Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se Zmizelá nehledala sama,namísto své pohřešované sestry. Celé to totiž působilo chaoticky a nemotorně. Kamera byla obyčejná. Scénář bez špetky nápadu. Jedno se však musí nechat. Amandě to slušelo, odplatní závěr byl z části vyvedený a stopáž byla přijatelná. Výčet těchto plusů řadí Zmizelou mezi průměrné,ničím nevyčihující záležitosty..50% ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Na film Zmizelá jsem se podíval hlavně ze dvou důvodů: prvním byla synopse, druhým Amanda Seyfried, kterou jsem zatím viděl pouze v muzikálu Mamma Mia!. Herecky mě velmi zaujala, proto se těším na další filmy, kde ji opět uvidím. Již po asi 20-ti minutách filmu jsem věděl, že se nebude jednat o nic podprůměrného. Líbilo se mi, jak napětí pozvolna stoupá. Takové filmy vždy rád sleduji. Dále mě zaujalo, že vzpomínky Jill (Seyfried) byly jen lehce naznačené a divák do téměř poslední chvíle netušil, zda se ve všem jedná o skutečnost nebo o částečný výmysl. Pěkné byly i výmluvy Jill v různých situacích a v neposlední řadě povedený závěr. Herecké výkony, námět, kamera a režie byly vynikající. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl film „Zmizelá“ z roku 2014 s Benem Affleckem a zřejmě jsem se chtěl tímto tématem unášet ještě chvíli. Ale nemusel jsem. Zde se jedná se o jiný film. Což by tak nevadilo. Co mi vadilo, že byl film totálně nelogický se spoustou bugů. Obyčejná holka celý film úspěšně přechcává místní policejní sbor. Dokáže se dostat z úplně každé situace. Únosce všechno myslí tak, že si myslíme, že inteligentnější režisér lidských životů prostě neexistuje. Abychom zjistili, že všechny indicie byly naprosto zbytečné. Nechci spoilerovat, i když by to vzhledem ke kvalitě filmu vůbec nevadilo. Tak tedy jen napíšu, že nejchytřejší na světě je ta holka, druhý nejchytřejší je únosce a největší pitomec každý policajt, který se ve filmu mihne. Proto vyzývám ke zrušení všech policejních sborů v USA (možná nejen tam) a budu podporovat klonování Amandy Seyfried. Bude to určitě levnější, protože každá jedna pracuje kvalitněji a efektivněji než jedno policejní oddělení. A to minimálně jedno oddělení. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být zajímavé, atmosférické, napínavé a chytré. Bohužel se tu dá najít od každého tak maximálně, co by se za nehet vešlo a možná, že ani to ne. Po tom všem očekávala alespoň pořádně šokující konec, který by to mu dal alespoň nějaký význam. Ovšem, ani ten se nekoná. Celkem zbytečný film s pár hazkými záběry přírody na začátku filmu. Herci tu v podstatě neměli ani co hrát. Hlavní postava akorát chodí odněkud někam nebo jede autem. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na nie práve pozitívne recenzie som očakával nejaký amatérsky film s nezmyselným scenárom, ale opak bol pravdou. Príbeh bol parádny, a dokonca aj napínavý - vlastne po celý čas donúti ten film pochybovať o tom, či je to naozaj alebo je to len paranoja. Ale celkom schopná krimi-drama, aj keď zopár nelogických vecí sa tam predsa len odohralo (ale to až tak nevadí). Ale fakt mi išli na nervy tí idiotskí policajti, ktorí nemali v sebe ani štipku dôvery a pochopenia. Namiesto toho, aby riešili únos, tak bezcieľne naháňali Jill, ktorá sa dala do pátrania aspoň sama. Z Amandy bola riadna nebojácna hrdinka :D Až mi to k nej moc nepasuje, ale aj tak to zvládla dobre. Celkové hodnotenie je pre mňa niečo medzi 3 a 4 hviezdičiek (takže 3 a pol!. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)
  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama