Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (203)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Podfukářky nejsou bůhvíjak chytrá komedie, která by dostala diváka smíchy do kolen a křečí, nicméně díky půvabné Anne Hathaway a trhlé Rebel Wilson člověk rád obětuje hodinu a půl svého času a nechá se unášet na vychytralých a nadmíru podlých tricích těchto dvou na první pohled diametrálně odlišných postav i hereček. Musím ocenit, že tvůrci nenaservírovali scenáristicky úplně plochou komedii, ale že se jim podařilo připravit i nějaké to překvapení a dějový zvrat. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Normálně mám Anne Hathawayovou rád, ale tento remake Podfukářky jsou špatné a ona v nich také. Ale hvězdu navíc dávám za to, že je zde spousta skvělých hlášek, které často překročili mou kritickou smíchovou hranici. Je zde píseň Meghan Trainor s názvem Badass Woman https://www.youtube.com/watch?v=z6tjkL1kZBI . Ta nám řekne vše co potřebujeme vědět o feministické zarámování tohoto filmu. Film vidí muže jako bohaté a ženy nevýrazné. I s délkou 93 minut jsem se cítil jako o hodinu déle. Satira filmu trpí omezenou představivostí. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková odddechová, jednoduchá komedie o soupeření dvou zlodějek a podfukářek v jednom městě. Mělo to svůj humor, většinou povedený a některé scény zajistí kvalitní výbuchy smíchu. Rebel Wilson, klasicky vtipná už jen svým vzhledem, tady sedla jak prdel na hrnec, a ačkoliv mi její filmy přijdou poslední dobou všechny úplně stejné, tak jsem se bavil a bylo to dobré. Příběh taky nebyl úplně odfláknutý a šla vidět snaha. Za týden si sice už nevzpomenu, že jsem to viděl, ale na dnešek mi to náladu zvedlo prvotřídně. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem ani jednu z předloh, nicméně troufám si tvrdit, že nikdo z kvarteta Brando, Niven, Martin a Caine se ani nepřiblížil úrovni upoceného buranského humoru té rebelující vyhřezlé kýly. Atraktivní lokace měly být podhoubím elegantní zábavy, ale všude prorůstal jen bezduchý plevel. Nápaditá pointa? Není důvod pro plusové body, protože byla opsána od předchůdců. Když už nic, zde alespoň nabízím soupis momentů, u kterých se budete zaručeně popadat za břicho (smíchem): ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Elegantná a sympatická Anne Hathaway sa snaží zachraňovať v tejto komédii čo sa dá, ale Rebel Wilson celý film zráža na absolútne dno. Podobne ako Petra Polnišová, ani Rebel nedokáže nič iné, iba zo seba robiť totálnu kravu. Evidentne jej to celý svet žerie, ale ja som iba neveriacky krútil hlavou. Každopádne, aj keď scenár je neoriginálny, film je natočený celkom slušne a rýchlo odsýpa. Škoda tej Rebel.... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Keď Penny prvýkrát stretne Josephine vo vlaku smerujúcom do južného Francúzska, Josephine číta román Marka Haddona "The Curious Incident of the Dog in the Night-Time" ("Čudná príhoda so psom uprostred noci"). Alex Sharp (Thomas) debutoval na Broadwayi v rovnomennej hre podľa tohto románu. (m.a.t.o.)
  • Natáčeno na Mallorce. (rafix)
  • Původní premiéra filmu měla být 29. června 2018, poté byla přesunuta na 10. srpen 2018 a nakonec měl film premiéru 10. května 2019. (Varan)

Reklama

Reklama