Reklama

Reklama

Asterix a překvapení pro Cézara

  • Francie Astérix et la surprise de César (více)
Trailer

Obelix se zamiluje do nově příchozí ve své domovské galské vesnici, ale zlomí mu srdce, když k ní přijede na návštěvu její pravý milenec. Milenci jsou ale uneseni Římany. Asterix a Obelix je chtějí vysvobodit a vydají se na nebezpečnou výpravu, na které potkají gladiátory, otrokáře a byrokracii - a také se setkají se samotným císařem Juliem Caesarem... (TV Minimax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Genialní film nabitý skvělým humorem, spoustou nezapomenutelných hlášek (např. debile jeden zelenej), podbarven vynikající hudbou Vladimira Cosmy. A především - opatřen vynikajícím dabingem. Jak českým, tak francouzským. P.S. V životě by mě nenapadlo, že Obelixe tady dabuje Jiří Lábus. Je fakt výborný!  ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Připravte pekáče! Môj najoblúbenejší filmový Asterix! Vyrastal som na ňom, pozerával som ho na VHSke každý druhý deň a poznám ho ešte stále celého naspamäť. Papierová predloha je však oveľa vtipnejšia a vo viacerých scénach sa úplne líši. Aj napriek tomu je však toto animované dobrodružstvo skvelo spracované. Nezabudnuteľné hlášky a humor hlavne pre dospelých. Má to však také neskutočné čaro, že to milujú aj deti. Splendid. Márvls. Vandrful. Jeden z najlepších animákov vôbec a aj po toľkých rokoch na neho nedám dopustiť. Co si říkal krtku? ()

Reklama

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejlepší filmový Asterix všech dob! Jistě, jsem ovlivněn tím, že to bylo moje první asterixovské setkání, ale to naprosto neovlivní můj pohled na tento film. Už jen úvodní (a závěrečná :) hudba tomu musí dát za pravdu. Je pravda, že 12 úkolů tomu šlape na paty, ale i tak tohle mám nejradši. Měl jsem spoustu komiksů s Asterixem, ale tohle je vskutku skvělá vzpomínka na mé mládí, kdy jsem to sledoval dokola. Idefix, Asterix, Obelix a jeho zamilovanost mě dodnes doprovází světem. Vskutku legendární dílo, u jehož intra se mi chce plakat štěstím a nostalgií. Nemohu jinak, pět. // Viděl jsem a vždy budu v českém dabingu. ()

Cubinho 

všechny recenze uživatele

"Asterixi, jsou tohle přátelé? Já už tomu vážně nerozumím... Doma to byli nepřátelé, v Africe přátelé, to abych se na to zeptal Julka!" anebo... A: What he says? B: Co říká? A: What he says? B: Co říká? C: Já myslet, že on se ptát, co vy říkat! anebo... A: Obelixi, kolikrát jsem ti říkal ať neničíš ten les!? B: Jakéj les? Vždyť je tu jen saméj pitoméj strom! Nejlepší animák, co znám. Ty hlášky! Radost poslouchat:-) 10/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tak tohle jsem skutečně ještě neviděl!" Julek Cézar toho už viděl hodně, ale hromadná destrukce gladiátorů a rozboření Colosea je pro něj evidentně novinkou. Římani, hlavně ti neseznámení s účinky elixíru, si zkrátka neumí dát pokoj a unesli krasavce Falbalu s Tragikomixem. To si žádá řádnou galskou pomstu, běhání po poušti, vstup do římské armády a samozřejmě i do arény. Je to tradičně zábavné, což je zásluha zejména "génia" Obelixe, kterému dělá častá výměna dresů vážné problémy s orientací - "Je to přítel, Asterixi?" ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy v kasárnách svolají všechny k jídlu, mrskne kuchař talířem přes celý stůl až k Idefixovi. Na zem talíř dopadne poloprázdný. Když do něj pes kopne a vyšle ho k Asterixovi, je opět plný. (Ozzy88)
  • Scéna závodů vozatajů paroduje stejnou scénu z filmu Ben Hur (1959). (L_O_U_S)
  • Příběh filmu je kombinací komiksů "Asterix legionářem" a "Asterix gladiátorem". (Czernozub)

Reklama

Reklama