Reklama

Reklama

Ned si žil spokojeným životem na bio farmě po boku své hippie přítelkyně, dokud jej však jeden nerozvážný incident s marihuanou na farmářském trhu nedostal za mříže. Po návratu z vězení se nastěhuje ke svým sestrám... V žádné rodině nesmí chybět – černá ovce, která je vždy o pár kroků pozadu. Zvláště pak, má-li si dát do pořádku život. Pro sestry Liz, Mirandu a Natalii je to jejich věčně pozitivní bratr Ned, bývalý majitel organické farmy, jehož neskonalá ochota spoléhat se na poctivost lidstva způsobuje jeho osobě nemalé problémy. Normálně by byl naprosto nepoužitelný, ale jednou je to jejich bratr, takže když ho opustí přítelkyně a vyhodí ho z farmy, jsou to opět sestry, kdo zavelí k záchraně. Každá ho u sebe nechá nějakou dobu bydlet, ovšem bratrova neotřesitelná víra v naprostou upřímnost jim obrátí životy vzhůru nohama. Avšak i díky tomu si všichni v rodině nakonec uvědomí, že jeho víra v lidi kolem sebe není zas až tak hloupá. (HBO Europe)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (194)

movie 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli nejsou čtyři hvězdičky až moc, ale já se bavil a docela sem se odregoval od drsnějšího humoru, kterému dávám posledních par let přednost. Paul Rudd tu hraje zcele bezelstného hipíka, jehož přehnaná dobrota a upřímnost ho přivádí do nepřijemných (rozuměj "vtipných") životních situací. Celé je to hodně odlehčené a bez děr, Paul Rudd je podlě mě ve své nejlepší roli a naprosto uvěřitelný. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Předem jsem měl předsudky, protože rádobyvtipné příběhy o idiotech mi vtipné nepřijdou. Částečně to platilo i tady, ale s tím rozdílem, že i když jsem s filmem bojoval a opravdu jsem dlouho nenacházel jediný okamžik, co by stál za úsměv, postupně se pár vtipných střípků našlo, film mě aspoň trochu chytnul, a dokonce jsem měl pocit, že je o něčem. Silná stránka je obsazení a "language" - mluví se tu přirozeně, což mi víc vyhovuje. Zooey mě až trochu šokovala, protože doteď na mě působila dojmem slušňačky. # příběh 6 | hudba 5 | humor 3 | akce 0 | napětí | pustil bych si znovu 4 ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

No to bola hovadina. Paula Rudda radím do kategórie nevtipných komikov. Ako napríklad Vince Vaughn, Steve Carrel, Jack Black, Owen Wilson, Adam Sandler... To je skupina hercov, ktorý točia A) zlé komédie B) alebo dobré komédie, ktoré sú dobré vďaka scénaru, prípadne vedlajším postavám C) snažia sa o vážne role, kde pôsobia otravne. Presne taký je Paul Rudd. A tento film je postavený hlavne na ňom, čo je veľký fail. Sestri sú síce celkom sexi, ale ani ony nie sú moc vtipné. Vážna línia nefunguje. Zasmial som sa asi 4-5 krát. Určite menej ako pri Dukes of Hazzard, ktorých som videl hneď potom a dal som tri*. Plusy? Coogan je strašný ksicht, občas nejaký vtip, ale inak nuda. 2* ()

Kalper 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná komedie o naivním hipíkovi, který svou upřímností a laskavostí ničí pokřivené světy lidí v okolí a sám se dostává do potíží. Mohlo to sklouznout k trapnosti a prvoplánovému humoru, ale nestalo se tak. Děj příjemně plyne, vtipy jsou dobře postavené a vypointované a celý herecký ansámbl funguje bezvadně. Smíchy jsem sice neumřel, ale bavil jsem se královsky. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nezávislá Amerika jednou překvapí, podruhý odpudí, potřetí donutí k spánku a po čtvrtý byste si u ní nejradši podřezali žíly. Ta čtvrtá možnost je sice dost nereálná, protože Američani, když ty svoje nezávisláky točí, tak to většinou natočí s nějakým tím pozitivním závislákem, co ve filmu zvedne náladu, aby měli jistotu, že si toho místní Amerikáni všimnou. Tady Paul Rudd předvádí super výkon a ani Zooey Deschanel se nezapře. Celkově bych řekl, že příběh má štěstí na herce, protože se jich tam vystřídá vcelku slušná várka a u všech mám při sledování takový ten příjemný pocit. I tak je ale film takovou tou pohodovkou, který Vám ukáže životní moudra, o kterých už dávno víme a životní příběhy, o kterých jsme již několikrát slyšeli. Dokáže ale svým způsobem bavit a tím si ho dokážu vážit. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Rashida Jones a Paul Rudd si spolu ve filmu Kámoš k pohledání (2009) zahráli pár. Zde Rashida Jones hraje přítelkyni Nedovy (Paul Rudd) sestry. (žvanimírek)

Reklama

Reklama