Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever: Reboot (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí z veľkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si voľný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvateľmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa, našťastie, nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu. Vraj má ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale sľúbi, že sa o malú chvíľu vráti. Partia sa presunie do chaty, a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne nadrogujú. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastaviteľným tempom, a požiera všetko, čo mu príde do cesty. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Čaro pôvodnej snímky, ktorú si s odstupom času začínam viac vážiť, je nenávratne preč a v tomto smere nezostalo nič. Ani ako-také napätie, ani vystrájanie svojského charakteru "tretieho kolesa" Berta, ani zmyselnosť Ceriny Vincent a dráždivosti jej konania. Chýba aj ťaživosť lesných tieňov, čiernota tmy a chlad noci. Všetky elementy filmu, vrátane spracovania a prevedenia, sú minimálne o triedu horšie než v Eliho rež. debute, kvôli čomu zrejme kritici aj diváci na tejto prerábke nenechali nitku suchú (0% RT / 3.7 IMDb), čo je ale na pováženie, nakoľko sa od seba príliš moc nelíšia a fundamentálne už vôbec. V rámci očakávaní položených nízko pri zemi a nie úplne negatívnym pocitom voči originálu je možné si (zatiaľ a dúfajme) posledný prírastok do série Cabin Fever s odretými ušami aj tak užiť. A aj som si. --- "Now, I can't believe we burned Cousin Henry." (x) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pätica mladých ľudí prichádza do odľahlej časti hôr, aby v tamojšej chatke uprostred krásnej prírody vypla od svojich každodenných povinností. Pôvodne zamýšľaný relax sa však po niekoľkých hodinách nečakane zmení v nočnú moru. Tamojšou oblasťou sa totiž prostredníctvom infikovanej vody šíri neznámy vírus, ktorý požiera všetko živé. V ceste do bezpečia im tak nebude stáť iba tamojšia agresívna zver, ale i pôvodné osadenstvo. Eli Roth. Eli, Eli, Eli. Ty si proste večné dieťa posadnuté krvou, ktoré chce stoj čo stoj šokovať diváka nie len samotným gore, ale i prezentovaním tupoty americkej mládeže. To či bolo nutné vyprodukovať tento remake, nech posúdia iní odborníci, no podľa mňa sa kvalitou bežnému divákovi príliš líšiť nebudú, takže kto videl pôvodný počin, bude buď rovnako sklamaný, rovnako na vážkach, alebo rovnako nadšený. Sám za seba, som naozaj rád, že sa objavilo rozhodne viac scén, ktoré znalý fanúšik Rothovej tvorby proste vyhľadáva. Prvá polovica disponuje pár solídnymi pasážami, pričom až tá druhá ponúka z mnoha horového umenia. Napätie nie, ale všetko ostatné ako gore zrejme áno. A viete čo, mám dobrú náladu, tak ja za ten "úsmevný" záver tie štyri nakoniec dám - 70% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Originál si už nepamatuji, tak zde nebudu srovnávat, který je lepší a horší, to ať si každý posoudí sám. Mínusem je, že se film rozjíždí poměrně pomalu téměř 50 minut stopáže se nic výrazného nestane, né že bych se nudil, ale drive, který přinesl trailer film postrádal. S příchodem infekce to vypadalo mnohem slibněji, ale krom hnijícího a rozkládajícího se masa, zde více gore není. Scéna s psem nevyužitá a celkově se zde mohl tvůrce mnohem více vyřádit, tedy oslava a návrat pár let zpět se nekoná. Je to alespoň hezky natočeno, hudba krásně graduje a jsou zde 2 solidní sexuální scény, takže na lepší průměr to bezpochyby vychází, ale mělo to navíc!:) Ke konci je film také přespříliš naivní a příliš nucený, takže komu vadí nelogické chování a kixy, tak se nejspíš bude křižovat. Vzhledem k tomu, že letos se mi z hororů zalíbil pouze Southbound, tak Cabin Fever prozatím patří k tomu lepšímu. Story 4/10, Atmosféra 5/10, Gore 6/10, Vizuál 7/10, Akce 6/10, Napětí 5/10,Humor 5/10. Zábavnost 6/10. 60% ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Dávam 3*. Je to remeselne zručne natočené a to mi v dnešnej dobe u hororu stačí k spokojnosti. Dobrá kamera, pekné exteriéry, kvalitné gore. Keby každá žánrovka dopadla aspoň takto bol by som spokojný. Že to má podpriemerných hercov a že sa jedná o remake doslova cez kopirák je už druhá vec. Má to svoje muchy ale na to aké sračky v tomto žánri za posledné roky vznikajú som aspoň za takúto úroveň vďačný. Amen. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Netuším, jestli je genitální Ílaj nebo nějaký jiný tlustý žid z produkce, ale tak citlivě zkombinovat scénáristickou debilitu a režijní impotenci s mrazivými nehereckými výrony, dramaturgickým kokotismem a trapně bezúčelným cákáním krve s hnisem, to je skutečně prvotřídní pičismus! Chatařská horečka po prvním jakž takž slušném a vcelku originálním infikování musela svými následnými dementizujícími recidivami vyhubit většinu soudných diváků. Proto se velmi děsím, kolik tu zbylo těch, kterým se nemá v palici co dekomponovat a vytéct různými tělesnými otvory, že se ještě vůbec vyplatí taková tupá svinstva natáčet, natož i distribuovat do kin místo na zaslouženou lacinou vigzlajvantovou placku, vhodnou leda tak k podložení viklajícího se hajzlu či zkompletování retardotéky nějakého blahoslavence. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku filmu, při jízdě skupinky hlavních hrdinů, hraje hudba z legendárního hororu Osvícení (1980). (Nikolas__)
  • Vo finálnej scéne má dievča v izbe pri prezeraní fotiek fľašu s etiketou Willard Springs. Tam sa odohrával dej filmu. (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v americkom štáte Oregon. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama