Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (203)

carly 

všechny recenze uživatele

Film bol iny, ako som cakala podla traileru, ale uzila som si ho. Rebel excelovala a Anne bola skvostna. Jej uvodna scena je za milion. Rovnako ako jej garderoba. Mladeho by som asi prerazila v lufte na troch malych, ale zvrat to bol celkom necakany. Ako oddychovka dobre. A medzi typickych sausage festom osviezujuce. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Od začiatku sa to tvári ako nenáročná letná komédia, ktorá vlastne aj je. Dalo by sa určite polemizovať o vtipnosti jednotlivých hlášok a scén, ale vo výsledku možno počin s celkom čistým svedomím zaradiť do kategórie "neurazí, nenadchne" a pravdepodobne sa rýchlo vytratí z pamäte. Ak ste fanúšikmi pomerne prvoplánového humoru a chcete si pri filme hlavne oddýchnuť, mohli by sa vám Podfukárky páčiť. Čo mi prišlo veľmi podarené, boli úvodné titulky. Graficky jednoduché a (možno preto) efektné. Ale je trochu škoda, že keď sa na ne divák pozorne sústredí, vlastne mu prezradia nutnú časť deja. Ani herecky nejde o nič výnimočné. Rebel Wilson sa asi tohto typu rolí ľahko nezbaví. Anne Hathaway ničím neprekvapí, tí, čo ju milujú, tak ju budú milovať aj tu, ak ste ju nemali radi doteraz, tak tento film vám názor k lepšiemu zrejme nezmení. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Komediální, akční, barevné, hezké, kýčovité, odvážné. Andule to neskutečně slušelo, její elegance v kombinaci s hereckým výkonem táhla celý film. Rebel je prostě otylá holka, která trochu přehrává. Kromě krásného prostředí a kostýmů, se mi co do děje líbilo, že děj měl spád, žádná hluchá místa. Jako pohodový film, který vás má pobavit a má být odpočinkový, naprosto ideální. ..já bych chtěla být taky tak pěkná..mrcha.. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Mám radost, že zase jednou vylepším nějakému filmu hodnocení, protože poslední dobou jsem byla spíš ta, co ho kazí. Protože je mi ale jedno, jestli můj smích zapříčiní méně či více inteligentní humor, nemůžu to tady odbýt průměrem. Smích je prostě smích a holky mě nekontrolovatelně rozesmály hned několikrát. Ani já Rebel nemusím, ale na druhou stranu obdivuji, že si ze sebe dokáže udělat srandu a v kombinaci se skvělou Anne Hathaway mi až tak nevadila. 3,5* ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková odddechová, jednoduchá komedie o soupeření dvou zlodějek a podfukářek v jednom městě. Mělo to svůj humor, většinou povedený a některé scény zajistí kvalitní výbuchy smíchu. Rebel Wilson, klasicky vtipná už jen svým vzhledem, tady sedla jak prdel na hrnec, a ačkoliv mi její filmy přijdou poslední dobou všechny úplně stejné, tak jsem se bavil a bylo to dobré. Příběh taky nebyl úplně odfláknutý a šla vidět snaha. Za týden si sice už nevzpomenu, že jsem to viděl, ale na dnešek mi to náladu zvedlo prvotřídně. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Beaumont-sur-Mer (doslova Krásny kopec pri mori) je fiktívne mesto pomenované podľa známeho Beaulieu-sur-Mer (doslova Krásne miesto pri mori), ktoré sa nachádza na Francúzskej riviére. (m.a.t.o.)
  • Keď Penny prvýkrát stretne Josephine vo vlaku smerujúcom do južného Francúzska, Josephine číta román Marka Haddona "The Curious Incident of the Dog in the Night-Time" ("Čudná príhoda so psom uprostred noci"). Alex Sharp (Thomas) debutoval na Broadwayi v rovnomennej hre podľa tohto románu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama