Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

wipeout 

všechny recenze uživatele

Tak toto mi [plne vyrazilo dych. Perfektná komédia len s málo zaváhaniami sa len tak ľahko nevidí a stáva sa druhom ohrozeným. No a v tomto momente prichádza na scénu Idle hands, ktorý znovu oživuje ducha Braindeadu síce v omnoho decentnejšom kabáte ale podstata zostala. Výborná zábava pri ktorej človek veľmi ľahko pozabudne a dokáže sa povzniesť nad absurditou a triviálnosťou ba až stupiditou príbehu. Potreťom vzhliadnutí to je za 3,5* slabých to predchádzajúce hodnotenie bolo možno ovplzvnene množstvom promile v rkvi. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Umělecky blbost, to je bez pochyb, přesto, jak to bývá mým zvykem, musím říct, že se to shlédnout dá, a že po tom nebudete mít ani špatnou náladu. Tady je problém jen v tom, že snímek dělá do dvou stran - do hororu i do parodie hororu. Co je problém? - u hororu můžeme mluvit o kýčovisti, plitkých až debilních dialozích apod, a u parodie zase, že to zas taková parodie není, protože Scary Movie prostě nasadilo laťku někde jinde. Prostě takový guláš. Ale sympatický guláš. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl fakt nářez. Několikrát jsem se dokonce musel hlasitě smát, jaké tam byly dobré a trefné hlášky a senzační scénky. Tahle hororová komedie, to se prostě musí vidět. Tvůrci se evidentně úplně zbláznili, protože celý film je velmi šílený, ale na mě to fungovalo. Devon Sawa jako línej týpek Anton a jeho vraždící ruka, to je opravdu docela úlet, ale jako by nestačilo, že si tu ruku usekne, ona žije svým životem a dál vraždí. Fakt úchylárna, ale překvapivě dobrá. Já jsem se tedy aspoň královsky bavil. A ještě větší sranda pak je, když se na scénu ze záhrobí vrací Antonovi kámoši a dělají, jakoby se nic nestalo. A takový jeden příklad za všechny. Když Antonova ruka zabije dva policisty, tak jeden z těch mrtvých kámošů začne tleskat. Prostě jízda. A co si tvůrci dovolili udělat Dexteru Hollandovi, to se jen tak nevidí. Prostě šílený film, který dokáže královsky pobavit. Anton, jeho dva mrtví kámoši, to je jednoznačně super trojka. Tohle je film, který jsem si užil a u něhož jsem se královsky pobavil, a to bylo přesně to, co jsem od filmu čekal. Nevím, co více dodat, snad jen mohu tenhle film doporučit, protože taková vtipná úchylárna se fakt jen tak nevidí. Je to za pět hvězd. ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

To se takhle vypilo pár skleniček,vykouřilo pár cigaret,snědlo pár pytlů brambůrek..zkrátka ta pravá nálada na "nějakej biják".A přestože se o mně ví,že horory ráda nemám (i když by o mně většina lidí řekla na první pohled opak:D)tak jsme s kamarádkou pustily Ruku zabiják abychom to po půl hodině zase vypnuly.Opravdu šílená kravina.Už o tom v životě nechci ani slyšet.Když si vezmu,kolik dobrých filmů má tady míň procent,tak je mi ze všech tady vážně zle.Sorry,ale takhle blbý humor vážně nevedu... ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Tož to, že jedna ruka netleská i když jinak je to sranda veliká už vím. Avšak tahle hororová taškařice odhalila i její další a mnohem sofistikovanější využití. Není na škodu, když si ta ruka postaví svou hlavu a na svého majitele se vybodne. Vono kdo by neměl ve svém okolí někoho, komu by s chutí a rád nevrazil flašku do hlavy či ho rovnou té hlavy kompletně zbavil a přitom měl alibi, to né já, to ta ruka smyslů a mé kontroly zbavená . I ti rodiče někdy lezou pěkně na nervy, potud výborné. Průser nastane ve chvíli, kdy se objeví sexy Jessica a dokonce s ní skončíte v posteli a na rozdíl od vašeho mozku i čistě pudového chtíče, ta ruka netouží po jejích ladných křivkách, ale jen po jejím krku a krvi. To už jednoho nasere a musí s tím něco udělat. A jelikož když je potřeba i levačka poslouží dobře, amputace se jeví jako přijatelná volba, přece jen je to Alba! Že ta useknutá ručka se i tak ukáže jako opravdu emancipovaná krvelačná mrcha je už věc jiná. Vono vidět skalpované The Offspring ale taky není k zahození a ještě si u této archaické libůstky člověk uvědomí, kde asi začala Jessica Albína cvičit své později tak proslavené sexy tanečky :-) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Film se natáčel ve stejné vilové čtvrti jako snímek Halloween (1978). (Stocki)
  • Anton, Mick a Pnub objeví v autě mrtvá těla Tiffany a Curtisa, Anton poté odchází, přitom se ale dotkne Mickova ramena nejprve pravou rukou a poté i levou. Pravou ruku si ale přitom Anton již dávno usekl a zde má opět obě v pořádku (Stocki)
  • V okamžiku, když Anton plete, v televizi zrovna běží písnička „Dragula“ od Roba Zombie. (ČSFD)

Reklama

Reklama