Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 9

Recenze (319)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

První díl byl kouzelný a nabídl mnoho a každému. Druhý veškeré své kouzlo ztratil a nabídl pouze kreslený internet se všemi jeho výhodami i nevýhodami. Sice tu bylo spoustu veselých vtípků a hlášek, animované ztvárnění některých značek bylo k pousmání, ale už to nemělo co dělat se starým dobrým Ralfem a myslím, že mnohá dítka z toho rozumná nebyla. Jako by dnešní komercí nasáklý svět nutil všechnu tu drobotinu rychleji dospět a vtáhnout je na svůj trh. A cokoli, co zavání komercí, takhle násilně cpané na místo, kam nepatří, se mi hnusí. Tohle už není pohádka pro děti. 70% ()

juta 

všechny recenze uživatele

První díl nebyl překonán, což se dalo očekávat, ale zase úplně pozadu také nezůstal. Tady tentokrát sehrál roli internet, který tyhle klasické postavičky objevují, aby zachránily ten svůj starý 2D svět, na mě trochu moc moderní (co se technologií týče), ale děti v tomhle už běžně vyrůstají a pro ně to je určený, tak si nemůžu stěžovat. ()

Reklama

Laxik 

všechny recenze uživatele

Možná největším „problémem“ může být, že si druhého Ralfa zamilují hlavně takzvaní mileniálové. Starší generace, které internetem nežijí, se budou ztrácet. A dost zmatené budou jistě také děti. Ty si film sice jistě užijí, ale zejména ty mladší většinu vtipů a odkazů nemají šanci pochopit. Homo Interneticus však chrochtá blahem a lajkuje ostošest.Více v recenzi. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem byl nadšený, ale nakonec je bohužel Ralph Breaks the Internet skvělý jenom místy. Druhý díl Ralpha působí často až epizodně, a i když jsou Ralph i Vanellope sympaťáci a prostředí filmu je zajímavé a vizuálně atraktivní, tak holt některé jejich dobrodružství nejsou tak vtipné ani zajímavé. Nejlepší z filmu je asi prostředek, kde se naplno dělá sranda z internetu a z disneyovských princezen. Hodně sympatický je taky úplný závěr, děti tam mají velmi dobré poselství. Bohužel je ale Ralph dvojka příliš natahovaný a (minimálně pro dospěláka) představuje dost nevyváženou zábavu. Ale rozhodně stojí za zkouknutí. (7/10) ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Raubíř Ralph je pro mě srdcovka. Bohužel druhý díl, jak jsem přepokládal nedokázal plně navázat na jedničku. Možná to ani nešlo, sám nevím. Asi by se mi líbilo, kdyby na internet vyrazilo více avatarů než jen Ralph a Vanilopka. Poměrně dobře rozebraný internet, který si sám ze sebe dělá srandu, mě bohužel tak neoslnil, jak bych si představoval. Ale špatné to nebylo, nápad tu byl, fajn animace. Může být... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (20)

  • Názov filmu sa objaví až v úplnom závere. (Astonko)
  • V prvním filmu Raubíř Ralf (2012) má na sobě pan Litwak cedulku se jménem Stan, v tomto díle má cedulku se jménem Del. (LaserJet)
  • Film mimo iné obsahuje aj priamu narážku na sci-fi TRON (1982), konkrétne na typické preteky z tohto filmu. (ČSFD)

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama