Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Druhý nejlepší díl ze série četníků. Funes zde je oproti jiným jeho rolím tak trochu lidštější...ale i tak skvělý. Vtípky se hrnou jeden za druhym a film pobaví i po několikerém shlédnutím. Scénka, kde je Funes povýšen je naprosto fantastická a je vidět, že si ji vychutnává opravdu náramně a Gerber skládá báseň za básní. Až do doby, kdy zjistí, že se spletou a povýšení předají Gerberovi a Cruchotovi odeberou. Zdárný příklad francouzské komedie tehdejší doby. --- Co to bylo za divadlo? Vy jste nabytý statickou elektřinou... ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Četníkům evidentně prospěl návrat zpátky do Saint Tropez! Tam opět nabyli svou maximální vtipnost, která minulým dílem mírně oslabila! Naši staří známi četníci jsou prostě opět ve formě! Velmi jim ale pomohla nová hlavní dějová linka, kde geniální Louis de Funes alias Cruchot, prožívá románek. V roli jeho vyvolené se předvedla skvělá Claude Gensac. Jejich společné scény jsou naprosto dokonalé a celý film celkově zdobí opět kopec hlášek. Četník se žení, se určitě může rovnat svému staršímu bratříčkovi, Četníkovi ze Saint Tropez, 5 hvězd. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, ale přestože mám rád francouzké komedie, přestože, kdysi dávno mě četnické komedie bavily, kouzlo se někam vytratilo a ani u třetí části, kterou jsem si v rámci nostalgické chvilky zopakoval, se ho znovu nepodařilo přivolat. Po celou dobu jsem si uvědomoval, jo tohle je vtipné, jo to tohle byl dobře vymyšlený a udělaný gag, ale přeso se mi ústa do úsměvu moc často neroztáhla. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Četníky mám rád, ale tento díl mě nikdy moc nezaujal. Vtipů tam bylo sice dost, ale nějaký pořádný příběh...spíš slepenec scén (no, to je vlastně tak trochu každý díl, ale tady to prostě nefunguje). Jak je podle mě Četník v New Yorku podceňovaný, tak je podle mě Četník se žení přeceňovaný. Je to možná kvalitnější a trochu usedlejší film, není tu moc úplně bláznivých scén, ale ty prostě pro mě k četníkům patří. A proto je tohle dle mého názoru možná nejslabší díl série (ano, proti mimozemšťanům a četnicím nic nemám, nejsou to skvosty, ale pobavil jsem se více, než tady). ()

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické 3* Kdo by neznal Louis de Funèse jako četníka ze Saint Tropez? Otázka je samozřejmě pro dříve narozené, pro které to před sametovou revolucí byla jedna z nejznámějších a nejčastějších zahraničních postav televizní obrazovky, a to i kvůli dabingu Františka Filipovského. Francouzské bláznivé komedie byly oblíbené a my starší na nich vyrůstali. Proto není divu zdejšího vyššího hodnocení. Z dnešního pohledu po obsahové stránce samozřejmě nepřinášejí nic světoborného, ale byl to únik od každodenní reality. Prvnímu dílu a mému nejoblíbenějšímu dílu o mimozemšťanech nechám nostalgické čtyři hvězdičky a ostatním, které jsem viděl několikrát, přiřadím o stupínek horší známku. Možná si je časem zopakuju, ale tím pádem budu už kritičtější. Takže zatím takto. [ PŘÍBĚH1 /// SMYSL0 /// ATMOSFÉRA2 /// TEMPO2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA3 /// ART0 /// STYL1 /// CASTING2 (3*MAX) ] ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Když Cruchot (Louis de Funès) pronásleduje Joséfu (Claude Gensac), nasedne k jeptišce na motorku, načež si jeptiška nasadí brýle. Když ale sjedou z vozovky a pokračují lesem, už brýle nemá. (Mr.Hudson)
  • Cruchot (Louis de Funès) si před písemným testem nastaví časovač na 60 minut. Po chvíli následuje záběr, ve kterém vidíme, že na časovači již uběhlo 25 minut a v dalším záběru zas vidíme, že uběhlo 10 minut. Ve skutečnosti to je ale nesmysl, protože časovač odpočítává, takže tyto dva záběry měly být obráceně. (SONY_)

Reklama

Reklama