Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (360)

silentname 

všechny recenze uživatele

"A Simple Favor" bolo vcelku očakávané filmové dielo. Sľuboval som si zaujímavý thriller s dvoma talentovanými dámami v podobe Anny Kendrick a Blake Lively. A reálne to od filmu aj diváci dostanú. Najväčšie prekvapenie je pre mňa asi fakt, že tento film režíroval Paul Feig. Nemôžem povedať, že by som jeho filmy nemal rád. Práve naopak. Len mi príde viac človek zameraný na komédie. A tento film je predsa len niečo trošku úplne iné. Každopádne si rozoberme pozitíva. V prvom rade je to podľa mňa fantasticky natočené. Film vyzerá bohovsky, skvele sa naň pozerá a plynie veľmi dobrým tempom. A za to všetko vďačíme podľa mňa naším dvom hlavným hrdinkám Stephanie a Emily. Anna Kendrick tu podľa mňa podáva herecký výkon jej kariéry. Má veľký priestor, vie sa v ňom orientovať, jej postava má charizmu a najmä do toho dáva tú svoju osobnosť, ktorá Stephanie veľmi pristane. Blake Lively je tu v role veľmi mysterióznej dámy, ktorú je zaujímavé sledovať. A je super, že jej plány odhaľujeme len veľmi postupne. To je skvelé. Úprimne mi to dosť pripomenulo sledovanie "Gone Girl". Podobná atmosféra, ktorá z toho urobilo skvelé sledovanie. Plus tiež je super, že je tu v úplne inej role, než sme zvyknutí. A sedí jej to. A nakoľko obe dámy sú hlavnými ťahúnmi, tak je super, že toto dostali na správnu úroveň. Okem toho mal film vynikajúci soundtrack. Až na jednu skladbu. Ale inak vynikajúce. Plus musím povedať, že napriek tomu, že ide o relatívne komplikovaný príbeh, tak sa to dá veľmi dobre sledovať a nestrácal som sa v tom. Osobne film odporúčam vidieť. Čeknite si ho a uvidíte sami. Hodnotenie: A ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Chtel bych videt pomeranc jak by se tvaril, kdyby se vsadil s Blake o to, kdo ma vic stavy. Tahle holka ma takovy grady, ze udelala ke koukani i nemehlo Kendrickovou. Co to vlastne doopravdy bylo za film je mne srdecne jedno; ja si jdu hned ted nacmarat na celo jeji jmeno a budu chodit po svete tak dlouho, dokud ji nenajdu. Cau! (Vancouver, Kanada) ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Co to sakra bylo? Takový mišmaš několika různých žánrů. Docela by mě zajímalo, jestli to tvůrci přesně takto zamýšleli od samého počátku, nebo to z toho tak nějak vzešlo, čekala jsem úplně jiný film. Jsou zde momenty, u kterých většinou obracím oči v sloup, ale ono to pro mě z nějakého záhadného důvodu jednoduše fungovalo. Já se královsky bavila, taková podzimní zábavná jednohubka, kterou nic nezkazíte, když vyrazíte do kina. A já zase po delší době můžu napsat, že to bylo něco, co jsem dlouho neviděla. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Plusy: fajn soundrack s francouzským popíkem, luxusní Blake Lively a její kostýmy. Mínusy: zmatečný scénář, předvídatelné vyústění (máme tu několik porušení pravidel pátera Knoxe), neumětelské mixování thrilleru a nevhodného humoru. Film na mě působí, jako by byl natočený na motivy knihy, kterou ve volném čase napsala znuděná americká mamina - máme tu hrdinky, které mají dokonalé děti, lidi s očividně nadprůměrnými příjmy, záhadu, kterou vyřeší hlavní hrdinka lépe než policie... zkrátka takový malý americký sen malé americké mysli. Zároveň mi vadilo, jak jsou ve filmu vyobrazení všichni muži jako buď zženštilí (gay módní návrhář, taťka chovající se jako mamka), nebo neschopní (Sean, černošský detektiv). Pak jsem si všimla, že film natočil režisér ženské verze Krotitelů duchů a mnohé se vysvětlilo... ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Opravdu příjemné a celkem i zábavné překvapení s nesmírně nesympatickou Aničkou v hlavní roli. Zprvu jsem to měl zapnuté jen jako kulisu, ovladač byl daleko a já tušil, že to bude jen podprůměrná tlachárna s odpadovými druhořadými celebritami, které se do populárnějších snímků nevešly, ale nakonec to dost předčilo mé očekávání a zajímavý mix žánrů si zcela získal mou pozornost. Určitě to není bůhvíjaká pecka, ale určitě stojí za to, malinko si s tím krysím xichtem Kendrickovic zapátrat v minulosti neznámé kamarádky. Možná to překvapí i vás. 70% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Film je natočen podle stejnojmenné knihy od Darcey Bell, avšak ve spoustě částech se od své knižní předlohy liší. Zejména závěry obou děl jsou naprosto odlišné. (zajda404)
  • Nejvýznamnější část soundtracku tvoří francouzské písně z 60. let. (ČSFD)

Reklama

Reklama