Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Z. Efrona moc nemusím ale R. De Niro je bourák. Ale v ústřední dvojici nevidím ten zásadní problém. Čekal jsem od toho prostě větší porci humoru. Pár scén mě sice pobavilo a i pár dobrejch hlášek by se našlo ale jako celek mě to prostě nebavilo. Podívat se na do dalo ale určitě nejde o film ke kterýmu bych se vracel. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Komedie o cestě slušného syna z ovdovělým Dědou,který si chce užít život.Parádní Robert De Niro,který si to opravdu užívá a nebýt jeho tak je to pro mě průměrný film.Máme tu i trochu kanální humor,ale není to přehnaní a pěkně to tam sedne.Zaca Efrona sice moc nemusím,ale zde se to dalo a kdo měl rád třeba Fotr je Lotr tak hlavně kvůli Robertovi mu ten film nejspíš sedne.Za mě tedy celkově 70% a čtyři hvězdy. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V komentářích někteří skuhrají, že De Niro opustil své vážné role a začal je hanit komediálními rolemi. Mě naopak až v ten okamžik začal bavit a zajímat. Možná jsem nekulturní hovado ale nějaký jeho Taxikář mě vůbec nebere. Zato ve Velké svatbě mě rozsekal smíchy. Pravda, on je v těch komických rolích skoro pořád stejný a nerudný a tak nějak se dá jeho výkon očekávat, ale je roztomilý. Tady z těch svých nerudných dědků trochu vybočil a válcuje. A je to sranda. Buzny, negři, gerontofilky, dealeři, yuppie, pomatení konspirátoři, fakt zábavná policejní dvojka. Všechno dohromady. Takovou čurinu jsem fakt nečekal. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Děda je lotr láká diváky skrze český distibuční název odkazující na dřívější De Nirovy komedie s Benem Stillerem, avšak v tomto případě bohužel nešlo o kvalitativně tak dobrý kousek jako ve výše zmíněných případech. Nevadí mi sprostší mluva či špetka fekálního humoru, nicméně zde mi to přišlo místy přes čáru nebo naprosto neúčelně využité. Párkrát jsem se zasmál, to nepopírám, ale spíše jsem si říkal, že De Niro takové filmy nepotřebuje, a že bychom si my, diváci, mohli takový kousek odpustit. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto snáď ani nie je možné. Robert de Niro si na staré kolená pošpiní povesť takouto sračkou plnou nechutných vtipov, presexualizovania a kompletného hnusu. Ešte si tam dokonca aj honí a tvári sa, že je to je vlastne cool. Asi si chcel dokázať, že stále patrí medzi mládež a vôbec nie je starček na dôchodku. Neuveriteľné, obrovská hanba a strata reputácie u tohto muža. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron (Jason Kelly) počas propagácie filmu potvrdil, že scénu, v ktorej robí stojku na chrbte Roberta De Nira (Dick Kelly) zvládli obaja herci bez záskoku kaskadérov či dodatočných CGI trikov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama