Reklama

Reklama

Sára (Linda Cardellini) kdysi udělala tradiční chybu. Vzala si zlobivého kluka Dustyho (Mark Wahlberg), který byl zábavný a sexy, nicméně jen do chvíle, než se stal otcem. Jako táta zoufale nefungoval. I proto ho později vyměnila za Brada (Will Ferrell), jehož vždy zdobila zodpovědnost a serióznost, které si její děti bohužel neustále pletou s nudou. Brad by se klidně rozkrájel, kdyby ho braly jako tátu, ale ono jim to prostě nějak nejde. Pak se po čase navíc zjeví Dusty, který je pořád tou testosteronovou mašinou přetékající nápady, a rozhodne se Brada zašlapat do země. Brad si záhy uvědomí, že se slušností a zodpovědností by tomhle nerovném souboji neměl šanci obstát, a tak se do Dustyho pustí jeho vlastními zbraněmi, které však zoufale neovládá. I proto se z nenápadného pošťuchování stane regulérní válka, do které se coby rukojmí zapletou i ti, o které probíhá, tedy Sára a obě děti. (Cinemart)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (271)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Typická Ferrellovka. Skôr spravená pre srandu než pre účel, ale to je v pohode. Rozbeh pomalý a predvídateľný. Potom sa nájde aj pár výborných scén. Griff je super vedľajšia postava a scéna na NBA je vtipná od začiatku do konca. Nejedná sa o žiadne veľdielo, ale vidno že Wahlberg a Ferrell si dokážu fajne sekundovať, hoci to už nie je také cool ako v prípade Other Guys. Cardellini stále krásna. Na zabitie nudy celkom funkčné. Ale Ferrell má aj lepšie filmy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Komedie s notnou řádkou nic neříkajících rodinných blábolů, na které ale připadá přibližně stejná porce povedených, občas i nekorektních, fórků. Ferrell, jakkoliv jeho komedie zrovna dvakrát nemusím, se tady celkem úspěšně vyhýbal vyloženě trapným chvilkám a s Wahlbergem i s Lindou Cardellini jim to výborně klapalo. Docela příjemná jednohubka. 65% ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Benga v záloze od stejné dvojky mám hodně rád, ale tohle je tak trošku jiná žánrovka. Občas jsem se zasmál a nebýt fajnového závěru, hodnotil bych lehkým nadprůměrem, ale vlastně mě to od začátku dokonce celkem bavilo. Klasická Farellovská přiblblá komedie. Jen ty příšerné triky by si mohli odpustit, ty scény tam vůbec být nemusely. PS : Nedovedu si představit, že by Markovu roli uhrál Vince Vaughn...7/10 ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Velký zklamání, čekala jsem, že bejvalej raper a nynější herec s velkým pérem Marky Mark bude ukázkovej zmrd a on se celou dobu k Vilíkovi Ferrellů chová vlastně absolutně v pohodě, konflikty maj způsobem, že - ano mezi náma je dusno, ale ani jeden to nedáme moc najevo - a všechna ta jejich nenávist dospěje ke konci když si ve velkolepým finále div navzájem nevykouíi péra, neprotáhnou komíny a ve vší tý eufórii afektovaně jeden o druhym nevyřvávaj, jak zrovna ten druhej je to nejlepší co mohlo děti a maminu potkat. Takže veškerou vtipnost zachraňuje Vilík na basketbalovým hřišti a malej klučina co krásně rozbije držku pořádný kurvě plus pár jako napůl vtipných píčovin, který mi ale z hlavy vyšuměly rychleji než jsem je sem stihla napsat. Něco tam bylo, já fakt nevim. Chtěla jsem dát dvě hvězdy, ale jsem momentálně silně pod vlivem opiových látek, takže to vidím žůžovějc a mrdnu tam i tu třetí kurvu. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Začalo to poměrně milou a svěží rodinou komedií. Posléze to zklouzlo do typického amerického stereotypu v oblasti filmové komedie, počínaje WTF momentem s motorkou v domě . Závěr byl tak ujetý, až mi to vyčarovalo úsměv na tváři a své hodnocení jsem z velice podprůměrné střední pasáže filmu změnil na lepší nadprůměr. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (12)

  • Když na závěr filmu přijíždí protivník Dustyho (Mark Wahlberg), zní píseň skupiny Metallica „For Whom The Bell Tolls“. (xisp)
  • Dvaja športovci sa zranili počas nakrúcania. Kobe Bryant si natiahol ramenné svaly a Tony Hawk, ktorý zastupoval Willa Ferrella v scéne so skateboardom spadol a museli zavolať záchranku. (shinigami491)

Související novinky

Tom Cruise a další neskutečný kousek

Tom Cruise a další neskutečný kousek

22.04.2015

Studio Paramount právě na CinemaConu představilo svoje nadcházející filmy. Komedie o tom, jestli je lepší táta Will Ferrell nebo Mark Wahlberg, si moc pozornosti neodnesla, stejně ale nešlo o zlatý… (více)

Reklama

Reklama