Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 4

Recenze (205)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr má spadeno na zeleninu ze zahrady pana McGregora, teď ale přijíždí jeho synovec a válka o mrkev nabírá na obrátkách. A nebude se hrát podle pravidel! Králíček Petr je pohodový rodinný film, který sází na sympatického hrdinu, povedenou akci i humor. Tvůrcům se však povedlo do okoukaného a předvídatelného příběhu propašovat spoustu nečekaně humorných a chytrých situací, které zábavným způsobem sestřelují klišé spojená s rodinnými filmy a zajistí, že se vedle dětí bude dobře bavit i dospělý doprovod. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mě tahle válečná (máme tu válku o jeden dům - klidně bych to počítal :D) lovestory s animovanými zvířaty vyděsila. Humor byl trapný, hlavní postava absolutně nesympatická a celé to bylo takové připitomělé. Naštěstí (kupodivu s příchodem romantického příběhu) se to pak zvedlo k lepšímu, válka o dům byla celkem zajímavá, občas to dokonce i pobavilo, záchvaty smíchu se sice nedostavily, ale nevadí. A když dojde k "výhře" jedné strany, tak je to naštěstí pořád fajn. Dokonce i ten Petr byl nakonec sympatický. Takže to naštěstí byl ve finále celkem fajn film. Dokonce to i dopadlo líp, než jsem se z traileru obával. Ještě tu teda je to mínus, že kromě králíků a lidí se tu objevují i jiná zvířata a některá z nich tu jsou naprosto zbytečná (lišáka bych vystřihl úplně), ale jinak se to celkem dá. 3* ()

Reklama

Lyli 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr není ani moc vtipný, ani moc roztomilý a ani nedojme. Je co říct, když to píše hormonálně pocuchaná Lyli, která bulí i u reklam na granule, víme? Podle trailerů čekáte oooo, jenže tohle je spíš ou. I když myslím, že kdyby mi bylo pět, tak jsem z toho vedle a táhnu rodiče do zoovety. *Dabing je vyloženě o-ou. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr je nesmírně mile natočený a pohodový film s nadmíru sympatickými zvířecími hrdiny, svižným soundtrackem a nejednou humornou scénou. Bitky mezi Thomasem a zvířátky mi chvílemi evokovaly Verbinského Hon na myš. Líbilo se mi, že byl příběh proložen komentářem vypravěče a ryze kreslenými sekvencemi, které odkazovaly na původní kresby od Beatrix Potterové. I když jde v podstatě o snímek s jednoduchým dějem, u kterého člověk vesměs ví, jak vlastně skončí, tak i přesto mě tento film zaujal a pobavil. Někdy stačí ke spokojenosti prostá jednoduchost, ve které tkví ta nejčistší krása. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem daleko více jako vyloženě zklamaný nejsem , ale zase , že bych skákal 3 metry do výšky a říkal si ty jo to byla pecka nejlepší komedie roku atd to ani omylem. Skoro všechny vtipné scény jsou v traileru a celé to zachraňuje jen ten kohout a jeho kuřata a ti zpívající vrabci. Kromě těch králíků nikdo nedostane prostor což třeba u paní Bodlinkové zabolí tam mohla být z toho dobrá sranda. Film není ani moc vtipný jelikož opakovaný vtip není vtipem a tady se opakuje třeba 5 krát po sobě scéna kdy někdo šlápne na hrábě a ty ho praští nebo scéna kdy někoho zasáhne elektrický proud. 40 procent jsem rád, že jsem na to nešel do kina jak jsem měl tehdy v plánu. P.s. pořád je to lepší a vtipnější než oba dva díly Paddingtona dohromady. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Natáčelo se 8 týdnů v Austrálii. (Varan)
  • První zprávy o natáčení filmu se objevily v dubnu 2015 prostřednictvím e-mailových úniků společnosti Sony Pictures - oficiální oznámení o natáčení proběhlo v prosinci 2015. 4. srpna 2016 bylo potvrzeno, že Will Gluck bude natáčet animovaný film. 26. září 2016 se potvrdilo, že hlasy v angličtině namluví Daisy Ridley a Elizabeth Debicki, 18. října 2016 potvrdili účast Ewan McGregor a Domhnall Gleeson, 24. října potvrdila účast Margot Robbie a jako poslední 7. listopadu se zapojila zpěvačka Sia. (Varan)

Reklama

Reklama