Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (216)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Jako instantní dojímák, který začal tlačit slzičky hned na první schůzce skupiny potenciálních adoptivních rodičů, to nakonec nebylo až tak manipulativní, trapné ani blbé. V dětském křiku a nepořádku či pubertální vzdorovitosti se tato rodinná dramedie nevyžívala a snesitelnou nálož sentimentu uhladila v pozitivní kombinaci s vřelým vtipem i rozumným nadhledem normálních postav, kterým přejete, aby k/v sobě našly cestu/důvěru. Spokojených 65 % ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MUSÍME SE SMÍŘIT S TÍM, ŽE JSME UDĚLALI HROZNOU CHYBU A NÁŠ ŽIVOT NEBUDE STÁT ZA NIC...“ /// Strasti i slasti pěstounský péče. V tempu a celkem ftipně podaný, páč prej je to hlavně vo tom, zachovat si v těhle situacích smysl pro humor. A že týhle sympatický dvojici (Wahlberg – Byrne) často do smíchu není… Film pro ty citlivější, kteří parchanty neberou jako přítěž a třeba by někdy sami… A že je konec sladkej jak hovno z nutrie? Tak schválně - řekněte „RODINA!“ (Nejde to? Tak si pořiď psa…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Soud nás prohlásil za rodinu. 3.) instantfamily.org 4.) Thx za titule ,,lokeš“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že tím hlavním důvodem, proč jsem si tuto komedii pouštěl, byl bernský salašník na plakátu k filmu. Ve výsledku byl pes v záběru jenom párkrát, ale i tak mě to velice bavilo. Wahlberg a Rose Byrne vytvořili pohodovou dvojici, které jsem tu šťastnou rodinku přál. Příjemná feel-good záležitost s několika vtipnými scénami. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to sice už známe téma a několikrát v různých podobách natočené, ale na mě to sakra působí. Mark opět skvělý herec v jakékoliv akci, parádní komedie, kde nechybí ani nějaké drama, či slzy. Spokojenost i když víte jakým směrem film půjde přesto se mi na to dobře dívá. Tyhle rodinné komedie mám rád. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Občas sa stane, že Wahlberg dostane úlohu, ktorá mu tak sadne, že si hovoríte, že ten chlap má vlastne talent. Dokázal to MacFarlane a očividne aj Anders. Je to pohodový rodinný film, ktorý veľmi prirodzene strieda úsmevné momenty s tými dramatickými. Je tam priestor aj na dojatie aj na úprimný smiech. A myslím, že nie je veľa takých filmov, ktoré by sa mohli pochváliť takouto vyváženosťou. Dve hodinky ubehli ako voda. Chémia medzi postavami fungovala a keď prišiel typický klišoidný záver prišla Joan Cusack a zachránila to. A hej Dr. Horrible. Isabela Marced je adopcie hodná. Ale asi pre oboch z nás z úplne iných dôvodov. Peace! A ešte musím doplniť - ukážka toho, že homosexuálne páry môžu adoptovať deti je skvelým príkladom ako by mal tento systém fungovať všade na svete. Tento aspekt som v rámci toho, že to takto niekde funguje ocenil. Hlavne preto, lebo v skutočnosti je svet z ktorého tieto deti pochádzajú o dosť desivejší. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)

Reklama

Reklama