Reklama

Reklama

Hranaři

Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu sledujeme osudy dvou podnikatelských manželských párů, manželů Hložových a Slámových, které si rozhodně nemohou na nic stěžovat. Manželky vedou společně agenturu s hosteskami, Sláma má stavební firmu a Hlož zase bezpečnostní agenturu. Sláma se rozhodne získat stůj co stůj velkou stavební zakázku a zatáhne do toho i nic netušícího kamaráda. Proti Slámovi však stojí Spolek pěti, kterým sekunduje radní s přezdívkou Lulu. Sláma se rázem ocitne ve světě sledování, odposlechů, nedůvěry a nevyjasněných vražd. Atmosféra mrazivě houstne, nikdo nikomu nevěří. Hlož bojuje o záchranu přítele Slámy a poté vezme spravedlnost do vlastních rukou. Vše zpovzdálí sleduje podivný pan Bishop. Proč asi? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (399)

bourec 

všechny recenze uživatele

Obsadit do filmu celou seriálovou enklávu špatnejch herců nebyl zrovna dobrej nápad.Spousty z nich děsivě přehrává,navíc ta doslovnost v textech,kdy herci musej všechno s důrazem vyslovit,je až trapná.Navíc některý scény sou legrační(namontujem tam starý výřivky,to bude pecka)myslim že takovou kravinu by tyhle lidi neřešili.Z celkovýho pohledu bych ale ten film viděl tak na čtyřicet procent,dvacet šest je málo.40%. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Jako docela mě tu baví komenty, které neustále blábolí o tom, že takhle to v reálu asi chodí a proto ten film musí být automaticky dobrý. Ano, v reálu to pravděpodobně chodí přesně takhle a i tak je ten film blábol. Moc rád bych věřil, že pánové scenáristé napsali skvělý film a dojebal to režisér a producenti. Pravděpodobnější ovšem bude, že to škrabálci zfušovali už při psaní. Nevěrohodné dějové zvraty, příliš mnoho postav, debilní jednání hlavních hrdinů, legrační Martin Dejdar, který ochotnicky napodobuje Marlona Branda a blábolící Jan Tříska. Ta nekompetentnost je skoro zábavná. Skoro... ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nemám rád moderní české filmy (až na výjimky) a tenhle film to rozhodně nezmění. Ve filmu se nic neděje, film neodsejpá a není poznat, o co gou. Navíc je to neskutečná nuda. Dokonce ani rodičům se to nezávisle na hodnocení nelíbilo (a to jsou to zapřísáhlí patrioti, co se týče filmů). Jednu hvězdičku zachraňuje pouze plejáda těch nejlepších herců, co lze v Česku najít...10% ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Takový Hrnečku vař. Co největší směsice herců v co nejkomplikovanějším příběhu. Celé je to překombinovaně nepřehledné, žádná opravdu hlavní postava tu není. A nad tím vším bdí Veký bratr, který mluví rusky a anglicky. Co tím chtěli tvůri říci? Źe je všechno zkorumpovatelné, zmanipulovatelné a všechno je odposloucháváno?! Hm, budiž, ale chtělo by to lepší kabátek... Jako film to na mne nefungovalo. Snad jen jako hraná dokumentární rekonstrukce jakési kauzy... ()

Skrk odpad!

všechny recenze uživatele

Vemte si 200ti stránkovou knížku, vytrhejte z ní 100 stránek...budete pořádně vědět o čem byla? Tuším něco o zrcadlení dnešní doby. Tak přesně takový jsou Hranaři. Celé to připomínalo videoklip. Jen ve dvou scénkách nehrála hudba! A Jiří Langmajer je skutečně špatný herec, sice se snažil, ale přehrával jako kráva! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Saša Rašilov nejml. a Tomáš Magnusek sa spolu stretli už vo filme Bastardi (2010). (Johnny.ARN)
  • Film se původně měl jmenovat Česká ruleta. (LentilleLily)

Reklama

Reklama