Reklama

Reklama

Sára (Linda Cardellini) kdysi udělala tradiční chybu. Vzala si zlobivého kluka Dustyho (Mark Wahlberg), který byl zábavný a sexy, nicméně jen do chvíle, než se stal otcem. Jako táta zoufale nefungoval. I proto ho později vyměnila za Brada (Will Ferrell), jehož vždy zdobila zodpovědnost a serióznost, které si její děti bohužel neustále pletou s nudou. Brad by se klidně rozkrájel, kdyby ho braly jako tátu, ale ono jim to prostě nějak nejde. Pak se po čase navíc zjeví Dusty, který je pořád tou testosteronovou mašinou přetékající nápady, a rozhodne se Brada zašlapat do země. Brad si záhy uvědomí, že se slušností a zodpovědností by tomhle nerovném souboji neměl šanci obstát, a tak se do Dustyho pustí jeho vlastními zbraněmi, které však zoufale neovládá. I proto se z nenápadného pošťuchování stane regulérní válka, do které se coby rukojmí zapletou i ti, o které probíhá, tedy Sára a obě děti. (Cinemart)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (271)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dalsi US bejkarna, ono to navyse na seba aj zarobilo. Wahlberg je asi taky komedialny herec ako je povedzme Pierre Richard Agentom 007, ze jo. US styl humoru na mna nefungoval, nefungoval ani ten pribeh ze biologicky otec sa na haranty vysral, ale po x rokoch na nich zaposobil- ma motorku a hlavne svaly. 30 % ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Ferrell jakožto nevlastní táta posera vs Wahlberg jakožto macho táta, který umí vše na co si vzpomenete. Celé to je strašně čitelné a den poté si nedokážu vzpomenout na nějakou fakt zábavnou scénku (krom závěru). Ale chápu, že i MW si potřebuje někdy odfrknout od náročnějších rolí a chce si zablbnout v něčem takovém. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie, která umně a opatrně kombinuje ztřeštěný humor a rodinné hodnoty. Ujetost naštěstí převládá a v tomto ohledu exceluje Will Ferrell, který se v podobných polohách cítí jako doma a zdatně mu sekunduje Mark Wahlberg, který potvrzuje, že mu komedie svědčí a měl by se v nich objevovat častěji a dohromady s Ferrellem tvoří dobrý tým. U většiny podobných filmů mi rodinná složka a hraní na city připadají rušivé a zbytečně odvracející pozornost od humorné složky, ale v tomto filmu působí rodinné hodnoty přirozeně a jdou přírozeně ruku v ruce s příběhem a humor dobře doplňují. Táta je doma je vzorným příkladem rodinné komedie v podobě, jak je mám nejradši, tedy plné povedených vtipů se špetkou nerušivých dojemností. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Po delší sérii nepovedených filmů a propadáků mě osvěžila tahle překvapivě hodně dobré americká komedie, jež postrádá trapnost a klišoidnost anebo lépe řečeno je omezuje na minimum. Ferrell a Wahlberg jsou správná volba pro obě hlavní mužské postavy, jde o role, které jim náramně sedí a vyhovují, u Wahlberga bych si dokonce dovolil tvrdit, že bych jeho Dustyho zařadil mezi jeho nejpovedenější role. Skvělá zábava, těším se na dvojku. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak tohle, bylo dost špatně retardované, po celou dobu filmu sem vlastně sledoval, jak se Ferrell, snaží zavděčit svým nevlastním dětem. Zatímco Wahlberg to má všechno v malíku, tak Ferrell dělá ze sebe kašpara a obecného blba. A tomu sem se jako že měl smát ? Ano pes nazvaný Tumor a sejmutí invalidního kluka, mělo něco do sebe a konec byl celkem i zábavný, určitě zábavnější než celý film. Aaa morální ponaučení, ano i to ve filmu je a hned několikrát, ohgh........no fuj, až moc přeslazené. Dost o ničem trailer, naznačoval stoprocentní plodnost humoru, ale film poskytl asi tak pětiminutovku, cigáro a peníze na taxi. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (12)

  • Když na závěr filmu přijíždí protivník Dustyho (Mark Wahlberg), zní píseň skupiny Metallica „For Whom The Bell Tolls“. (xisp)
  • Letiště ve filmu je New Orleans Ernest N. Morial Convention Center. (BloodMax)

Související novinky

Tom Cruise a další neskutečný kousek

Tom Cruise a další neskutečný kousek

22.04.2015

Studio Paramount právě na CinemaConu představilo svoje nadcházející filmy. Komedie o tom, jestli je lepší táta Will Ferrell nebo Mark Wahlberg, si moc pozornosti neodnesla, stejně ale nešlo o zlatý… (více)

Reklama

Reklama