Drtivou většinu svého času stráví kouřením trávy a vysvětlováním, že čeká až pochopí svůj vlastní osud, přičemž jako modelový příklad uvádí film Znamení. Jeho bratr Pat (Ed Helms) se živí jako prodejce a momentálně prožívá krizi středního věku a navzdory námitkám své ženy (Judy Greerová) si pořídil zbrusu nový sporťák. Jednoho dne Jeff zvedne telefon a hlas na druhém konci chce mluvit s Kevinem. Zhulenec Jeff to okamžitě považuje za znamení, na které tak dlouho čekal. V průběhu dne si bratři vyřídí všechny nevyřešené problémy, které spolu mají a jejich ztrápená matka (Susan Sarandonová) možná najde poprvé od smrti svého muže lásku. (HBO Europe)

(více)

Videa (13)

Trailer

Recenze (142)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný snímek o partičce lidí, které v životě nepotkalo mnoho štěstí, jejichž osudy se ovšem navzájem propletou a vyústí v něco, pro co je dobré tady být. Dialogy (především tedy mezi Patem a jeho ženou – divím se, že s ním vůbec byla schopna vydržet tak dlouho) sem tam drhnou, ale nejde o nic zásadního. S hlavním hrdinou (přestože nebydlím ve sklepě) jsem se dokázal dost sžít, akorát nevím, jestli je to dobře, nebo špatně. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Kdo bude čekat extra komediální výstupy Jasona Segela, jak je u něj zvykem, moc nadšenej určitě nebude. I já jsem očekával něco jinýho, ale s výsledkem jsem byl nakonec docela spokojenej. Klasickej nezávislej film, natočenej hlavně pro obrážení filmovejch festivalů. Jde o jeden ze snímků, kde divák sleduje příběhy několika lidí, který začnou dávat pořádnej smysl až v samotnym závěru filmu, za kterej spolu s hereckym obsazenim, přihazuju třetí hvězdu. PS: Neustále zoomující "akční" kamera mě místama pořádně vytáčela - jakej má smysl při konverzačních scénách fakt nechápu. ()

Reklama

Domec 

všechny recenze uživatele

Zatracene mila rodinna komedie s perfektnima hercema. Jason je skvelej a tyhle role mu sedej. Na to, ze Susan prijela do Varu aby predstavila Jeff Who Lives At Home jako svoji premieru, mi to prislo az moc slaby (je to mily, neurazi, ale prumerny) . Ke vsemu tam jeste hrala pouze vedlejsi roli, ve ktery nemohla ukazat svuj tanlent. #KVIFF 47th ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

"What if there are just no wrong numbers?" --- Ubohých 60 % tomuhle skromnýmu dílku ne(pří)sluší. Segel zde všem předvádí, že je rozhodně kompletnim hercem (daleko daleko za HIMYM standardem), když svou navýsost komplikovanou postavu uchopil až s neuvěřitelnym citem - už jen to by se mělo náležitě ocenit. A i jako celek mě tahle mozaika tří vztahů, kde se v jednom kuse ať už jednostranně, nebo oboustranně doufá, nečekaně intenzivně bavila a nebejt toho superhrdinskýho konce šel bych snad klidně až na 5*. ()

Safrine 

všechny recenze uživatele

Film staví především na komediálním umu tří hlavních představitelů, z nichž je nejvýraznější Jason Segel. Na druhou stranu jejich výkony nepodpírá nijak zvlášť výrazná dějová linka. Jeff se honí za jednoduchými přeludy, jeho bratr je nesnesitelný žárlivec a mizerný manžel a jejich matka se cítí osaměle. Alespoň, že Mike se našel… ()

Galerie (55)

Zajímavosti (5)

  • Na konci lze zahlédnou Jeffa (Jason Segel), jak přikrývá dekou svou matku, v dalším záběru na sobě však už deku nemá. (Ignus.cz)
  • Režiseři snímku Jay a Mark Duplassovi údajně proplakali celou premiéru filmu. (Ignus.cz)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom štáte Louisiana, predovšetkým v meste New Orleans. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama